83

до собственика днес

преди 6 години

Абе БХ, садисти ли сте в днес? Как според вас могат да се четат коментарите отзад напред? Стотици сайтове имат смяна на реда? Толкова ли е скъпо или сте бедни?

82

МГ

преди 6 години

предупраждавам (засега), че всички съдържания под статията, подбуждат към насилие според мен. А както разбрахте аз ше определям, кое какво подбужда.

81

Анонимен

преди 6 години

Преди 15 години Интернет беше свободно място. Всеки можеше да публикува всичко. Шепа бюрократи го развалиха. Днес интернет е фалшиви новини (включително на този сайт), манипулации, пропаганда, клипове на котки и всякакви ***.

80

Кака Ели

преди 6 години

Това е то - Мария Габриел- горд служител на Новия Световен Ред!

79

Snorky

преди 6 години

Космическа заплата взима тая за да бръщолеви глупости по цял ден.

78

))))))))

преди 6 години

Каква е тази кифла? Французойка, може би?

77

Анонимен

преди 6 години

До Срам ли ги е?Малко прекали. В нашата страна е прието жената да приеме фамилията на мъж си. Вие ако сте мъж и се ожените, бихте ли приели фамилията на жена си? А защо не е запазила фамилията си - така е решила, всеки сам за себе си решава и никой не трябва да му търси сметка.

76

socialen

преди 6 години

Досегашните кратки, преждевременно завършили "управления" на Борисов са хаотични и са проводници на Корупцията, и превърнаха страната в Бананова Република.

75

socialen

преди 6 години

От де разбира от киберсигурност?

74

Срам ли ги е?

преди 6 години

Защо не е запазила българското си име, Неделчева? Защо Франсоа Габриел не се казва Франсоа Неделчев? Защо детето им се казва Жан-Едуар Габриел, а не, например, Иванчо Неделчев? Срам ли ги е? Или Неделчева е престанала да е българка?

73

До МАрия Габриел

преди 6 години

МОля за Вашите срочни мерки за блокиране на увреждания на българските деца и учители от нагло престъпна тежко терористична видео техника.ВИдеокамерите са монтирани в нарушение на Основния закон.ПОлзват се от неизвестни терористи за изключително нагли анти човешки експерименти.Уврежданията на децата са трайни и трудно лечими.Пострадалите имат видими увреждания вкл в областта на очите.Засечени са увреждания от обемни скенери с цел следене на импланти и *** в деца и учители.Чрез видеотехниката се провеждат недопустими експерименти вкл блокаж съзнание ,озверяване и насъскване,обемно

72

Анонимен

преди 6 години

В Европа е настанала голяма цензура през последната година,масово се трие всичко,сега и видеото горе не ми се показва,аман!

71

Анонимен

преди 6 години

Мара Двуцевката - почна да разбира и от изнасилване

70

поназнайва

преди 6 години

Тая се взе насериозно.А всъщност е едно недоразумение изабутано случайно от моментно стечение на обстоятелства.

69

123

преди 6 години

Динозавър-от онези с дългите шии.

68

Анонимен

преди 6 години

Само махаше с ръце все едно гони мухи.

67

Я, па Я

преди 6 години

Толерастията се опитва да насади мекушавост и покорство в обикновения европеец. В същото време никои не се сеща да затвори люпилните на тероризма и безчовечието, джамиите. Не се сещат да обявят исляма за антидемократична идеология и да го забрани на територията на ЕС. Всяка съпротива се обявява за език на, и действие от омраза. Интересна работа, не мислите ли? В БГ трудно ще ни пречупят но европейците са склонни да се поддадат с изключение на централна Европа.

66

Burzum

преди 6 години

Ходжата не разрешава11032

65

Анонимен

преди 6 години

Burzum, ай ходим на плаж.

64

Активист на БКП

преди 6 години

До Киро кофражистаA Kунева ,бе Урко? От нея по-комунист има ли?