98

убитаци

преди 6 години

Споко бре, рано или късно, червеят ще се появи на хоризонта. Няма да устиска на постоянния страх от преследване и криеница. Вече му имат ДНК-материала, тъй че никакъв шан да крадне чужда самоличност. А тези които го укриват му правят мечешка услуга. Много ше е весело ако им се завтори на тях случката.

97

Анонимен

преди 6 години

До HexТи минавал ли си по пътя до Дяволското гърло? Явно не. Там няма лява и дясна част - пътя буквално е широк малко повече от два метра, с остри завои и шиорокообхватни огледала на ъглите, защото няма никаква видимост. Плюс това постоянно е пълно с туристи. Никой нормален човек не би карал там с повече от 10 км/ч.Стига сте оправдавали копелдака-убиец.

96

Разбира се

преди 6 години

До Hexправ си копеуе, да се търси персонална отговорност на пешеходците за всеки монгол без книжка и за всяко малолетно *** с колата на баща му.

95

Hex

преди 6 години

А защо никой не казва къде са се движили пешеходците? В лявата или в дясната част на пътя? Така като ги слушам те са си виновни.

94

S

преди 6 години

Уж обявен за издирване, пък му криете лицето. Мало-умна работа.

93

Димитров

преди 6 години

Да, не сме самурай, и това е жалко. Един мъж има само думата си и честта си. Без тях си никой, нямаш ли кодекс и морални устой според които да следваш безпристрастно и строго значи не си никой. Ако утре детето ти блъсне с кола жена с дете и избяга, повечето родители биха го скрили и предпазили, истинският мъж с принципи сам ще го предаде в полицията. Запитайте се искате ли познатите ви да са такива хора или искате да са справедливи, безпристрастни и принципни.

92

+

преди 6 години

Почват да зреят плодовете на криворазбраната ни демокрация. Кога скачахте, защото не сте червени, не мислихте, че ще стане така, нали :) Ако следващият демократично блъснат и безнаказано осакатен е ваш роднина, ще скачате ли пак?

91

Анонимен

преди 6 години

Колко да не си поплюваха, нали и те имаха роднини, па приятели, па... То тия неща с покриванията на разни изцепки да не са от вчера. Така сме си научени. Просто сега се посмъкна нивото на оправданите.

90

Анонимен

преди 6 години

Отишъл на село да такова селянките, па ся ох :) Иначе се правил на мъж, въртел е гумите на аудито, а сега се крие по храстите. По-интересно ми беше ЗАЩО СКРИХА ПРИЯТЕЛКАТА на *** ? Явно е щерка на некой от местните големци

89

Бананова република

преди 6 години

Тате шъ продаде А шестицата и ще плати на куките, на съдиите, на прокурорите, на добър адвокат и на некой медик, за да изкарат идиотчето, че му е прилошало, че има глаукома, високо кръвно и един куп болести.НЕМА ДА ИМА ЗАТВОР НИТО ЗА КЕЛЕШЕ НИТО ЗА МАЛОУМНИЯТ МУ БАЩА. А иначе е масова практика по малките населени места да дават на деца на шофират трактори, камиони, джипове, автомобили абе каквото се сетите

88

OMG_Lucker

преди 6 години

Г-н Димитров, вашия коментар е меко казано безумен. Да не сме самураи, че като се опозорим да си прекратяваме живота с харакири? Изобщо в час ли сте?Да, това момче е направило глупост и аз осъждам постъпката му, но не е ли малко крайно да призовавате едва ли не да си посегне, за да запази честа си? Че и злобеете, щели сте да се скъсате от кеф? И за какъв мъж говорите, той е още момче, непълнолетен тийнейджър, който е направил глупост, но не фатална за щастие.

87

Az

преди 6 години

"Под сурдинка в Триград се носи мълва" ... под сурдинка ... под сурдинка ... под сурдинка!

86

Анонимен

преди 6 години

Бащата е долен лъжец.Само питам кога тази кола за последно е била в София?

85

Димитров

преди 6 години

Ако го намерят в гората, обесил се на някой клон с колана си, ще се скъсам от кеф. Така поне ще изтрие срама от бягството и ще сложи край като мъж.

84

Таткото

преди 6 години

Другата седмица ще се предаде с адвокат. Чакаме да отмине истерията. Признава вина, ще назначим експертизи, които ще докажат, че е изпаднал в шок. Наказанието ще е условно. Приготвих 30 хиляди, вече са разпределени по веригата следствие, прокуратура, съд, експерти. За адвоката, отделно.

83

Анонимен

преди 6 години

никой читав адвокат не би го посъветвал да се крие. Непълнолетен е, дори и да бъде осъден ще е нещо от рода на пробация и т.н. Но се е шашнал(не знае убли ли е някого не е, ще влезе ли в затвора). Така, че едва ли близките му го укриват, по скоро скита в гората в шаш и паника.

82

Бай Георги

преди 6 години

За това се радвам когато млади и луди глави карат мотоциклети, с тях най много сам да се претрепе. С автомобил като си луд и неопитен, и замалко е можело да вземе 5 живота.

81

Krom

преди 6 години

Някак си не мога да го съжаля. Склонен съм да смятам, че го укриват. Инак, поне един от родителите да бе се извинил на хората в болницата. Според мен, ще се покрива докато тати не намери начин да разкеши каквото трябва на пострадалите. След което, ще се върне ни лук ял ни лук мирисал да гони в Ауди Спорт. Друг е вече въпроса, че така се възпитава "съвест" на улична котка в тоя. А милата му приятелка, уплашена да не и се скарат? Май цялото поколение е боклучаво.

80

Анонимен

преди 6 години

Баща му да отива и той на съд освен гадното си ***. Тоя малък г*з имал мотор, АТВ и автомобил. Какъв е този родител, който купува подобни средства на непълнолетното си дете. Не само е без мозък, но го и стимулира за подобно безотговорно поведение. Всичко е било въпрос на време.

79

Циник

преди 6 години

Скрил се....и колко време така?Дришльовци самозабравили се...Фетел в проселски вариант!Нямам ни разбиране....ни съчувствие за такива бекчета!