17

Анонимен

преди 6 години

Аз съм от Русе и вече не смея да мина покрай земеделския колеж, че ай си минал, ай са те записали на сила.В града се носят слухове, че който мине на отсрещния тротоар, му пишат 6, а ако мине на същия тротоат, направо му дават дипломата. Важното е такси има и алъш-вериша да върви. Че не се научава нищо, не е важно.

16

Анонимен

преди 6 години

Тез *** не разбраха, че университетите трябва да се финансират за качество, а не за количество. Отделно няма никаква връзка между бизнес и образование. Университетите си измислят всеки ден нови специалности с екзотични имена и им е през шнура, че после онези мятат чували с картофи. По-добре да обучиш петима, но качествено и да имат реализация, отколкото да обучиш 500 за метачи на ке нефи.

15

Мислеща

преди 6 години

Тази томбола не е ли вид хазарт. Че не е морално е ясно, но въпросът е дали е законно? Няма ли точно определени правила и процедури за подбор и прием на студенти и до колко са спазени в този случай? Образованието в тази държава вече е пълна порнография, както всичко останало. Ужас!

14

виШист

преди 6 години

Не мога да повярвам, че има и такава глупост! ВУАРР ? Все пак е по-добре от еманацията на Висшето образование в БГ по известно като....П ернишки У ниверситет по Т елекомуникации К омпютри и А рхитектура / сами си събрете заглавните букви.

13

Трендафил

преди 6 години

Населението намалява, деца не се раждат, младежите в чужбина, университети никнат като гъби, всеки избутал с зор гимназия - студент. Изпити се дават с парички в книжката, пишат се тройки на празен лист, специалисти за работа няма - *** разбери какво става в тази болна от корупция държава. Университетите са прави - преподаватели остават без работа- ами сега?

12

sante_dog

преди 6 години

Направо да им дават по едно билетче да изтъркат като запишат и готово...

11

Джипаджията

преди 6 години

Уоу - само това ни липсва. Да подклаждаме алчността, още от абитуриентските години.Мечтата ми е да бъда лекуван от лекар, или да разчитам на архитект, или адвокат, или финансист, чията единствена цел в живота е била, "да спечели джип".Да, има алчни хора, но поне не ги подбирахме така. Когато сведем цялото образование до "ша си зема джип накрая", ще настанат много, ама много тежки времена.

10

Анонимен

преди 6 години

максимум 5 университета !

9

Анонимен

преди 6 години

СТИГА ПОРНО !!! Закривайте ги тези измислени университети бе. Спрете им държавната субсидия. неможе всеки глупец да има диплома за виШо образУвание. Това е гавра с хората които наистина са учили

8

Анонимен

преди 6 години

И кой ги плаща тия джипове и лаптопи?

7

Анонимен

преди 6 години

не си губете времето в измислени специалности които никой никъде не ги търси. такава диплома е пълен таш-к

6

Гадорян

преди 6 години

От смях п у к ни исках да каж

5

ГАДОРЯН

преди 6 години

Писарушка в Днес беге стани и аудиторията от смях *** муахахаха. Батко си Гадорян не моете го стигнете

4

Анонимен

преди 6 години

То същото като в оксфорд стани най-умния,мини всички тестове и изпити за напреднали, плати няколко стотин хиляди такса, пребори се с хиляди желаещи и влизаш да учиш. Защо ли не им трябва джип да привличат желаещите незнам

3

Анонимен

преди 6 години

Училището е място с идеална цел. Изкушаването с джип е много долна работа.

2

въпрос

преди 6 години

Жипчето не може ли да го дават с газова уредба?

1

Анонимен

преди 6 години

Закривай тея жалки печатници за дипломи, бълващи сервитьори, миячи, берачи на ягоди, продавачи!! И без това от клиентите на подобни търговскипредприятия за тапии *** за зеле не става!!