36

Анонимен

преди 6 години

Вероятно има такива гърци. Работещи на по няколко часа. Но нали разбирате, че това е пълна манипулация?! 99.9% от гърците не работят за такива пари. Що за впечатление се насажда? Един вид - спокойно, и гърците са зле като нас. Изобщо няма такова нещо! Нали виждате, че ние ходим да работим там, а не те тук. А няколкото стотин гръцки фирми дошли да се регистрират в Бг си имат други причини, и те не са свързани с мизерията в никакъв случай!

35

Анонимен

преди 6 години

Някои работещи за тези пари в Гърция били работещи бедни ! - а ние какви сме като 90%от нас работят за толкова ?

34

берое

преди 6 години

Как са мислили тея схеми , наистина е уникално ,робите да си мислят ,че контролират животите си и ,че имат избор и продължават да са възпроизвеждат.те били на ръка зимали многу пари ,брех брех брех

33

П.Петров

преди 6 години

Говорят за българи и албанци, работещи в Гърция.

32

Анонимен

преди 6 години

АЗ ЗНАМ ЕДНО ДО 2010 Г. БВП ( ТОВА НЕ Е БЮДЖЕТА, ИМА ОГРОМНА РАЗЛИКА МЕЖДУ БВП И ГОДИШЕН БЮДЖЕТ),,БВП НА ЕЛЛ;ДА БЕШЕ 320 МИЛИАРДА ЕВРО !!! = 640 МЛИАРДА ЛЕВА..ВАШТО БВП --- НА ТЕЯ ОТГОРЕ НАС -80 МИЛИАРДА ЛЕВА !КАДЕ СЕ СРАВНЯВАТЕ С НАС, ЦЕРВУЛИ ОТ РЕКА ВОЛГА.

31

костас

преди 6 години

Ако ми покажете поне един грък ,който работи за 200 евро,ще отида да им работя за без пари 10 години.Това са само лъжи и никъде в Гърция такава заплата няма!Неофициалните в сивата икономика,както са тук строителните работници не ги включвам в извадката...ако все пак някой има тях в предвид...щото те на хартия взимат толкова,но истината е поне по 4 на ръка!

30

Верно?

преди 6 години

Ай, стига, бе! Наште как все още намират за доста повече пари.

29

Елка да смята

преди 6 години

Ха ха ха официално взема 300? ама неофициално колко доходи вземат и не плаща данъци ама журналистите си пишат , Гърция е най корумпираната държава в ЕС ........ и то не от вчера.....просто гърците са си тарикати ....

28

Анонимен

преди 6 години

до факт? Какво значи сме се освободили от Турско?

27

Анонимен

преди 6 години

Гьрчулата, ако са бедни ние тогава от глад и мизерия го караме на хляб и сол!

26

факт

преди 6 години

Преди комунизма тука България е била доста по-развита страна от Гърция въпреки, че се освобождаваме по-късно от Турско.

25

Башка Луд

преди 6 години

Палачинката се върти и не се знае дали фанариотите няма пак да аргатуват в България, както е било едно време!Лесните пари бързо се харчат, но трудно се връщат!

24

Анонимен

преди 6 години

Аз лично мога да кажа, че всичките ми познати започнаха да за връщат. Някой от тях живяха в Гърция повече от 10-15 години.

23

Анонимен

преди 6 години

Най-после нормални заплати в Гърция. Бедни гръцки селяни си бяха, докато България беше богата.

22

Анонимен

преди 6 години

Дори от МВФ признаха, че политиката на икономии води до провал и катастрофа. Икономиите блокират предприемаческата инициатива и стопират държавните инвестиции в ключови сектори като транспортна инфраструктура, енергетика, наука и тн.Освен това политиката на икономии е изключително вредна за съвкупното търсене, а кризата в търсенето от своя страна води до увеличен риск от рецесия.Въпросът е как да го обясним на г-н Борисов и неговия кръг икономисти? Така че да го разберат..

21

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТова означава, че сме 3пъти по мързеливи и непродуктивни от гърците а искаме техните заплати._____________________________Не, това значи, че имаме 3 пъти повече цuгaнu и други неработещи, които свалят БВП на глава от населението.

20

позитано 20

преди 6 години

До Анонимен 3 Да те поправя.България никога няма да излези от мизерията , която ни налажиха пре 44г.45 г соц. застой не маже да се избие никога и вечно ще бъдем на опашката , защото сме компроматирани завинаги.

19

Циник до 21

преди 6 години

Мне...това означава, че вие двамата разбирате от икономика колкото св иня от кладенчова вода!

18

Анонимен

преди 6 години

До nsi.bgДо nsi.bgТова означава, че сме 3пъти по мързеливи и непродуктивни от гърците а искаме техните заплати.

17

Циник

преди 6 години

Да се върне минималната заплата от 715 ?Повечето българи не взимат 1500лв. Да се оправят - 400 милиарда за последните 5 г. потънаха , като вода в пясък...и никой не си прави илюзии, че ще ги върнат някога!Поредната тенденциозна простотия на евросъюза - всички сме равни ...*** някои са по-равни!