6

Анонимен

преди 6 години

Не толкова въздуха, а пушенето избива българите.

5

Анонимен

преди 6 години

Поредната жалка журналистическа измислица и поръчкова статия, с цел насяване на масова психоза сред и без това изтрещялото население...!!! От толкоз много фейк нюз вече замириса на фекалии, бре!! Спрете се за миг, бре!!

4

PD

преди 6 години

Интересно по какви съображения, товаропотока от железниците се прехвърли на автомобили. Тролейната система изчезна, а трамвайната е на път.Сега, да насочим недоволството към избиване на говедата и отказ от твърдо гориво.Естествено ще внасяме месо, и ще направим скок на пазарния дял на газовите доставчици. Е, парчета баницата, ще попаднат и в енергийните дружества. Та, от къде иде атаката, не е съвсем ясно, но че става въпрос за пари, е сигурно. А що СЗО не лобира за забрана на цигарите въобще

3

Анонимен

преди 6 години

Ми като *** спрат да палят гуми и отпадъци може би положението ще се оправи а също така ако забранят изкупуването на метал нормалните хора ще си сложат катализатори.В момента турски ментак катализатор за 20 годишен фолксваген е 3000-4000 лева.Почти колкото самата гадна талига.Оригиналният е може би 10-15 хиляди де да знам някой ненoрмалник дали е купувал оригинален за голфа..?И двата ги крадат за няколко минути за вторични.Застраховка?Да след няколко години може би ще вземеш някакви пари.

2

ИСТИНАТА

преди 6 години

Май ни сапунисват с евтини сапунчета.. дизелите и комините на хората правели въздуха мръсен. Хайде бе- ми мангалчетата като изгарят автомобилни гуми и всякакви отпадъци- пълнят околоната среда с винамин Ц???Безкрайния двоен стандарт- СРАМ!

1

dfsdfsdfsd

преди 6 години

Ама няма проблем ве, българина не го *** за екология, дпф и катализатор OFF и няма никакви проблеми, тука само ни манипулират с разни класации...