83

Калеко Алеко

преди 6 години

Като се има предвид, че Китай е икономически гигант, от който дори Тръмп се страхува, а раССия е една голяма бензиноколонка, в която всичко се върти около цената на бензина, която пък е подвластна на долара и еврото .... е съвсем логично да се предположи, че съвсем скоро Китайско-рушкия влак ще вземе да дерайлира, и от него ще наизскочат един жълти човечета с дръпнати очи, които набързо ще се разселят из Сибир, а зелените човечета на товарищ путин, ще трябва да се телепортират обратно на Марс...

82

Анонимен

преди 6 години

КНР от самото си създаване е в ръцета на тези, които управляват САЩ. Всички комунистически държави са масонски, там даже с масонски символи, пентаграми, обръщението "другарю", което е официално обръщение в масонските ложи.Така че да се говори, че Китай е някаква заплаха за САЩ е...Отделно понеже са комунисти и заплатите са ниски. Работят за без пари.

81

ВОЛЕН САЙДЕРОВ

преди 6 години

Руската Централна Банка по Царско време беше контролирана от държавата (царя)..В СССР също-ДЪРЖАВНА..Сега Руската Банка е чисто Комерсиално-Частна, по Венецианско-Амстердамски начин..Това ще рече, че не и дреме за народа..В КИТАЙ Е КОРЕННО ДРУГО ПОЛОЖЕНИЕТО...БАНКАТА Е ПОД КОНТРОЛА НА ПАРТИВЯТА..ТАКА ПРЕЗ 1993 КИТАЙЦИТЕ НАПРАВИХА УНИКАЛНО НЕЩО--РАЗДАВАХА ПАРИ НА БИЗНЕСА И НАРОДА, БЕЗ ДА ИСКАТ ДА БЪДАТ ВРЪЩАНИ, ЗА ПО-БЕДНИТЕ, И С 0-ВА ЛИХВА ЗА ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ.ТОВА В ЗАПАДНИЯ СВЯТ ГО НЯМА НИКЪД

80

Анонимен

преди 6 години

До 104Подписва договори за домати и краставици с Турция :) ***.

79

Анонимен

преди 6 години

Путинистите слагат минуси на факти.Путин е обикновено ***, дето е сложен от ЦРУ на чело на тяхната марионетка "РФ".

78

Pутин

преди 6 години

Скоро ще гледаме ококорени как русолюбската агентура в България и Македония за пореден и последен път предава българската кауза.И няма да гъкнем, защото сме живите мъртавци. Русофилството погубва българите.

77

Анонимен

преди 6 години

Централната Банка на Русия е частна банка, както и Федералният Резерв в САЩ. Наибулина може да прави каквото си поиска.Путин не може да промени положението и да направи Централната Банка държавна.В САЩ Кенеди направо каза, че ще направи Федералният Резерв държавен и го убиха.Путин не се и опитва да направи Централната Банка на Русия държавна.

76

Анонимен

преди 6 години

Китай отдавна подпомага САЩ изкупувайки американски ценни книжа и долари. Валутният резерв на Китай е в долари.В Русия положението е същото, резервът е в долари. В Русия даже по закон Централната Банка на Русия няма право да печата нови рубли, ако в резерва не са постъпили нови долари. Т.е. рублата е обезпечена с долара, което говори много. Т.е. Русия също подпомага САЩ.Това са фактите. Путин не може да се меси в политиката на Централната Банка на Русия по закон, няма такива пълномощия.

75

Анонимен

преди 6 години

Китай си е харесал Сибир. Ушанките да чакат китайски зелени човечета там.

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен......ако не беше Русия....А ако не беше Стамболов щяхме да измираме от Бояришник, да прем частушки, да говорим руски и да разправяме, че азбуката е измислена в Русия.

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 99Кажи ми името на един български патриот, който фа е русофил през последните 130 гофини! Русофилите сте най-големите *** и национални предатели!

72

Анонимен

преди 6 години

До славянинаКитайската колонизация на руския Далечен изток вече е започнала. Процесът е необратим и въпрос на време е когато и юридически ще стане част от Поднебесната империя. А остров Дамански отдавна е китайски. Дори има музей посветен на китайския героизъм проявен срещу агресията на северните варвари.

71

Анонимен

преди 6 години

До до 94 от славянинРусофилията е форма на неграмотност, омраза и псевдоправославие. Русофилите сте се доказали като най-големите предатели на българските национални интереси за последните 135 години.

70

Анонимен

преди 6 години

Продължавам:Ами помислете си, Сталин наказа цели народи с изселване.Татарите от Крим,ингушетите и балкарците от Кавказ и д-р.А представяте ли си какво е било в царска /феодална/ Русия през 17,18 и19 век.При липса на каквато и било информация извън Русия , а и в самата Русия. N.B.За да си русофил,или трябва да си пълен невежа,никога нищо да не си чел т.е. да си много *** или да си побъркан.

69

Анонимен

преди 6 години

Слепок,аз говоря за Външна Монголия не за китайската вътрешна.За тези които не знаят през 1967 г.се стигна до въоражен конфликт м/у СССР и КНР за един остров ( Дамански ) на р.Амур.И двете страни дадоха жертви- десетки руски граничари бяха убити.За китайските нямаше информация.Руската колонизация е била безмилостна.Изтребване и изселване на местното население- евенки , чукчи,ненецки и др.сибирски племена и народи. Всеки несъгласен с руската колонизация е бил ликвидиран.

68

Анонимен

преди 6 години

Играта на Путин /Русия / с Китай е игра на заека с питона.Китайските териториални претенции са огромни.Пробваха с остров Дамански и в края на краищата е вече Китайска територия.А тогава Китай беше много,много по-беден и военно слаб.А кога ли ще си поискат Външна Монголия, Приамурието ,Далечният Изток и Сибир .Руската империя е колонизирала тези земи през ,16,17,18 че и 19 век,но това дали е завинаги? Какво мисли Китай?

67

Гошу

преди 6 години

До до 81 от славянинСлавянино с тъмна кожа, само едно ще ти кажа :) Направо ме удари в земята с разсъжденията си. Сега чакам наистина САЩ да фалират и *** русия да вземе контрола над света, като разбира се, наложи санкции над САЩ, така както сега САЩ налагат на Путин :))))

66

Анонимен

преди 6 години

хранителни дажби ....... това обобщава всичко.

65

Анонимен

преди 6 години

Според "Уикипедия": КНДР е с площ колкото БГ,но с непрекъснато увеличаващо се и вече 25 млн население.Държавният планов контрол на КНДР осигурява безплатни жилища, здравеопазване, образование и хранителни дажби,а плащането на данъци е отменено на 1 април 1974.Основана на 9.9.1948 г КНДР произвежда всичко,вкл. и МБР, от които и Япония трепери! Планира се през следващите 10г БГ-армия да се превъоръжи с MADE IN BG 50 хил. дамски прашки-комплект с тампоните,3 гемии и 12 ГЕРБ-арски словесни балона!

64

Анонимен

преди 6 години

С нетърпение чакам руска ,китайска или индийска операционна система за да си играя последните версии на любимите ми видеоигри. Ако може с поддръжка на бългаски.