50

Анонимен

преди 6 години

От коментарите остава с впечатление, че у нас един вид се толелира такъв вид агресивно поведение в/у медицински лица, да не говорим за коментарите относно, какво се случвало с плацентата и защо хората да не могат да си я взимат, като гледам има и желаещи. Доста кукувици има, сигурно са същите, които пишат глупости във онзи форум бг мама, защото чесно казано, вместо да обърнат внимание на други по-важни неща, те се занимават с такива глупости. Идете събирайте размазани котки.

49

много любов

преди 6 години

за младата майка

48

много любов

преди 6 години

Съчувствия за жената.

47

Анонимен

преди 6 години

Има хора, за които качествения живот е да живееш като впрегнати магаре. Всичко е само черно и бяло, никакви нюанси. Битата лекарка облечена в ангелски носия, а биячът истински Луцифер. Да бъдеш бунтар, да бъдеш различен в нашето общество си е опасно. Не мисля, че е нанесъл удари. Най вероятно е повикала охрана и нещо се е случило.

46

Stefka

преди 6 години

До Анонимен 44И какво?.Каквото и да правят с плацентата едва ли тази жена има нещо общо и заслужава да бъде пребита, от страхливец,който бие жени и после дори не може да си поеме отговорността като мъж.

45

Анонимен

преди 6 години

Поне майката ще се окаже свясна , има надежда за детенцето. Или пък е отчаян ход по този начин да се отърве от социалните?

44

Анонимен

преди 6 години

Някой знае ли какво правят болниците с плацентите та не ги дават на родителите ? Чувал съм, че правят лекарства антиестроген препарати. Един приятел е култорист и след стероидите взимам някакъв препарат който каза, че се произвеждал от плацента. Незнам дали е вярно

43

нямаме закони

преди 6 години

1. Плацентата е Лична собственост и никой няма право да отказва да я даде ,няма право да използва за каквито и да е цели без съгласието на собственика !2. Никой няма плраво да бие една жена ,та и мъж по каквито и да е причини !да беше извикал някоя телевизия ,да направят разследване,да се види какво правят с плацентите - така щеше да е полезен на себе си и на обществото!

42

Анонимен

преди 6 години

Ето че случаят се разплита и фактите хич не са в полза на бащата. То и онзи дето закла Виола имаше жена и дете, колкото по- бързо се откъснеш от такъв човек, толкова по- добре.

41

Анонимен

преди 6 години

Дали детето е изобщо негово? Или става въпрос само за една плацента за негоните си набедени лаборатории?

40

SHERLOCK

преди 6 години

MAI BEBETO NE E OT NEGO, ZATOVA E OTKA4IL?

39

Анонимен

преди 6 години

На всички заинтересувани по темата препоръчвам да се поразровят какво се прави от болниците с плацентите след раждането. Ще ви бъде доста интересно - така, да го имате предвид.

38

дедо Ташунко

преди 6 години

Случаят е напълно ясен. Касае за за опасна хулиганска постъпка, която трябва да бъде осъдена с цялата строгост на закона. В което, честно казано - дълбоко се съмнявам. За шведа, който ритна камериерката изписаха един тон мастило, а за нашенския не.годник сигурно два ще изпишат, без да му падне косъм от главата. Реални резултати! О темпора, о морес! Превеждам за неграмотните в сайта - "О времена, о нрави" (латинска сентенция). На всички ви - хубав ден.

37

Анонимен

преди 6 години

сигурно ше е с някой модерно европейско име като ахмет

36

от Матуто, по темата

преди 6 години

аре да ядеме, донесете я! днеска е работен ден! вижте и за още нещо, там по родилното!

35

Шоп

преди 6 години

Как така въпреки липсата на свидетели и видеозаписи е "категорично ясно", много ми е интересно.Как така Прокурорът по делото си позволява да манипулира в съдебна зала с информация за предишни дела? Във всеки нормален съд за такова нещо биха я отстранили, само в БГ, *** и Северна Корея се съди не по факти, а по симпатии.

34

ФЕН

преди 6 години

А може би просто нямат брак и няма как детето да се запише на бащата ако той не направи припознаване по съответната процедура. Пък той е бил малко зает, та едва ли е могъл. Хм..

33

Тъпото

преди 6 години

Тая *** трябва да завърши земния си път там където отива и плацентата!!!

32

Анонимен

преди 6 години

А може би не е сигурен дали е той бащата и е решел да си прави ДНК дестове и други гадни експерименти. Щото бил генетик. Бил правел някакви експерименти с кучета.

31

до нина

преди 6 години

коментарът ти е out of line