74

Анонимен

преди 6 години

Абе този Радев президент ли е или каруцар? Сега му гледах ВЕЛИКОТО изявление по телевизията. Такава пародия , такова падение, такова ниско ниво на изявлението му. Това не е селската кръчма бе другарю президент. Човек като вас, който не си спомня кой му е бил първият инструктор за летене е просто за съжаление!

73

Г-н Радев

преди 6 години

Г-н Радев днеска показа своя махленски селски манталитет. Срам ме е, че такъв посредствен човек е президент на България.А, това че много го харесват -- чета коментарите в сайта - говори само какъв е манталитета на хората които коментират тук.

72

кеф

преди 6 години

Оххх скрии се, млъкни бе човек. Радев днес те смаза само с две думи. Колкото повече говориш, толкова по-гл*пав изглеждаш. Цялата ви парламентарна група да бяга срещу Радев няма до го стигне, защото сте мн. пр*с*и.

71

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме правова държава, този на снимката щеше да лежи в затвора.

70

Анонимен

преди 6 години

"единственото общо са авиацията, е че говори на автопилот", велик Радев

69

Анонимен

преди 6 години

До ИстинаЗащо ви сложих минус? Изказването ви е истина, примесена с полуистина и откровена лъжа, в обратен ред. Ако бях ***, какъвто всъщност съм, щях да бъда глупав, какъвто евентуално не съм, но не съм ***, което твърдение е вярно, доколкото предишните не противоречат на истината по отношение на вас и подобните ви индивиди, които следва да класифицираме като интелегентни, ако това не е спорно, но всъщност е, и то много.

68

Цецо е прав

преди 6 години

тва бакелювер по тъпнюха ли е защитило защото казава че ще подмине думите и веднага прави квалификациа на президентските думието го ко изрече цецо цръвульо: Затова ще подмина тона и обидните думи, с които днес президентът ме атакува персоналноУралските колхозници казват: аа плачкаш, аааа оплакваш се....мммммм, значи аи виновенади са да разтега колхоза за апратментите

67

Истина

преди 6 години

така де Сухой ПАК ФА е по-добре за авияцията ни, но нали е руски и може би по-скъп ще трябва да се задоволим с нещо друго. Според мен нов грипен е 20 пъти по-добре от 20 годишни ф16. формулата трябва да е проста, нов, с гаранция и поддръжка и всичко описано в договори с неустойки за отремонтиране и т.н.

66

Анонимен

преди 6 години

Имате в архива по сполучлив фотос на г-н Ц.! В някаква тъмна сянка, само умната му красива физиономия изпъква в средата, а по края тъмно, сякаш наметнат с одеждите на Софроний и по точно с шала на Майка Тереза! Направо Самата Инквизиция! Покажете я!

65

Анонимен

преди 6 години

Бай Цецун, бай Цецун! Тук приличаш на мъймун!

64

Анонимен

преди 6 години

Абе, какво пише в папката! Затова единия нападна Радев, а другия му ходи на крака в президентството!

63

Анонимен

преди 6 години

Не е за пръв път ЦЦ и ББ да говорят различни неща, може би в добър синхрон, може би наистина да има скрит разнобой.Например когато вдигаха вой за деянията на хидроинженер Доган по едно и също време, но в 2 различни телевизии Бойко твърдеше, че нещата са за наказателно преследване, а Цецун казваше, че те са само морално укоримиСетне се разбра, че и той има морално укорими деяния.....

62

Анонимен

преди 6 години

Е, не мога да уважавам прости вагли хора като Цв.Цв.

61

Жалко…

преди 6 години

Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Жалко...

60

Анонимен

преди 6 години

*** се заблуждава, че България е казарма а политиците са волнонаемни и също като Деси Радева ще му се умилкват и ще изгарят от нетърпение да му свирят кратки музикални форми. Пълен *** и неудачник е "президента" Радев!

59

Дедовия

преди 6 години

Де се чуло и видяло физкултурник-затворник да дава акъл на въздушен ас, как се пилотира?!? Цвъчко заложил си на куц кон с това твое самочувствие... Осъзнай се. И си купи водомер, ако нямаш.... щото си гола-вода

58

Анонимен

преди 6 години

"Цветан Цветанов разбира от апартаменти, а не от самолети", коментира Радев изказванията на председателя на ПГ на ГЕРБ. >>>>>>Край на цитата! Президентът го каза само с две думи, както умее! Браво!

57

Анонимен

преди 6 години

Цецо има много повече грехове от 6-те апартамента! На съвестта му (ако я има) тежат доста споминали се свидетели!

56

Крадат милиарди

преди 6 години

Цветанов и Борисов да се проверят с тестове за лоялност към БЪлгария.По отработени схеми от БЪлгария откакто са на власт се крадат десетки милиарди живи левове в евра завинаги.Ако не могат да ги ограбят от народа с нагло престъпни данъци и ДДС пробутват на Борисов за подписване на милиарди ненужни заеми за плащане на яко корупционни разходи.За всеки случай правят опити з а узаконяване през контролиран парламент

55

Анонимен

преди 6 години

До Поп ГруюПак блажиш през пости папаз!