130

Анонимен

преди 6 години

Абе щом старите турски самолети сеалят модерните руски ... не искам да чувам за руски браккми!Америка винаги е произвеждала добри неща!

129

Ekno

преди 6 години

Ms i ns sa teroristichni grupi v bg bazi na isliamska darjava.

128

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРеферендума в Швейцария не беше дали да се купята изтребители, а кой изтребител да се избере, шведския Грипен или френския Рафал, избраха Рафала, въпреки че е доста по скъп, Грипена може на хартия да е много хъбав, но никъде не се е доказал в реални военни действия, затова и традиционните клиенти на СААБ се отказаха от него, отделно че след фалита на автомобилното подразделение, фирмата не се ползва с особенно доверие

127

extremist

преди 6 години

Ф-16 СТРУВА 10лв. (НА ДРЕБНО)

126

да

преди 6 години

пенсия от 80-100 евро взема тоя,който цял живот нищо не е работил !!!!

125

100 euro

преди 6 години

В държава в която хора живеят с пенсии от 80-100 евро и най-голямата инвестиция са парите изпратени от емигранти темата е за колко милиарда да се купят железа не знам коя употреба нема такъв цинизъм и толкова *** народ

124

:)))))))))))

преди 6 години

Турция ще произведе първия си 5-то поколение самолет веднага след първия си самолетоносач:))))))))))))))))))раздел научна фантастика:))))))

123

az

преди 6 години

ГИЛОТИНА ЗА РУСОФОБИТЕ!

122

ивчо

преди 6 години

140 научи цифрите бе човек, сложи очилата. Ква турция ми говориш аз ти пиша за швейцария

121

до 138

преди 6 години

рядко смешни глупости си написал:))))с 40 млрд. военен бюджет Турцийката ти знаеш ли кога ще си позволи 600 самолета 5-то поколение :))))))))))))

120

do 124

преди 6 години

ще купим 12 НОВИ Ф-16 ?????НОВИ ??!!!и кой ще ги плати..ти ли ??Ф-16 Block 25 ли са ти "новите" самолети:))))))задръж си ги:)))))

119

ивчо

преди 6 години

133забравяш че Швейцария не е нато, ако искаш като там да е, първо референдум дали да сме в Н А ТО . Сега сме в тоз алианс и дме си сложили пидписите. Като исксш колективна сигурност имсш задължения и ти към нея. Никой даром нищо не дава. Е уж СССР едно време.

118

Анонимен

преди 6 години

Управляващите гледат на държавата и народа единствено като на средство за бързо забогатяване.А когато един ден проблемите избухнат,те по най-бързия начин ще се изнесат със откраднатото навън

117

fakt

преди 6 години

Грипен е 100 по-добър от каруцата Ф-16 Block 25

116

Анонимен

преди 6 години

Независимост,суверенитет,са думи-мантри,чрез които се оправдава и по-нататъшното съсипване и ограбване на българския народ от управляващата класа.С които се успиват овцете за да може да продължат да бъдат стригани.

115

Анонимен

преди 6 години

В Щвейцария имаше референдум за това дали да се купуват нови изтребители.Народа каза НЕ и въпроса се реши.Никой няма право да решава вместо нас как и с колко ще задлъжнеят децата ни!Разбирам че искат с един удар да вземат процент и да забогатеят яко,но хора,нека не им позволяваме!

114

Анонимен

преди 6 години

Като се замисли човек,май е най-прагматично,да си плащаме,да ни пази отгоре!Някой вижда ли,какви са изтребителите дето минават отгоре!Иначе думи,като независимост,суверинитет и др. Звучат патриотично,но нереалистично!Дългът на Гърция ,закопаването на 70 самолета и турците нарушават през ден въз пространство!

113

Анонимен

преди 6 години

Която и държава да ни завладее,ще живеем много по-добре и ще имаме много повече ред и сигурност отколкото в момента.А тази сви-ня мисли само как да вземе процент и да си оправи живота докато е на власт!Никакви изтребители не ни трябват,проблемите пред България са съвсем други.Основния е че се осъществява геноцид над българите в полза на индийците!Това обаче дебе-лака не го казва,а ни успива с общи приказки!

112

Анонимен

преди 6 години

Грипена е по-добър от Ф-16, по-нов и по- евтин. И осигуряват поддръжка. А това, че не се е доказал срещу някакви щайги, просто шведите не са нагли завоеватели като собствениците на Ф-то. Но изглежда ще ни факят с Ф-16, защото сме продажно племе

111

Край

преди 6 години

Сетете се за това дето ви го казах за рушвета като на магистралата ви стигне мощна кола за стотици хиляди левове и вземе да ви мига да се махнете веднага от пътя и щото вие сте мишка.