69

Анонимен

преди 6 години

*** за Еднолично Разграбване на България (ГЕРБ), даваме ви още един месец!

68

ДО 65

преди 6 години

Прав си , И аз предпочитам да вземат ГОЛФ 5 на 10 години пред Опел Астра 2017 година .Чудя се на акъла на Президента - защо иска да купува неизвестни марки коли за Парламента като грип .

67

Анонимен

преди 6 години

БОЖЕ,БОЖЕ....АЛКОХОЛА НЕ ПРОЩАВА НА НИКОГО .НАРОДА ГО ИЗБРАЛ ЗА ПРЕЗИДЕНТ,А ТОЙ СЕ ЗАЛЯЛ И СИ ИЗЛАГА КАТО КИФЛАДЖИЯ

66

Чикия

преди 6 години

Той Радев не е ***. Той е от КЕЧ-а. И подготовката му в страна южен фланг на Варшавският договор е била по-цял ден да вика "дай вар, дай киреч" Не знам на колко е известно но по време на мразеният комунизъм България има най-модерните и добре оборудвани ВВС в ЮИ Европа. Южен фланг както споменах. Но за децата тук, а и за глупаците е важна само думата на Б.Б. и Ц.Ц.

65

Анонимен

преди 6 години

*** не случайно ги пенсионират рано. На 50 освен за охранители на автоморги, за друго не стават, а ние тоя го направихме президент. Боже опази България!

64

Анонимен

преди 6 години

ПРЕЗИДЕНТА ВСЯКА СУТРИН ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ТРЯБВА ДА ГО ПРОВЕРЯВАТ ЗА НАРКОТИЦИ И АЛКОХОЛ

63

СМЯХ

преди 6 години

Тук едно нещо се изказа че Пилотите на Самолети били роми с Трети Клас и без Образование .Баси Мамата и Неграмотността .Не ви ли е Срам да пишете глупости , не ви ли е срам да признаете собствената си Глупост , не ви ли малко Гузно че не сте постигнали тази част от Съвършенството на Човешкия Дух .Не сте *** , вие сте съдове под налягане като Бойлери без клапани - Изпускате Парата в Нета - парата ви е като мокра шума .

62

До #60 / Чикия

преди 6 години

И най образования ***, дори и отличник, си остава ***.Точка! :-D:-D

61

Boko bo

преди 6 години

Чета коментарите и за пореден път се убеждавам, че сме там точно където ни е мястото. За *** говорят лапета на по 20г дето не знаят кво означава. Промити мозъци без способност за собствена мисловна дейност. Руски агенти и т.нат. Трудно с такъв матрял ще излезем от блатото. Някой ще се осъзнаят, но други до край ще бъдат в заблуда. Но искам и аз! Така животът е по-лесен.

60

Анонимен

преди 6 години

Предпочитам 10-годишно БМВ Х5 пред нова Дачия Дъстър. Класата си е класа. Толкова за Грипените!

59

Анонимен

преди 6 години

НА ТОЯ ПОЛУГРАМОТЕН *** НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ ДА НЕ ПИЕ АЛКОХОЛ ОТ СУТРИНТА,ИЗЛАГА СЕ . И ДА МУ КАЖАТ СЪВЕТНИЦИТЕ ДА ОГРАНИЧИ МАЛКО НАРКОТИЦИТЕ,ИЗЛАГА НИ ПРЕД ЧУЖДЕНЦИТЕ

58

DO 61

преди 6 години

Прав си за грипените , те са спрени от производство .Тези самолети ще ги караме още някоя друга година и трябва да ги сменяваме с нови .Този модел даже няма катализатор и отговаря на euro 2 , данъка му е 250 лева защото има турбо и е 150 Коня .Даже Конзолата е 5 Инча и е HD .

57

До Чикия 60

преди 6 години

Пич, военното училище в Долна Митрополия не е еталон за интелектуално образование. Вярно, обучава шофьори на самолети, но не точно интелектуалци. Тоя *** Радев не може да се похвали с кой знае каква ''обща култура'' :-D *** и интелект - боже опази!:-D:-D:-D:-D

56

Анонимен

преди 6 години

''Новият'' Грипен шведите го спират от производство. Ще правят нов модел, отговарящ на съвременността. Радев иска да ни набута с някакъв нов, но морално остарял самолет. Това е като да си купиш чисто нов телефон Леново, модел отпреди 5 г - вярно нов ще е, но бавен, бъгнат и неспособен да поддържа съвременните приложения, вместо Айфон 5 втора употреба, който все още бачка безотказно.

55

Чикия

преди 6 години

Радев е завършил средно образование с отличен, Военното училище в Долна Митрополия за летец с отличен. И то когато имаше образование. По-възрастните знаят кво беше да си летец във ВВС. А оня с купената диплома от ВИФ знае само от коя страна се рита топката и толкоз. Чуйте изказа и на двамата и тогава говорете. Единият знае езици и има богата обща и професионална култура, другият общи лафчета и лъжи. Просто мислете...

54

САМК

преди 6 години

Жалък президент и жалки БГ-политици.Вместо да обединява..., той разединява. Неграмотна работа.

53

Анонимен

преди 6 години

До Поп ГруюПонеже руското *** Радев се прави на натовски генерал той не може да препоръча самолвти, които изобщо не присъстват в конкураса са самолети. А избира самолет, който няма да бъде съвместим с масовия самолет на НАТО, коети е най-добре за руските интереси. Но ти това го знаеш много добре, защото в преклонението си пред руската *** не отстъпваш на Радев.

52

Анонимен

преди 6 години

Най накрая някой да го забоде пъпеша.и тук някакъв гербер пиши ли, пиши простотии че да не го объркаме с гейската си принадлежност.Ф16 който се предлага е втора употреба.Грипен е заводски и превъзхожда стария Ф16.Освен това има решение на предното НС за Грипен.Друго какво гербери...НДК КАК Е;) Свинетка го уволни,Бобко го върна.Санирането там?:)))Повече милиарди отколкото самолетите;) И какво викате президента трябва да се среща с когото му кажат ГЕРБ:)))Няма такъв протокол.Въобще ще го ядете;)

51

ponti до 56

преди 6 години

Защо ни е изтребител ли? Защото без да ни пита никой, ни вкараха в НАТО и ЕС и сега сме задължени да си харчим оскъдните парици за ненужно въоръжение. Е за тва! От друга страна се кефя, защото част (не малка) от тези които скачаха по площадите, палиха партийния дом, правеха палаткови лагери и тн. сега са на мин. пенсия и си хапят гзъ и скимтят, но... късно е либе за китка. Аз все още имам да си поживея и мисля да бегам докато е време.

50

Анонимен

преди 6 години

На поста ми под номер 46 задавам въпрос за какво ни е изтребител. Нека някой, сложил минус, да си зададе въпроса кой ще е евентуалният противник на Teritoriqta.bg в случай на въоръжен конфликт. Искам обосновани отговори.