36

проктолог

преди 6 години

Европейския съд вече ще съди хетеросексуалните, защото не са се из*е*ерасили.

35

Стеф

преди 6 години

Чудесно-скоро нормалните хора ще са малцинство а населението на Европа ще се сведе до минимум.Всички векове култура и прогрес ще изчезнат.Много жалко.

34

Либерален социалист

преди 6 години

А в България кога? Оставете хората да се взимат, като се искат! Нека се смесват народите и обратните, младите със старите и т.н.! Германия поведе хорото на прогресивния свят! Огромен успех за прогресивните сили ще е да се узаконят гей браковете в Германия. Удър по консервативните елементи в обществото и по християнството! Браво Мути, терминатор на консервативните общества! Макрон ще ти помага в тази нелека битка. Семейни ценности, дрън-дрън, отживелици :))) Разврат да има!

33

напът

преди 6 години

До Анонимен 24Знаеш ли, следях отдавна "дискусиите" и не доумявам, как от 32 коментара, има само 3 вкл. и моят плюс, които не обръщат внимание на неграмотността. Лошо, дано не сме забравили да четем и пишем!

32

Гepманистaн Убералес

преди 6 години

Мда. Между един трансджендер и един флуид-интерсекс.

31

Анонимен

преди 6 години

До Гepманистaн Убералесабе тук не става въпрос дали имаш право или не, никой не те упреква с кой живееш.става въпрос за ислямизация, редуциране на европейците и геноцид.забравих името на този американец от правителството който беше казал - целта е да създадем една раса с ниско IQ и бешев цвят, която да е достатъчно умна да работи, но не и да мисли.ето това е начина да се постигне това.

30

Патриот

преди 6 години

6-ти мандат за бабушкерата!Още не е съсипала европа!

29

Щирлиц

преди 6 години

Брак се прави между две РАЗНОПОЛОВИ човешки същества.Точка.

28

Гepманистaн Убералес

преди 6 години

Значи най-силните аргументи срещу еднополовите бракове са че са "див сатанизъм" и че са против "бог". А семейство без брак какво е? И то ли сърди "бог"А който не го е страх от Сатаната или не смята че "бог" го интересува кой с кого прави семейство?Нямам нужда от разрешение нито от "бог", нито от църквата, нито от държавата, нито даже от кварталните клюкарки да правя семейство с кого си поискам. Стига да е доброволно и осъзнато.

27

Европеец с идеи

преди 6 години

Браво на г-жа Меркел! Сега ще мога спокойно да се омъжа за дългогодишният си партньор Абу Аби от Северен Судан. За нас, европейците, са важни две неща: белите европейци да се венчават за хора от своя пол, а мюсюлманите да правят деца и да разпространяват Исляма. Така ще постигнем мултикултурен баланс и ще създадем истинско прогресивно общество!

26

ердоган

преди 6 години

не се притеснявайте, след 20 год. ще ви оставим една църква и една немска партия, да не кажете че сме нахални

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Тя може да каже, че е ходила на Марс, но дали е истина? Меркел съсипа Европа и това е достатъчно. Самовлюбена, инатлива, бездетна и жадна за власт жена, която е готова на всичко само да си вдигне рейтинга и да се докопа до четвърти мандат. А най-лошото е, че Шулц е още по-голям комунист и от нея. И двамата обслужват едрия бизнес и не им пука за бъдещето. Ако сте били в Германия преди 20-тина години и се разходите сега ще останете шокиран от етническата трансформация.

24

Анонимен

преди 6 години

***, "Напът" си да покажеш грамотност, но освен напън за това нищо друго не е на път. Хайде другия път на път за библиотеката и с правописния речник в ръка може да се получи по-добре.

23

Анонимен

преди 6 години

Защо и как Меркел узаконява гей-браковете в редица държави да ги узаконява в Германи. а не в целия ЕС. Eгати утрепания съюз. Време е за референдум за излизане от ЕС и НАТО тия да се оправят без нас.

22

Анонимен

преди 6 години

До 20може и да е била от религиозно семейство, но сега е от интернационалното семейство на поклонниците на сатаната

21

асан и айше

преди 6 години

ние - асан и айше ще помагъме с къквоту можим!докату асан и айше раждът, чувечествуто нямъ у да се затрийе !

20

Анонимен

преди 6 години

Какъв атеизъм?Тя е от силно религиозно семейство.

19

Анонимен

преди 6 години

Вай,вай и затуй ли търсиха едни да им намерят половинки за издаване на брак,че то щом един пътък е за брак то и чифта си е за брак,сега от шкарта ще нагаждат кой как уйдсва за да са в комлект заради комплимента-ай как тия пътъчки ви подхождат и на чифтовете крака за по нататък с реклама,а като рекламация-ако ви стягат,ще преровим отдела за някой друг пътък,стегнация-криза е и по единично да отиват,брей че ви вървят тия пътъчки точно като вас със сини петолъчки в допълнение как коланче тъй и каиш

18

Анонимен

преди 6 години

Гей браковете са див сатанизъм и всеки нормален човек трябва да е срещу тях. Няма да забравя едно изказване на Хелмут Кол за Меркел преди много години "тя разрушава моята Германия". Сега разбирам какво е имал предвид човека. Личи й на Меркел, че е расла в ГДР и денонощно са й набивали в канчето атеизъм и марксистки просстотии. Найджъл Фараж неслучайно беше казал на Орбан, че в европарламента ще види повече комунисти, които нямат един работен ден, от където и да било другаде по света.

17

Анонимен

преди 6 години

След като загубиха ВСВ как стана тъй, че Германия трябва да командва там няма ли подписани редица договори.