12

Анонимен

преди 6 години

Така става като се противопоставиш на определени политически лица с държавна власт в ръцете.Пращат ти проверки глоби прокуратурата се задейства и ти сриват рейтинга.На Марешки да му е за урок.

11

аз там

преди 6 години

Никой не го е еня за хората или малките аптеки. Просто влезе в търговията с горива, а това е бизнесът на няКОИ от недосегаемите.

10

vlad

преди 6 години

тая работа с глобата понамирисва. Май държавата да защитава гражданите в това число и с подобряване на достъпа им до по евтини лекарства, върши точно обратното - БРАНИ СТАТУКВОТО.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Кой ти е казал, че върши подобни неща? Тези, които не могат да го гледат, защото продава лекарствата по-евтино, отколкото ги дават в ТЕХНИТЕ аптеки, те ли ти казаха?

8

изпeдepacтeн тypчин

преди 6 години

Аз от Марешки съм доволен. От аптеките му се снабдявам с евтин перхидрол и хормони.

7

Момо

преди 6 години

Санкцията е равна на 0,1% от приходите на дружеството за финансовата 2016 г., които са в размер на 494,8 млн. лв.Повече не съм чел... Само пушилка вдигат и отчитат дейност.

6

Анонимен

преди 6 години

до 4"е всъщност опит да се ликвидира конкуренцията" - а това че разтиква лекарства които не осчетоводява и не плаща данъци за което, с което може да си позволи по-ниски цени от малките аптеки, не води ли до ликвидация на (малката) конкуренция? До 10 години аптеки на частни лица, а не част от някоя верига ще има само по селцата

5

Не ви ли е ясно?

преди 6 години

Не разбрахте ли, че и тук има дежурни *** срещу Марешки?Бяха го обявили за "патерица на Бойко". Защо после не коментираха тези свои изявления? Защо с твърдостта си Марешки притесни и Бойко.До БГ Мафия (2)Замисли се, защо ти е неприятен? Защото в произношението му се чувства влиянието на диалекта на неговия роден край? Или защото все още не се е научил как да се държи пред камерите? Това да му е кусурът!

4

Анонимен

преди 6 години

Чудят се как да го очернят и пречупят.С пречупването не им се получава. Затова се мъчат да го притеснят икономически, та да започне и той да продава лекарства и горива на същите цени, каквито са по другите аптеки и бензиностанции.Това, което виждаме в момента да се прави срещу Марешки, е всъщност опит да се ликвидира конкуренцията, която той представлява от гледна точка на олигарсите. Тези олигарси си служат с българските съдилища като с маши!

3

бг смешки

преди 6 години

КЗК е една бутафрона оргнаизация която нищо не прави освен д а изпълянва политически поръчки .... този определено е нарочен от някого !

2

БГ МАФИЯ

преди 6 години

този ми е неприятен но определено са го нарочили за нещо ! явно конкуренцията му е силна и ше го изхвълрят от бизнеса ..... на всички с малко акъл е ясно че у нас няма държава а държавните органи действат по поръчка ...... на някой !

1

Морски_

преди 6 години

Тоя че е мутраген - мутраген е, ама по логиката на държавното обвинение и КЗК трябва незабавно на подобна процедура да се подложат и Кауфланд, Лидл, Билла и прочие