36

Следващия път...

преди 6 години

...лютив шпрей в нослето.

35

Чичо

преди 6 години

Има едни електрошокови устройства, доста подходящи за дами и напълно законни. Всъщност си имаме и поговорка - на зло куче - зъл прът.

34

Smartass

преди 6 години

Ами като налита на бой го прибере в ареста и го спукайте него от бой.След това в усмирителна риза и на инжекции в лудницата вовеки.

33

Анонимен

преди 6 години

не съм чел закона в детайли, ама ми се струва че ако застана с фотоапарат на 30см от някой депутат или полицай да го щракна в профил , то някак си закона няма да е точно такъв с обществените места и снимането на тях?

32

Анонимен

преди 6 години

До Сандоти ми хареса !

31

Анонимен

преди 6 години

Ако те откажат да бъдат снимани, той ги напада и с удари.......... и това ли е разрешено,господа протестиращи за по-високи заплати? по 20 год- си клатите краката,пенсионирате се млади,млади, и вземете 20 заплати. после станете мутри и охранители.

30

Анонимен

преди 6 години

Последно снимал ли е или е бил?Снимането си е снимане, но за бой и хулиганство има предвидени наказания.

29

Анонимен

преди 6 години

Тормоза се прилагал само по отношение на Закона за защита от дискриминация,защо не са го приложили в случая,първо тормози ги по цвят на кожата,второ националност,трето по модата,четвърто на обществено място,пето по транспортно като средство за предвижване,шесто публично ги тормози като ги бие където свари и както свари при тяхно нежелание за снимки,7 като мотив пропуснат-за изнасяне,издаване на каталог от техните лица към някой агент посредни за реклама без те да искат и да им предложи изяснения

28

Николай

преди 6 години

Ще го ритам от Люлин до Младост и обратно тоя ***

27

Любител

преди 6 години

Аз също обичам да снимам, но никога не си позволявам да снимам от близо хора, без тяхното позволение. Отдалече - да, но в кадъра хващам предимно далечна фигура. Така, че е въпрос на култура според мен.

26

Американ

преди 6 години

До Shark: Щом си на улицата няма проблем да те снимат без да те типат, ако не ти харесва - носи бурка. А виж, боя е незаконен и ченгеларниците да не се правят на ударени и нископлатени!

25

ЗАЩО

преди 6 години

МВР не знае законите!!!за какво ни е такова скъпо и не нужно МВР?

24

123

преди 6 години

Първо незаконно е. Второ да дойде на Тодор Александров срещу клуба на Левски да налита на бой. Набързо ще го откажем. Трето МВР-то стига си барахте топките ми вземете да свършите нещо. Цецо слушаш ли!

23

бардак мвр

преди 6 години

А как да подават жалби хората когато нямат доверие в полицията и виждат какъв бардак е там,а те моля ви се ще правят протести за по големи заплати!?това е скандално....

22

Shark

преди 6 години

Не е вярно, снимането без съгласие е противозаконно. МВР да не се правят на дръж ми шапката и само да реват за заплати, а да вземат да си прочетат законите и да си вършат работата. Защото тоя нахалник ще го отнесе някъде, само че ще го изкарат невинен

21

Анонимен

преди 6 години

"От МВР безучастни снимането било позволено"===А боят позволен ли е?

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Но и да не се забравя, че на снимката трябва да остане и нещичко поне малко загатващо за общественото място. Иначе се брои за минаване по другия тротоар...

19

Сандо

преди 6 години

ша си намери и той майстора и най-вероятно ще му вадят обектива с операция от *** в Пирогов

18

Анонимен

преди 6 години

До 17 Не е вярно ,щом си на обществено място всеки има право да те снима,такива са демократичните закони в Р.България.

17

Анонимен

преди 6 години

Нали исахме демокрация,всеки може да си снима на воля,на който не му изнася да си седи в къщи!