42

до 41

преди 6 години

що лъжеш ? - за същите пари в гърция не получаваш Нищо ! за 80 евро студио с натъпкани 3 стари легла,14 инча стар телевизор и доволно ухилени гръцки тарикати , освен ако минаваш границата сутринта с дисагите -плаж и се връщаш в Бг вечерта.

41

лешници

преди 6 години

Като им видях селските изпълнения на "Кралските надбягвания" в Аскот преди няколко дни, и като знам че тук идват много по-диви *** реднеци, не съм особено убеден дали чалга-културата у нас е по-зле или тия пробити селяци. За германци, шведи и от сорта няма и да говоря, че те отдавна нямат нищо общо с легендите които се носят за тях. Отделно че повечето са от близкия Изток и Турция. А *** който се оплаква че се хлъзнал покрай басейна, не жалба, а трябва да му забранят да си излиза от тях.

40

Анонимен

преди 6 години

Днеска по немцката телевизия "саbel 1" предаването се казва " Achtung Abzocke " даваха репортаж за Златни пясъци, Варна и Черноморието ,със няколко думи срам и позор.

39

Анонимен

преди 6 години

Не почивам в България от години. Не си заслужава. Съотношението цена/качество е ужасно. Нямам намерение да пълня джобовете на тукашните мутрокомунисти. За същите пари в Гърция, че дори и в Испания получавам много по-добро обслужване, по-чисто море... въобще си е друго. Тази година ще съм в Турция. Всички казват, че и там нещата са много по-добре от България. Има още мнооого да се учат нашенските пишман-хотелиери как се прави туризъм. Много са назад с материала.

38

Анонимен

преди 6 години

Обиколил съм половината свят,живея в чужбина и си позволявам скъпи почивки.Българското черноморие е много добро тази година.

37

Анонимен

преди 6 години

Черноморието е долна клоака. Не случайно българи отдавна не стъпват там. Аз съм бил за последно през 2005 и НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТЪПЯ! Почти всички, които познавам също отдавна се отказаха. Дори и европейските пияници вече се усещат. До няколко години мутреснските бетонни бункери ще си стоят празни.

36

Сандо

преди 6 години

да мълчат туристите, че бой може да хапнат я за закуска, я за вечеря

35

Анонимен

преди 6 години

Хотелиери считали, че давали съответващото на цената?! Това не е тяхна работа. Те трябва да осигурят всичко спрямо рекламата, договора, законите и нормалните очаквания.

34

Анонимен

преди 6 години

Това специално за англичаните е масов спорт- като се върнат от почивка, която за две седмици ив струва колкото им е социала за 1, да се оплакват и да си искат парите. Наскоро имаше случай след две години се сетили , че получили хранително натравяне в испански курорт. Ама от хотела пазили даписи че за осем дни двамата изпили 140 питиета.

33

внимателно

преди 6 години

Миналата година пристигна семейство руско езично..нанесоха в стаята над 48 спец раз средства вкл планшети,електронни книги .. най накрая пристигна техен роднина сега КАРА КОНДЖУЛ да види как са /./подържат го черни холограми в дигитална техника/..

32

аман от техника

преди 6 години

Колеги от НАСА да направят анализи по снимки и филми.виждат се огромни тежко повредени обеми около и над всеки облъчван с нова техника курорт..нема как да са спокойни..

31

спрете камерите

преди 6 години

На курорт в балкана бяхме психизирани през едно малко жълто радиоапаратче.Съседката го забравила включено докато спи.Прибирам се от гъби с кеф.вземам душ и се растрепервам..През радиото благодарение на холограми в него извънземни негодници настроили стоящи вълни пред всички домове.Друга съседка трепереща тича и вика през пет минути тази с радиото.Отивам оставям гъби и го исключвам.Събужда се съседката нервна трепери ..подавам реплика да исключва радиото докато спи следват крясъци неистови

30

Анонимен

преди 6 години

Хайде дай ми име на този за стотачка - звънях на частници разбира се с Пари и ми се караха ,че звъня в неделя-не лъжа - голям зор имам .

29

Анонимен

преди 6 години

До тез пък морето================Ами плащаш стотачка и ще се намери очен,Като не искаш да плащаш чакаш до понеделник!

28

Анонимен

преди 6 години

Въобще не се съмнявам, оплакванията на хората са напълно основателни. В тази страна всеки гледа да те преметне, излъже, тарикарщината е на почит. Обикновените българи са лъгани под път и над път, считаме това за нормално и си траем , не се оплакваме като цяло. Но чужденците са свикнали на висок стандарт и все повече ще подават жалби! Ако български туристи подадат жалба, отношението ще е пренебрежително. В "ориентслска" Турция още след пресичане на границата, всичко започва да блести от чистота/светлина - тоалетни, магистрали, магазини, а откъм бълг. страна сиво, тъмно и неугледно.

27

обезопасете от камер

преди 6 години

Това е за нагло престъпните видео терористични техники монтирани уж за "Сигурност"Иначе морето излъчваше благодат навсякъде,сега не може да минете и два метра без д а ви сканират облъчат и психизират

26

Анонимен

преди 6 години

Още ли има Буда ли които ходят на ла-номорието?

25

Татяна Дончев

преди 6 години

Шопите от Младост 5 си мислят, че по Черноморието само тях чакат!

24

Десислава Дърев

преди 6 години

Който не харесва Черноморието има лесен избор- стои си на терасата в Орландовци и Люлин и си топи краката в леген!

23

Анонимен

преди 6 години

Както се казва и дилърите разбраха, че клиентите им не трябва да умират та направиха наркотиците далеч по-поносими, но български"бизнес мутро-комунист"не