17

Мънго Джери

преди 6 години

Много са закъснели да се сетят че исляма - идеологията е в основата ! Джамиите са идеологическо - религиозни инкубатори на тероризма! Някой да е чувал за кришнари терористи например ?

16

до 17

преди 6 години

В БГ всичко е на обратно. Десните са наркозависими с обратни наклонности и финансирани от Сороски организации а левите провеждат дясна политика и краднат като за последно заедно с десните. В Европа десните са мъжкари и защитават родните си страни от ислямската терористична *** а левите са с обратни наклонности и защитават същата ислямска терористична ***.

15

Анонимен

преди 6 години

Закъснели са. Бизнесът им ги напълни с черноработници. Искаха да мързелуват и само да началстват и да командват роби. Робите дойдоха при началниците да им работят и се размножиха като ***. Така ще е. Завладяване на големите градове, кметове, а по-нататък и министър-председател. И нова кралска фамилия от Тамбукту ще докарат.

14

Анонимен

преди 6 години

В България на крайнодесните или фашистите казват антикомунисти.

13

Иво

преди 6 години

До Заглавие лъжа, кои всички терористи са мюсюлмани? Брейвик мюсюлманин ли е? Белият англичанин убил мюсюлмани в Лондон мюсюлманин ли е? ИРА, ЕТА, Червените Бригади и т.н. мюсюлмани ли са?

12

Иво

преди 6 години

Никакво защитаване на националниете интереси не е обвиняване на цели религиозни и етнически групи в тероризъм! Терористи са само конкретните извършители!

11

Заглавие лъжа

преди 6 години

А истината е друга. Ей журналисти вече никой не ви вярва. И не всички мюсюлмани са терористи но всички терористи са мюсюлмани.

10

zeus

преди 6 години

Заглавието е подвеждащо, представих си фашисти и комунисти, а то били патриоти и либерacти.

9

teror cigarettepacks

преди 6 години

Както виждате униформените на снимката с а повредени от черно blacк dead and cancer cigarette packs ..Вижте увреждания на зениците от черно терористични канцерогенни пакети за цигари с ракови снимки и холограмно терорисчни скенери маскирани като бандероли.

8

данни от днес

преди 6 години

Испробват нови видове спец препарати и активни нано скенери в лични банкови и други документи.С нано скенери в документи и тела на хора провеждат масовите убииства в Сирия и УкрайнаВКлючени са нови мощни спи генератори монтирани в автомобили без знанието ан собвстениците.Декодират жертвите през преведени на английски чужди сериали с насложени кърваво терористични внушения над филма..

7

до 7

преди 6 години

Някога дядовците им са воювали срещу нацистите а днешните десни в Англия се борят срещу ислямския тероризъм подкрепян от леви хомосексуални либерални отпадъци

6

Анонимен

преди 6 години

Британски крайнодесни? А някога дядовците им са водили война с кранойдесните. Британското общество е дегенерирало и разделено на етноси. Това е бомба със закъснител. Очаквам гражданска война и разпад на Великобритания.

5

Анонимен

преди 6 години

СЛЕД КАТО ОБЯВИХА ПУБЛИЧНО, ЧЕ ПРИНЦ ФИЛИП Е ПОРЪЧАЛ УБИЙСТВОТО НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА ЩОТО БИЛА БРЕМЕННА С ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ВЕЧЕ СВЪРШЕНО КАКТО И С КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ТАМ МОРАЛ НЯМА НИКАКЪВ!!!!ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗПАДНАТ НО ТРИЛИОНИТЕ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ЩЕ СИ ГИ ПЛАТЯТ ДО ПОСЛЕДНИЯ ЦЕНТ! АКО ЩЕ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ДА БЪДЕ РАЗПРОДАДЕНО ЦЯЛОТО!

4

КоткатаНаШрьодингер

преди 6 години

На есен Мрекелица ще получи един голям шут през дебелата кратуна и идва ред на национаналистическите партии да прочистят тоз бардак наречен ЕС.

3

Анонимен

преди 6 години

VSICHKI SRESCHTU MASLINITE

2

Анонимен

преди 6 години

С последния абзац от публикацията крайнодесните ме спечелиха за техен привърженик

1

ГАДОРЯН

преди 6 години

Ингилизите са *** както винаги