20

Анонимен

преди 6 години

а сашо йовков питахте ли го какво мисли по въпроса за магданоза :П

19

10

преди 6 години

Такива като Жотева са рецидив от миналото. Пречка за развитието ни.

18

anonimen

преди 6 години

А тази мъжемелачка има ли си мъж ?!?! Обикновени мъже могат ли да се наредят на опашка при нея?

17

ponti

преди 6 години

Евала на Къдринова! Такава *** облечена с власт като Жотева, която се е вкопчила в Захариева (друга кухарка, която "безкрайно уважавала"?!?), като удавник за сламка, трябва да бъде ударена в земята и изтрита от публичното пространство завинаги! Въобще тоя СЕМ е някаква хранилка за нека.дърници, начело с председателя си, онзи клоун от цирка с папионките Лозанов. Не си спомням тази "институция" да е свършила нещо полезно.

16

анонимен

преди 6 години

патки.

15

Анонимен

преди 6 години

И двете са КУХИ ***!

14

Спеца

преди 6 години

Който пълзи нагоре на гърба на хора като *** , той не заслужава никаква милост!Та , Бетина Жотева ,тая номенклатура на СДС, си е доказана интригантка и поне от морални съображения /но тя е типично лице без морал/,трябва да си даде оставката в СЕМ!Надали!

13

Анонимен

преди 6 години

Заплахите са си заплахи, независимо какво ги е провокирало

12

Кой е?

преди 6 години

кадринкова да се доизкаже относно надеждния източник ?

11

някой

преди 6 години

Петя Славова, правите ли разлика в смисъла на думата "разярил" ????????????? и примерно "разразил", което вероятно сте искали да напишете?Ами *** грешки има в статията - Къдринова или КАдринова?Ами четете няколко пъти статиите си, преди да ги пуснете в сайта.Особено като си знаете "професионализма".Досадни правописни, езикови, смислови и словоредни грешки.Спрете се, бе хора - научете този език, отворете учебниците по граматика от 2-ри до 7-ми клас и учете, за да не се излагате.

10

Анонимен

преди 6 години

Жотева-една посредствена журналистка с болно самочувствие,която с нищо не е доказала професионализъм, изкачила се по верховете с лакти и връзки с управляващите.Самата тя признава,че държи всички в СЕМ под страх.Това е "елита" на българската бурналистика.Жалко!

9

БЕ ТАЯ НЕКЪВ ПРИМЕР

преди 6 години

Чудите ли защо деца се бият всеки ден, защо общуването ни е залято от просташки викове и фрази- ето ги тия дето задават тона-Жотева. Какво я интересува кой е комунист или протестър-добре би било да различи умен от ***-ама няма да успее.Тя не можеше да сложи смислово ударение на просто изречение.....Как ги избират тези в СЕМ- по глупост и ограниченост ли?

8

Стига,бе!+

преди 6 години

Какъв хоризонт има тази Жотева!!! Какъв морал, риторично съвършенство! Мястото й естествено е в СЕМ! Само защо ли такава клоака са телевизиите, които вече никой не поглежда!?!?!

7

Цецо

преди 6 години

До Шопо 7Благодаря за пояснението, колега... :)))

6

Шопо

преди 6 години

До ЦецоНе знаеш какво ,,яри,, ?!!! Цецо,петело яри кокошката ,бе момче....

5

дедо гоше

преди 6 години

поредният случай където някой го хващат в краяка и той/тя почва с тирадите за 'подготвено мероприятие, нагласено, постановка' и т.н...това е повсеместно, вместо да наведат глава и да кажат да сгреших те се изкарват жертви...и хората им вярват и почват да се чудят - дали наистиона не са прави и те...егати държават!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Кажете какъв е бил въпросът на журналистката и каква информация е имала и ще ви кажем кой крив кой прав.

3

Цецо

преди 6 години

"От разярилия се скандал..." - какво ли означава този словесен бисер?!? :)))

2

Анонимен

преди 6 години

ЖоПева, която бе възнаградена със служба за заслуги към протестъриата. Неслучайно сме на дъното на класациите за свобода на словото. Оставка!

1

Анонимен

преди 6 години

Умнокрасивият елит защо мълчи по казуса Жотева? Нали знаете кой президент я назначи и покровителства.