14

niki

преди 6 години

Хм, странно. Ако като *** съм пушил коз и с тези промени излиза, че който някога е опитвал какъвто и да е опиат е виновен според закона. Тия закони ги пишат нашмъркани депутати....

13

Анонимен

преди 6 години

И проблемите на страната не са заради наркотиците, тези мерки с нищо няма да подобрят нещата, основата на проблема е на съвсем друго място, даже ще ги усложнят, то наркотиците остана единствената утеха на хората, ако не взимат наркотици докато са тук ще избягат в чужбина, никой нормален не издържа в прасешка ферма дълго време!

12

Анонимен

преди 6 години

аз си купих колело и колата ми стои в гаража от 4 месеца.и джойнт си пуша и на работа си ходя..30 мин отиване и връщане, много е здравословно, а и полезно за околната среда ;)

11

Анонимен

преди 6 години

До 10 години държавата ще е на трупчета :)

10

Анонимен

преди 6 години

Успех и с некрадливата политическа класа, която не спря да развива страната и да даде шанс на българския бизнес да диша нормално и да понатрупа капитал, който да инвестира в разширяване на дейностите си, добре че повечето фирми в малки и средния бизнес не са пред фалит и до 5 години ще са супер развити, кадрите се бият кой пръв да започне работа, особено в провинцията, ще ви стискам палци да има пари за пенсии!

9

Анонимен

преди 6 години

Няма да пушиш джойнт, значи. Иначе 20 годишната таратайка ще ти стои на трупчета!

8

Анонимен

преди 6 години

Мерси, весело изкарване с ромите и афганистанците :) Дано да постигнете европейската страна, за която всички мечтaеm 30 години :D

7

Анонимен

преди 6 години

До 7: Лек път и да не пишеш повече в българските форуми а в тези на новата ти "родина".

6

Анонимен

преди 6 години

Какво излиза сега, че ако съм пушил един джойнт на купона в събота и след една седмица ме проверят за наркотици ще ми вземат книжката без да въобще да съм дрогиран в момента, така ли? Ако това ми се случи си събирам за втори път багажа и се изнасям завинаги от мутренската ***, на която и предстои да загине така или иначе, един град икономика, и въобще не е заради наркотицитие!

5

Анонимен

преди 6 години

Пиян, дрогиран или без книжка, ако е зад волана да се съди за "подготовка на предумишлено убийство"

4

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата опасност обаче остават дрогираните политици в парламента.... Искаме тестове за наркотици в народното събрание!!! Ама нема...

3

Джо

преди 6 години

Па то и след една година е 'след'

2

Анонимен

преди 6 години

Голяма глупост. Повечето дроги и вещества вкл.кафето, никотина и алкохола стоят по 4-5 дни в кръвтта. Канабиса до 20 дни.. Искате да ми кажете, че след като си пушил един джойнт не трябва да караш 2 седм? А кокаина? Тогава правете проверки и на депутатите, всички ще останат без книжки.

1

марихуана

преди 6 години

Просто да спрат корупцията