38

Анонимен

преди 6 години

Минималната пенсия скача! В ямата!

37

УУУУУУ....

преди 6 години

НЕМОЖЕ ХОРА С ПО 15-20 ГОДИНИ СТАЖ ДА ПОЛУЧАВАТ 200ЛЕВА А С 40-45 Г.СТАЖ КОИТО ТАКА СЕ Е ПОЛУЧИЛО ДА ПОЛУЧАВАТ 200 - 215ЛВ ИИИИИ РАЗЛИКАТА НА ПЕНСИИТЕ ИМ ДА БЪДЕ 15 ЛЕВА А НА СТАЖА РАЗЛИКАТА ДА Е ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ ТОВА МОГАТ ДА ГО ПРИЕМАТ САМО ХОРА С МНОГО МАЛКО УМ

36

Анонимен

преди 6 години

С ДВЕ ДУМИ ВСИЧКИ КОИТО СА РАБОТИЛИ СЕГА ЩЕ ВЗИМАТ НАРАВНО С ТЕЗИ КОИТО НЕ СА РАБОТИЛИ И ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИЯ ЩОТО СА НАВЪРШИЛИ ВЪЗРАСТ :D----------ОСВЕН ТОВА ЛЪЖАТ ЩОТО ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ НЯМА ДА ИМ СТРУВА ПОЧТИ НИЩО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ТЕЗИ С НАЙ-МАЛКИТЕ ДОХОДИ ПОЛУЧАВАТ РАЗЛИЧНИ ОБЛАГИ КОИТО СЕГА ЩЕ ИМ ОТНЕМАТ ЗАЩОТО ПРАГА ИМ СЕ КАЧВА :DНО ТАКА СТАВА КОГАТО БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИТЕ И БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ГЛАСУВАХА ЗА БУДА ДА ДОУБИЕ БЪЛГАРИЯ ФИНАНСОВО КОЯТО ВЕЧЕ Е СЪСИПАЛ ФИНАНСОВО!

35

реалист

преди 6 години

Патриоти, вървите по пътя на Реформаторите. Бойко и Горанов ще ви разкатаят патриощината.

34

анонимен

преди 6 години

Вярно-къде са патриотите???Търсим отговор-защо така се получи?

33

Анонимен

преди 6 години

"Карт бланш от НС: Минималната пенсия скача на два пъти до 200 лв."По точното заглавие е: Карт бланш от НС: Минималната пенсия може би ще мръдне на два пъти до 200 лв. Триста лева? Забравете! Изборите минаха. До нови срещи. Тогава и 400 може да обещаем.

32

реалист

преди 6 години

Гласувах за патриотите заради обещанието им за 300 лв минимална пенсия и пропорционално да пораснат и другите, но излъгаха мен и другите, които гласуваха за тях. На всичко отгоро оставиха и безмисленото саниране. Загубиха гласа ми. Да си патриот, означава ли да лъжеш?

31

анонимен

преди 6 години

Пак лъжи-къде са патриотите?300 лв минималана пенсия???

30

Факт

преди 6 години

ГЕРБ и кликата им се хвалят с нещо, което няма как да не доведе до лоши резултати. Няма как с уравниловка на пенсиите, каквато сега правят ГЕРБ и кликата им, да се очакваме нещо добро. От друга страна се учудвам на БСП. БСП все пак трябва да реши чии интереси защитава - на олигархията ли, както се случва най-често,на работниците ли, което не се случва или на на-бедните, което се случва рядко. Повишаването на минималната пенсия е попълизъм за пред тези дето не са работили и/или са укривали доходи

29

Наивен

преди 6 години

Абе къде се дянаха т.н. Патриоти? Спотаили са се някъде от срам, или са се наместили по разни министерства. Спечелиха гласове с обещание за 300 лв. минимална пенсия, а сега предстои увеличение със 7-8 евро на месец. За толкова пари на час по западните ширини няма кой да се върже. А за останалите? Или уравниловка- на всички по равно, пък който оцелее. А това че цял живот са работили и осигурявали, Бай *** го е казал точно-имали бол пари, давали ги.

28

Реалист

преди 6 години

Справедливото решение е съвсем друго - кой за колкото се е осигурявал, такава пенсия да получава. Като е укривал доходи и не се е осигурявал, да си получава колкото заслужава - 10 лева, 50, 100 лева, 150 лева., колкото му е изчислено. Сега какво става - вместо хората, които са работили и са си плащали осигуровки, да получат повишение на пенсиите, тези пари отиват при тези дето не са се осигурявали. в Момента 40% от пенсиите са под 200 лева и те ще получат незаслужено повишение.

27

анонимен

преди 6 години

Крадци мръсни-нямате наяждане.как се движите по улиците и гледате съгражданите си.Хора без всякакъв морал и ценности сте.***

26

anonimen

преди 6 години

Никога няма да се събуди-еи така се решават проблеми-ми заминавай:)Просто е пълно с хора които нищо не искат да направят-само крадат,а те са множеството.

25

Косю

преди 6 години

До (-_-)Така е при капитализма - парите отиват при капиталистите, а народът духа супата. Чичо ти Маркс още преди 150 години го е доказал теоретично.

24

(-_-)

преди 6 години

Пари имаше под формата на недвижими и движими активи, предприятия и техника, които вместо да се преобразуват, бяха разпродадени и разпарчетосани. За това нашите пенсионери духат супата..

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонименам заминавай ве за Германия, ко правиш още тука??

22

Буден гражданин

преди 6 години

Като дойде Бойко на власт и пак започнаха да скачат пенсии и заплати.

21

Анонимен

преди 6 години

200 лв. пффффВръщам се от Германия,там е по-евтино в хранителни магазини оттук веее!!!Кога ли ще се събуди тоя народец?

20

Анонимен

преди 6 години

гюнтер ще да е някой тийнейджър

19

Николай

преди 6 години

Прави впечатление отново социалистическата мярка на т.нар. управляващи (предимно дясно ориентиращи се) и десняшките протести на представителите на опозицията - т.нар. социалистическа партия?! Общо взето всеки си бае на избирателите, а справедливостта е оставена на "давещите се" - сами да се оправят. Алчните комуноиди искат преизчисляване, но все в тяхна полза. Като нямаме лустрация - така ще е, оправия с пенсиите няма да има.