15

Анонимен

преди 6 години

Дискриминация е когато съседа не спира да се тъпче с *** въпреки наднорменото си тегло, когато вика линейка 10 пъти в годината заради високо кръвно, когато ползва всеки месец направление и лежи веднъж годишно в болница, заради нездравословния си начин на живот. А се осигурява на минимална заплата... В щатите които често се дават за пример, на лицата в риск с висок холестерол и затлъстяване, здравните застраховки са в пъти по-големи..

14

Анонимен

преди 6 години

99% от журналята тук са неграмотни ***!

13

списващата е дИбил!

преди 6 години

Какво е това подигравателно "илачи", *** пат-ко проЗта??

12

Анонимен

преди 6 години

За такова решение има само една дума ДИСКРИМИНАЦИЯ.Задължително съответните органи трябва да се самосезират.

11

Анонимен

преди 6 години

това го изисква евротолератността - ако си бел и дебел, няма лекарства, ако обаче цветът ти намеква за "средиземноморски произход" както сега е политкоректно да се наричат всякакви араби, африканци и индийци, има безплатно не само лечение, но и жилищга, и ток , и вода, и правото да биеш който не те кефи, щото те дискриминира и сегрегира.

10

Анонимен

преди 6 години

Значи ако жена тежи 70 кг. и се разболее от рак на гърдата да мре, така ли? За това ли скачахте по площадите като макаци с двата пръста нагори и викахте "кой не скача е червен"? А, чакайте, май за банани скачахте, ама покрай бананите получихте и много други екстри...

9

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

йок илачи, джумалис ханъм. батак работа , аркадашлар. ай гидилим.

8

Анонимен

преди 6 години

Това е не само дискриминативно, но и противоконституционно. *** ко да ви кажа ГЕРБ

7

факт

преди 6 години

Всеки човек с повече килограми на който му бъде отказана адекватна медицинска помощ да се счита че вече е осъдил държавата в ЕСПЧ там за такива *** чиновници като у нас изплащат големи обезщетения,за съжаление народа плаща за идиотизма на държавата.

6

до къде ни докараха

преди 6 години

Обикновен фашизъм .....

5

Анонимен

преди 6 години

Махнете тая каца без дъно НЗОК! Нека всеки да си плаща застраховки - нещо като гражданска отговорност. Някои застрахователи вече предлагат такава услуга. Тогава ще видите как ще има пари за всичко и нищо няма да се пилее. Това е дисциплинираща практика и работи прекрасно в държавата с най-добре развитата медицина в света - САЩ, откъдето идват и 90% от всички иновации и нови технологии.

4

Анонимен

преди 6 години

Само да си знаете,че петък, събота и неделя, през пирогов са минали близо две хиляди души. Деветдесет процента от тях са здравнонеосигурени. Затова нека бъдем толерантни и всеки здравноосигурен бъде така добър, да си намери и започне втора работа.

3

Калин

преди 6 години

Ама то има лесно. Аз съм напълно съгласен НЗОК да се закрие, да спре да плаща, но и на мен да спрат да ми събират здравни осигуровки. Аз пак ще се застраховам, за да подсигуря себе си и семейството си, дори съм склонен да платя и повече, но да знам, че когато давам пари, те няма да отиват за лечението на всякакви здравнонеосигурени тарикати, а само за хората, на които държа. Така ще съм спокоен, че има достатъчно пари за тях, ако не дай боже се наложи.

2

zeus

преди 6 години

Е браво, да измислите още нещо да дискриминирате плащащите данъци? БХК няма ли да се самосезира или шведите ще ги лекувате безплатно пак?

1

Анонимен

преди 6 години

В този червен сайт много обичат да използват хубавата българска дума - илач.