37

Анонимен

преди 6 години

До шматка до 31именно де, производителите купуват от завода спирт и го пречистват, докато това по бидоните си е промишлен спирт.

36

до шматка

преди 6 години

Със закупен нискокачествен спирт, какъвто може да се намери от много места, плюс есенции, по гаражи и мазета се произвеждат ментета на почти всички видове концентрати.

35

шматка до 31

преди 6 години

Явно си мислиш че някой прави етилов алкохол в гаража си.Лъжеш се.Чист етилов алкохол не можеш да направиш но село.Технологичната линия е много сложна и е далече от казанчето от перални.Заводи за производство на спирт се занимават само с това.Производителите на спиртни напитки купуват суровината от тях и чрез различни допълнителни манипулации достигат до качеството което целят

34

Internetlumpen

преди 6 години

... важното е менискуса на главоча да е добре... иначе тениса ще загуби много!

33

Махленски

преди 6 години

Кой каза,че не боляло глава от Уиски?Кое Уиски, в коя държава?

32

до ДСО Винпром

преди 6 години

Какво общо има комунизма? И тогава, и сега си има алчни и несъвестни хора. За такива хора режима не важи. И тогава си имаше хора, удрящи в кантара и други подобни. Някакъв комплекс от демокрацията ли имаш, че намесваш тук комунизма, нямащ нищо общо с темата?Между другото в България демокрация няма, има някакъв извратен хибрид между каптиализъм и любимия ти комунизъм благодрение на твоите любимци от партията, които инсценираха "преход", а техните деца все още са на власт вече като "демократи"

31

p

преди 6 години

До 27 - Провери съдържанието на твойта стела и ми кажи каква е причината да има царевица в състава ? Ако ще се пие нещо качествено дай още 50-60 стотинки и пий коя да е от наличните чешки бири на пазара( не тези к се правят по лиценз тук) - ти си човека

30

цялата

преди 6 години

държава е менте

29

Анонимен

преди 6 години

Българина е лъжец и крадец, ще изтрови останалите за няколко лева повече.

28

Анонимен

преди 6 години

Бира "Гларус" е 1000 пъти по-добра от Стела Артоа, както и от всички други вносни бири.Гларус се прави в България, по английски рецепти!

27

Честен

преди 6 години

Паднало ми се е да дера кожата на " клиента " дера.Нали затуй скачах, димукрация да е.Можеш да ментиш - ментиш." Честните" винаги ще бъдат стригани.Можеш да гепиш - гепиш.Туй разбирам аз димукрацията!Ъхъ.

26

до Я гледай!?

преди 6 години

Бе умнико,не е метилов алкохол та да измрат такива като теб дето шефа им ги залъгва с екскурзийки, но е ниско качествен етилов такъв, произвеждан по гаражи и мазета, но ти нали е на аванта давай!

25

Варненец

преди 6 години

Пий си метиловата домашна ракия, всеки се мисли за голям майстор на ракия, но масово се варят отрови.Аз ще си пия уиски че да не ме боли главата после !

24

Анонимен

преди 6 години

Нито Стела Артоа е супер класна бира,нито западните алкохоли са с голямо качество.Дай ми 15 годишна ракия и 12 годишно винце пък ти си пии уиски Мръсната патица и Сайдера.

23

до шматка

преди 6 години

Да де, само че има разлика в единия спирт и другия.Имаш ли представа на хубавата водка колко пъти е дестилиран спирта?

22

шматка до 25

преди 6 години

Този сайт е пълен с турци и те не изтърват момента за плюене и хвалене на турските курорти.Не се учудвай.Виж коментарите за атентата в Лондон.Там надълго и широко ти обясняват колко лоши са християните

21

ДСО Винпром

преди 6 години

Брех, брех, брех, докъде се докарахме...Да не може човек една ракия да си поръча на кръчма, кога отиде на море.Иначе, да плюем по лошия социализъм, лош, лош социализъм, само с инстински алкохол тровеха почиващите, тези мръсни ***.

20

Ала-Бала

преди 6 години

На *** - боклучив алкохол.

19

шматка

преди 6 години

И по какво точно се различава ментето произведено от етилов алкохол и редовната водка произведена от същия спирт.Само по това че ментето е без акцизВодката си е спирт и вода.Навсякъде по света.Малко по сложно е при ускито .Там технологията е друга но пък всички" бленд" уискита са си шльокавица

18

Пивовар

преди 6 години

Кажете сега баш ачкакани коя е най-убавата бира в БГ?