61

Анонимен до 66

преди 6 години

Ти си още на козички бе ка.ун, кво става скоро турчин ще ражда ли?

60

Анонимен

преди 6 години

Турската империя се грижи за вилаетите.

59

Анонимен

преди 6 години

Малко сте орязали турските заявления, цитирате частично - те помагат на Македония и за ЕС. Нали са специалисти по влизането в ЕС...

58

Анонимен

преди 6 години

Тези бюрмаджии не знаят ли, че на турчин вяра да нямат? Много късопаметни ще се окажат. Турция дава мило и драго за Велика Албания и това е обществена тайна.

57

Анонимен

преди 6 години

до турчен от исперихаз във студенски град имам бройки от твоя град туркини / праскане отзад + сви*рки/за да са честни като се женят ))) може да са ти и роднина...Аз пък праскам българките навсякъде:)Все ми е тая дали са ти роднини.

56

Анонимен

преди 6 години

Турция е държава от 1923 година.Остатък от всякакви етноси от бившата османска империя където названието турчин е било обидно.В Османската империя турци са се наричали селяните, а сред феодалната прослойка е било популярно самоназванието османци...Иска ти се да е така. Османец се е наричал всеки поданик на империята. Прадядо ти също е бил османец.

55

Анонимен

преди 6 години

Стоене, не ти ли излезнаха мазоли на пръстите?

54

Balkansaka Rapsodiya

преди 6 години

Vseki srestu vseki,omraza,zavist,prostotiya.Tova se vijda ot Foruma.Zatova sme edni ot nay bednite v EU.

53

Анонимен

преди 6 години

Е заради такива като този Мюмюн ли си, маймун ли си, Турция никога няма да види Европа, пропаднали анадолски ***, стойте си в Азия и си хвалете диктатора Ердоган..

52

Анонимен

преди 6 години

Моля *** на сайта да обърне внимание на двамата генетични отпадъка, от коментар 63 и 64 Благодаря.

51

Анонимен

преди 6 години

До до демографияДа, българите населяват тези земи, но са се смесвали в продължение на векове с други народи. Чертите ви са азиатски. Имате черна кожа, ниски сте и сте трътлести. Жените ви са невзрачни пъдпъдъци с глупав поглед. Нямате нищо общо със славяните. след 5 века робство може да се заключи, че сте просто едни християнизирани тюрки.

50

до демография

преди 6 години

А ти си демографски ***.И не принадлежиш към българския народ,домъкнал си се от Пакистан.Българите винаги сме били по тези земи и винаги ще бъдем,предречено е.Земята ще се очисти от такива като теб.Скоро.

49

Анонимен

преди 6 години

Жена ти с шалварите е нискък и трътлест патпъдък с глупав и празен поглед,и "хубавите" и зъби не се виждат защото няма усмивка и тъжна понеже ти мъжа и, се заглеждаш по красивите чужди госпожи и пишеш глупости по форумите вместо да и обърнеш внимание.

48

Демография

преди 6 години

По българските земи през 5-6 век идват славяните, тоест били сме славянски народ, но България пада под османско робство, довело до многовековно СМЕСВАНЕ, което изкоренило хубавите славянски гени и превърнало българките.. в пъдпъдъци. Българите са с турско-монголска и пакистанска кръв (третата най-голяма етническа група са ромите). За съжаление българите не са славяни, а... азиатци.

47

Анонимен

преди 6 години

Жена ти с шалварите е нискък и трътлест..........Такава е ама поне има зъби за разлика от твоята красива госпожа.

46

Анонимен

преди 6 години

Кво *** интерсува нато ? Були *** онаа работа за нсто ай сик тер

45

до турчин

преди 6 години

Турция е държава от 1923 година.Остатък от всякакви етноси от бившата османска империя където названието турчин е било обидно.В Османската империя турци са се наричали селяните, а сред феодалната прослойка е било популярно самоназванието османци

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62"Българите не сме славяни"Естествено, че не сте славяни. Какво славянско има във вас след 7 века турско-византийско смесване? Вие сте *** и нямате нищо общо със славяните. Съдя по жените ви - ниски и трътлести пъдпъдъци с глупав и празен поглед. Радвам се, че осъзнавате, че не сте славяни за да не излагате славянските народи.

43

турчина

преди 6 години

българите са турци, и за да скрие майка русия че са турци са си измислили нещо наречено прабългари

42

Анонимен

преди 6 години

Българите не сме славяни,а ти злобния ще се пукнеш от жлъч защото не си се родил българин а ром.