58

Мхм

преди 6 години

Евтини са цигарите.

57

БГ Реалност

преди 6 години

Една от многото грозни гледки в България е да видиш жена с цигара в ръката и тикаща бебешка количка.Отврат!

56

Анонимен

преди 6 години

волейболКанада би Италия с 3:1, което значи че Италия изпада сигурно, а Аржентина се спасява независимо от мача България Аржентина в 1 часа. България трябва да бие с 3:1 или 3:0 за да измести Канада и да се класира на финалите.

55

Анонимен

преди 6 години

Икономическа разруха и отчаяние и не виждат бъдеще.

54

Анонимен

преди 6 години

Тревожно: Всяко трето момиче у нас с цигара в ръка----------------------------------Всяко второ е *** :)

53

До mrawka

преди 6 години

Научи се да пишеш поне!

52

az

преди 6 години

Няма раждаемост, защото хората не виждат бъдеще за децата си в тази скапана държава.

51

алтернатива за БГ

преди 6 години

Ако спрат децата да пушат, това ще има негативен социален ефект. Ще намалее търсенето на цигари. Булгартабак ще влоши финансовите си резултати. Ще освободи от работа част или всичките си работници. Няма да има търсене на тютюн и гласоподавателите на ДПС няма да могат да претендират за субсидии. И още много известни и неизвестни негативни социални последствия.

50

Бивш страстен пушач

преди 6 години

Как ги отказах,ако някой е решил да го направи.Пушех по 2 кутии,а съм на 46 и си казах време е...Започнах с това че продължих да пуша но спрях да вдишвам пушека.Така в продължение на около 10-12 месеца.Малко по малко организма ми спря да изпитва никотинов глад .Докато започнах като заместител да вкарвам лукчета(на Захарни заводи) ... в къщи ,в колата...в джоба.Допушва ли ми се вадя бонбонче.В момента паля само една цигара сутрин с кафето без да вдишвам просто за да усетя аромат на тютюн.

49

предложение

преди 6 години

Трябва да правим като в Русия. Вместо децата да се тровят с никотин трябва да им се дават заместители като трева например.

48

мм

преди 6 години

Българинът е достигнал до такова моралопадение, че смята за нормално да продава алкохол и цигари на собствените си деца.

47

Анонимен

преди 6 години

замислете се,че в една нормална държава никой не би трябвало да продава цигари на лица под 18г. Но в *** няма кой да следи за тези неща ... а не се иска особено голямо умуване - отива едно ченге до двора на училището и прибира всичките малчугани дето са с цигара в устата,после съответните магазинчета отнасят по една солидна глоба и проблема е решен

46

с

преди 6 години

Опростачването на училищната среда кара децата да тъпеят и от скука пропушват.Вместо програмата да се подобрява, ония махат знакови произведения по литература.Заплатите на учителите също трябва да се вдигнат, не колкото на бездомник в Австрия.

45

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече хората се отдалечават от православната вяра, толкова по зле ще става. Ако децата учеха вероучение, щяха да са други. Сега греховете​ минават за забавление, наркотици, секс, цигари, алкохол. Всъщност от гадно по гадно. Скотоподобието става норма.

44

Циник

преди 6 години

Най-големия убиец е СТРЕСА! Когато трябва да трепериш за работното си място...да будуваш чудейки се с какво, и как да платиш сметките си , и как да нахраниш, и облечеш децата си....не цигари - лулата на мира ще пропушиш.

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Няма раждаемост, защото хората не виждат бъдеще за децата си в тази скапана държава.Виж, като емигрират в някоя по-свестна държава и всички набързо избачкват поне по две деца.

42

Анонимен

преди 6 години

до 50Много точно написано и е интересното в случая че родителите им понеже мнозинството имат по 1 дете му угаждат с всичко , дават му добри пари за закуска а то си купува цигари, яде *** и гладува.

41

Анонимен

преди 6 години

И после защо няма раждаемост

40

Анонимен

преди 6 години

Производството на т.нар. "slim" цигари е насочено основно към нежния пол.И откъде изобщо тинейджърите намират пари за цигари, защото вече си е сериозен разход?

39

Анонимен

преди 6 години

Никотиновите наркомани може да са ок с по краткия си нездравословен живот, но това струва скъпо на останалата част от обществото.