69

Стоянов

преди 6 години

До МенЗащо досега са си мълчали студентите, като я виждат какъв е шемет?

68

Анонимен

преди 6 години

Гаврят се с хората в УНСС, не ходете там.

67

Анонимен

преди 6 години

Цели семейства и родове на професори са назначени в университетите.

66

Анонимен

преди 6 години

Няма какво да се лъжем - това е масова практика.Иначе, може ли да ми обясни някой как футболистът (и настоящ треньор) Георги Иванов-Гонзо има диплома за инженер? Всяка манекенка, дето три думи накръст не може да върже, има по две "вишута".

65

Анонимен

преди 6 години

Професорката ,ако чака бог да го накаже ,ще има да чака. Мръшите трябва да може да ги усеща след толкова години стаж. И защо се месят в оценяването. Така е решила, така оценява. Ако се търсят кирливи ризи, всеки има. Това, в което я обвиняват ,не е фатално за обучението на студентите.

64

ТТТ

преди 6 години

До АнонименКъде видя момче, бе готин? И в какво е право - в лъжите си?

63

Анонимен

преди 6 години

Значи все пак момчето е било право за тройката на празен лист.

62

Анонимен

преди 6 години

В чужбина всички учат Бизнес или Икономика.. А от такива България няма нужда.. Бях на Еразмус в Германия за инжевнери да учат видях само 2човека българия на 8 декември се събрахме в покрайнините на Берлин 50-60 българи.. всички икономисти , медии , бизнес.. Физика в Цяла Германия учи товно един българин .. Математика се броят на пръсти

61

www

преди 6 години

До Анонимен 31Едно време ми е преподавала Докова. Асистент някакъв беше тогава. Останах ошашавен от поведението й. Между другото и титулярът на дисциплината тогава береше много ядове с нея, но явно го бяха натиснали. Мислех си, че това е върхът. После попаднах на една Анастасия Мюлер, титуляр по мениджмънт?! И тя не знаеше български. Отивам в кабинета й да взема работите на колегите и да дам книжките за нанасяне на оценките - не можем да се разберем. Ужас! Оплаках се на Камен Миркович - нищо.

60

RONIN

преди 6 години

Интересното в случая е КОЙ ЩЕ НАСЛЕДИ проф. Докова като шеф катедра??! Защото , от всичко казано и написано до момента , прозира АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ с цел подмяна на НЕУДОБНИТЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН НА ГЕРБЕРАСТИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОТ СТАРАТА ШКОЛА!!! Гадното е , че за целта се използва( или употребява!) студент , с явно болни амбиции за кариера , без морал достойнство , афиширащ връзките си с управляващите!!! А че нещата не са еднозначни пролича от интервюто на проф. Докова!!!

59

Анонимен

преди 6 години

До Пешо 26"Защо си мислите че в чужбина не са същите *** в моята работа всеки ден се сблъсквам със всякакви *** с дипломи от чежбина!"Кога се върна от чужбина та разбра как е там??Копърка ли си та се срещаш всеки ден с дипломирани в чужбина??Или келнер?Та не те наричат на "галено" КОРНУТО??

58

Анонимен

преди 6 години

Странното в случая е, че студентът е член на студентсия съвет и се е оплакал. Преди време членовете на студентския съвет просто им плащаха, за да си мълчат - например със самостоятелна стая в общежитие, или някое дребно бизнесче в Студентски град. Той е знаел, че няма да има ефект, ако се обърно първо към ръководството на унверситета, затова е писал в медиите. Докова да си мълчи, защото по зле от нея преподава само Майер, която не знае даже български...

57

Анонимен

преди 6 години

Българските университети са вече свърталища на позора. Моята препоръка пред всички нормални младежи: УЧЕТЕ В ЧУЖБИНА!

56

бай иван

преди 6 години

Не познавам нито професора нито студента, ама съм учил в бг университет и на 100% съм сигурен че студента е прав.

55

Сержант

преди 6 години

Ако студента беше се оплакал в университета никой нямаше да разбере и пак щяха да го накажат. А тройка за празен лист е масово. Просто такова ни е образованието

54

Anonimen

преди 6 години

Професорката лъже.Лъжат и нейните колеги.Всички се опитват да спасяват кожата,след срамните разкрития на момчето.А студентите,които я подкрепиха от страх ли го направиха или така им е изгодно?Пошла история във висше учебно заведение.Затова не се ччудете,че образованието ни е на такова ниво.

53

има и много други

преди 6 години

Някой знае ли как се уволнява изперколясал академичен льольо на държавна хранилка? Питам, че са много и нещо не ги махат. Процедури ли липсват? Що ли?

52

Анонимен

преди 6 години

Жената си е ОК. Това студентче доста нахално идва.

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Нащия барман е учил в Свищака. на 32години е още е барман,

50

Анонимен

преди 6 години

Още малко ще умрат и училите през комунзма и пак сте същия отпадъчен материал.. Все някой ви е виновен .. Като сте толкова умни да сте училили математика , физика , инженери са сте снанали.. Гледали сте лекото и мекото разказвателни професии , разтягане на локуми за невидимата ръка на пазара, , с една лесна математика която сте преписали.