27

Анонимен

преди 6 години

Грозно бичме с дебел врат. Сърбите са ***, че избраха Вучич. Не че ние не сме де, като си знаем кого избрахме.

26

Old Smugler

преди 6 години

До ПалметоXaXaXaXaXa

25

Палмето

преди 6 години

Усещам как много скоро ще ни разцепят материцата.САърби,Макета,и братски руснаци..Може по некое време да се вклучат турци и гърци.

24

Анонимен

преди 6 години

А бе, нали тия бяха дискриминирани, нали постоянно реват и търсят внимание - дискриминирани били, дайте ни привилегии, дискриминирани сме. А в Сърбия където пeдалите ядат бой по улиците когато парадират педалщината си, жена лесбийка става премиер министър. За какво ли ще реват сега пeдалите? Ако си способен и ставаш никой няма да те пита дали си пeдал или не, но я само погледнте тази измeт на гей-парадите и си правете изводите кой ходи на тези паради.

23

Анонимен

преди 6 години

Сърбите все се опитват да заблудят Брюксел и да изкрънкат повече пари.

22

Анонимен

преди 6 години

Ей, какво нещо, изведнъж русофилите започнаха да харесват обратните. И за какво ручаха жабетата?

21

Минчо Попа

преди 6 години

да я онодим и да я изпратим по живо по здраво!!!

20

до:Авторката

преди 6 години

пише Дойче веле..............пак ли краде Новини на български с бутона копирай-постави

19

Анонимен

преди 6 години

Американски *** хомосексуалистка.. САЩ назначават в колониите ***

18

Анонимен

преди 6 години

Шпионин на ЦРУ - американски стипендиант

17

Анонимен

преди 6 години

Парцалев ,Емил Димитров,Георги Христов български икони които всички споменават с добро.Какво да кажем за Кристияно Роналдо ,Елтън Джон,Рики Мартин,Фреди Меркюри и да наричате тези хора обратни неее вие сте обратни ,те са хора които са дали и дават на поколението,обратни са крадците и бандитите

16

Анонимен

преди 6 години

Е СЕГА СТАНА МЕШАВИЦАТА, ЕМ ХЪРВАТКА ПА У СЪРБИЯЕМ НА влас ПА и хомоциалиска. Е ЩЕ докара и РУСКИНИТЕ В Сърбия да стане МЕШАВИЦАТА и ож ПО ГОЛЕМА.

15

Анонимен

преди 6 години

Това е като през комунизма държавна сигурност оставяше обратн ите в църквата стига да доносничат ..за това днес е пълно с мъжелозци и педо фили в БПЦ ! Брюксел си слага такива хора с ориентации за да ги контролира .Вие си мислите че като се легализират обратн ите не ги шантажират ли?

14

Анонимен

преди 6 години

Това означава ,че има някаква договорка за Сърбия между САЩ и Русия,най смешното от цялата история е ,че Србският президент си е назначил ресор за сръбскоруските отношения хахах.Русия някак лека полека прави отстъпки от земи които е владяла в последните 100 години.Да очакваме ли база на НАТО във Сърбия.Смешното е ,че заклети русофили като националистите станаха борци за евроатлантизъм ,хахаха усетиха от къде духа хахаха

13

Миньор

преди 6 години

Мале, и брачедите станаха полит коректни... Сега, ке ги приемат от раз в европейската уния...ех....

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14 Но тя е бивш министър на администрацията и социалните въпроси,на който пост,се е справила отлично.Ще я изберат да върши работа,а не да прави шоу,или да чете лекции за транссексуалността.

11

да знаеш,че

преди 6 години

До Анонимен 1В скоро време Бойко ще те екстрадира на Ердоган и ще намажеш неговия ятаган,щото Чучи,тия двамата са приятели на Путин икато такива може ревностно да ти разкъсат матката!

10

До неграмотният

преди 6 години

До Джурналист 11 Кога е живял Ивайло,в Средните векове.Свинар,тогава всички са пасяли овце и ***.Сърбите са били малко племе,което е посяло предимно ***.Дори първите еврейски мъдреци са били овчари.Но затова пък,Ивайло е бил силен и е умеел да върти меча,щом е побеждавал византийската войска.Тази от снимката е от днешното време,което не може да се сравнява с това на Ивайро.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9 Тя,самата признава това пред сръбските медии,че е транссексуална.Сръбската православна църква вече,както и радикалната партия на Шешел,и този в Ягодина,вече изказаха протест срещу нейната номинация за премиер.Отвори сръбската преса,вместо да драскаш тук.

8

Джурналист

преди 6 години

И ко? Ние пък сме имали свинар (Ивайло), който е станал цар на държавата. Дори и в приказките няма такъв еквивалент!