162

Анонимен

преди 6 години

До ВалентинНикой не те кара насила да четеш този сайт. Има предостатъчно русофилски медийни клоаки, в които можеш да се потопиш.

161

Анонимен

преди 6 години

До pikachuКолкото пуснаха новината за повредения руски военен кораб с баржа-овцевоз в Босфора.

160

Нфб

преди 6 години

кога ще видим новина за случая в японско море.....

159

Анонимен

преди 6 години

До до 194Деси Радева, ти ли си? Пак се излагаш. "Прайдващи"....

158

до 194

преди 6 години

Той не плюе по България а по седесаро- демократските отпадъци ограбили и унищожили България, и техните наследници антибългарските наркозависими прайдващи евроатлантици

157

pikachu

преди 6 години

ДНЕС.БГ, защо нищо не сте написали за първата новина в емисиите на CNN, BBC, NBC и т.н. - грандиозния резил с катастрофата на американската фрегата с контейнеровоз?!

156

pikachu

преди 6 години

Докато плюете по Путин, разрушителя Фитцджералд на "най великата" ви америка едва не е потънал при удар с контейнеровоз?! край бреговете на Япония. Седем от паляците на борда са изчезнали след удара. Най-великите локационни системи не са видели 30 000 - тонния контейнеровоз а ще воюват с Ким... неам думи. Пушечно месо.

155

Анонимен

преди 6 години

Путин велик Дончо клоун

154

Анонимен

преди 6 години

Путин ще бьде преизбран още ведньж запада да си гледа работата

153

Кой

преди 6 години

Кой от уж големите западни политици ще излезе така и ще отговаря на всякакви въпроси?!

152

Факт

преди 6 години

Путин става все по силен и уважаван на запад и това тормози слабите лидери на запада,за това е цялато лаене.

151

Важни изводи!

преди 6 години

От отговорите на вожда се чуха и разбраха следните по-важни факти:Русия не пострада от санкциите! Руската икономика расте! Заплащането на трудещите се намаля! Качеството на живота на масата обикновени хора в Русия - също!

150

Нфб

преди 6 години

и какво ново ни казва меркел...и колко мандата кара....Путин си е добър за Русиядруг е въпроса че не е удобен на сащ и ЕС

149

Анонимен

преди 6 години

До *** ТъпашкиСамо русифилите като тебе могат да плюят с подобна наслада по българския народ. И какво общо имат медиите с българите?

148

скоро

преди 6 години

О Путин има още какво да каже и покаже и от това ги е страх васалите от запада.

147

Баба Ванга

преди 6 години

Русия ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.

146

Ганьо Тъпашки

преди 6 години

Бае ти *** дай му да бистри международната политика, да плюе по цели нощи по Путин, Обама, Меркел, Ердоган, Тръмп и кого ли не, обаче ще се мазни по всички медии на една полуграмотна пенсионирана мутра на СИК, която вкара държавата в дългова спирала и почти затри една цяла нация и води страната към пълен провал.Нека да видим кметовете на София:-Специалист по язовирите доведе до воден режим-Софиански-усмивката ограби всичко с приватизация-СИК-аджията довърши грабенетоНяма по-т'ъ'п'и хора.

145

Да

преди 6 години

Вече прочета ли DW,знам че написаното е фееййкк нюз...

144

Анонимен

преди 6 години

Вчера, като едно недоносено и най-неразумно добиче, бързащо пред майка си, ДВ писа, че Путин вече всичко си е казал и нямал нови идеи, а тази нощ USS Фицджерълд се е сблъскал с филипински овцевоз край бреговете на Япония. Седем звездни моряци са изчезнали безследно. Има ранени и спасени от японската брегова охрана. Дали Родриго Д. не е в комбина с Путин?

143

Анонимен

преди 6 години

Путин скоро ще се превърне я Спутник а русифилите, които сега го величаят ще коментират какъв зъл диктатор е бил и колко много вреди е нанесъл на Русия.