32

Анонимен

преди 6 години

Добре белия швед ще го отнесе, но какво правим с другите шведи дето убиват, изнасилват и крадат от възрастни хора всеки ден???----Или си плащат кръвнината или в затвора. По-добре за пострадалите е първия начин. Друг е въпроса за превенцията, намаляването на потенциалните криминални елементи по един или друг начин, като разбира се някой методи са по-ефективни от други.

31

Анонимен

преди 6 години

36, И какво си мислиш че ще отнесе белия швед, бе? Ще даде 10 бона на жената и ще си замине. Голямо отнасяне, няма що. Дето тия пари ги вади за 2 месеца общак в Швеция.

30

Анонимен

преди 6 години

За един американец ако го нариташ така, ще иска най-малко 100 000 долара обезшетение, тука ще й хвърли пияния швед 10 бона и ще си замине. И най-жалкото е че има хора в тоя сайт които казват, че тази сума е прилична като обезшетение. ***, дано някой ден майка ви наритат така.

29

Вуйчо

преди 6 години

Че не е за затвор не е, няма и да иде. Ама с тия 15 хиляди евро дето иска да мине....

28

за 23

преди 6 години

Че лъжа ли е само в страните от третия свят висшистка ще работи камериерка за 250 евро и ще бърше *** от пода със слфетка.

27

Анонимен

преди 6 години

Oгромно парично обезщетение за пострадалата. Всичко останало е без значение.

26

Анонимен

преди 6 години

сигурно ще го осъдят на 1000 лева обезщетениетова са стандартите на българския съд

25

Анонимен

преди 6 години

до 25Къде услугите и цените са 20 пъти по-скъпи в Швеция, бе изкиртак? 5 пъти максимум. Все едно тук да взимаме 1000 евро заплата!

24

Анонимен

преди 6 години

до 20 Аз ли колко имам? На 35 години съм и имам в момента 10 бона в банката при заплата 500 евро. Къде ще ми сравняваш 53 годишен швед при средна заплата 6000 евро с мен? Ти акъл имаш ли? Та тоя ако има 30 години стаж при средна заплата в Швеция, досега трябваше да има 100 хилядарки в евро в банката най-малко, при минимални спестявания от 300 евро на месец .

23

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е ако беше пиян българин , дали щеше да остане в ареста, каква присъда щеше да получи и щеше ли въобще да се води тази дискусия?

22

ЗНАИКО

преди 6 години

АКО НЯКОИ БАЛГАРИНЗАРИТА ЖЕНА В ЧУЖБИНА ДАЛИ САМО С ГЛОБА ЩЕ СЕ РАЗМИНЕ

21

Анонимен

преди 6 години

Средната заплата в Швеция била 6000евро, той имал само 15 спестени. ***, ***, ***... Кога ще разбереш, че със средна европейска заплата не се живее лесно и не е рай там, кога?! Данъците са огромни, (45% срещу 22 тук), услугите са 20 пъти по-скъпи от тук (зъболекари, фризьори, ремонти, наеми ...). Плащаш ипотека и 2 нови автомобила, ходиш на почивка и това е- пари останали няма, ако си със средна заплата. Гледате някакви брутни суми и си мислите колко много са 6-7000 евро в Европа. Да, да.

20

Анонимен

преди 6 години

до 21 Дай един пример където за убийство не са дали 5 годи ,другарю!

19

Анонимен

преди 6 години

Тия ни имат за кучетча.Хора от третия свят.

18

Анонимен

преди 6 години

до 18 Значи трябваше да попадне обувката му в слепоочието на жената и да я убие, че да го смятаме за опит за убийство? ***..

17

до 19

преди 6 години

За убийство не дават 5 години затвор в Бугарско...примери бол!

16

до 12

преди 6 години

Интересно ти колко спестявания имаш, европеецо...

15

Анонимен

преди 6 години

Присъда от 5 години в наш затвор и обезщетение на жената 30 бона са мисля напълно добро морално и физическо обезщетение.

14

Анонимен

преди 6 години

Прекалявате с този случай. Пиянде нанесло лека телесна повреда някому. Какво друго да получи, освен административно наказание? Няма съд в света, който за лека телесна повреда да вкарва в затвора човек с чисто съдебно минало. Няма и кой знае какво обезщетение да се заплати. Даже никакво, ако няма частно дело. Изобщо не може да се сравнява с ритнатото момиче в Германия, което е с тежки телесни повреди (не една). Просто това са правните и обективни факти. Че е *** хулиган горният, това е ясно.

13

Анонимен

преди 6 години

до 15 Шопе , за пореден път доказваш, че си едно от най-тъпите коппеленца в тоя сайт. Хората искат затвор...5 години са напълно достатъчни бай Санди Винкела да го откаже от живота в Бургаския централен.