7

Анонимен

преди 6 години

Може , като златото удари 100 000 долара за килограм. По принцип всичко е възможно. И италианците получаваха милиони лири в заплата :)Тия илюзорни истерии не са за всеки. Ако можете да си позволите да загубите 80% от портфолиото си инвестирайте в подобни валути. Ако не, купувайте си наполеони, още се котират ...

6

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 6 години

Това е от онези познати пирамиди, но в съвременен вид...Търгува се сега с някаква електронна валута, която расте (я надуват) изкуствено и в един момент и хартия няма да ви остане... :DНякои ще спечелят или вече спечелиха, други ще реват, но да зачакаме още някоя година или месец....

5

Анонимен

преди 6 години

Чрез крипто валута се парат много пари. Ще скача, докато властите не измислят как да я контролират!

4

Сп???нс

преди 6 години

Преди немного беше около 200-300$ и хората от неразбиране не се интересуваха и съм чел не една статия за това как ще се срине и хората ще останат с пръст в устата , а ще излезе по рентабилен от акциите на амазон (от 50$ в момента са 960$)

3

Анонимен

преди 6 години

АЗ СЕ СЪМ ТОЛКОВА ЛУД ДА СИ ТУРЯ ПАРИТЕ ВЪВ ВЯТЪР :D ТУКУ ОТЛЕТЯТ!

2

Gogo

преди 6 години

И ако достигне това ниво та дори и по-високо ще има рязко спадане и тогава много хора ще изреват, ни късно. Успех на всички!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Хората просто обичат хазарта. Винаги всеки търси лесна печалба и е готов да инвестира всичко само за усещането!Нито една от досегашните криптовалути няма пптенциал, да станат световна валута.