9

Анонимен

преди 6 години

Защо се допуска да се пише на латиница ?

8

Makedon

преди 6 години

Ajde. be Bolgari dosta se falite. ste bile junaci se falite so Florijan kaj se Dinko i Perata da na spssat Anglija.

7

Теди

преди 6 години

Защото са *** затова плюят българи и румънци . Никой българин или румънец няма да отиде да ги взривява и тероризира ,а ще отиде най-много да им работи .Но те си обичат тарамбуките -сега ако е сириец ,афганистанец ,пакистанец ще има цветя и мечета vs джихадисти които колят и бесят. Това е като бий ме -обичам те.

6

Циник до 6

преди 6 години

Просташки са такива фенчета на БХК като теб!С какво по-точно в коментара ми не си съгласна?А мижитурко анонимна?С какво?

5

Анонимен до 6

преди 6 години

А докато има такива ***.оти като теб България никога няма да се оправи.

4

до 1

преди 6 години

Докато има такива в БГ, нискочели, с просташки коментари----Винету ще бъде нашият герой!

3

Анонимен

преди 6 години

След случката само победители и герои останаха. Равносметката 8 убити и 3-*** застреляни от полицията. Добре, че не са го подвели под отговорност, че не е спазил "бягай, скрий се, обади се".

2

Жоро павето

преди 6 години

Иначе не ги любиме много румънеските.А *** са се пишеме като българи и власи....се едно сме от едно котило :)))))))Голема статийка,върхо на журналисто от сегодня.бг ;))))))

1

Циник

преди 6 години

Мда...останали са балканци...Днес слушах интервю ( по hr.4) с някаква си мисля Иляна Искрова ( не съм сигурен за името) та таА гУспожица от БХК направи България, и Българите на пух, и прах, че биели, и събличали клетите афганистански бежанци! Обирали ги, и ги унижавали - даже в Харманли!Много ми се ще тази БУРКИня за афганистански права да се окаже пред калъчките на алаходупците...и тогава пак да мрънка за "гадните българи"