131

Кратун

преди 6 години

Па тя държавата щото е еталон за неподкупност. Най-много бизнесът от едни ръце да мине в други. Тогава и разследване няма да има, щото ще е някакси между колеги. Нещо като лекар да разследва друг лекар за лекарска грешка. Такива няма... То не бяха камери, то не бяха листовки на таблет - все тая.

130

Фронто

преди 6 години

Г- н Московски, проблемът за държавата е не че има купуване,а че има продаване. Не търсенето е проблемът,а предлагането. Това ,че някой поискал и друг му отговорил не е страшно,единици винаги ще се намерят; страшното,корупцията е, когато се предлага.

129

Анонимен

преди 6 години

Ми бай х***й го каза - кофти мит'рял - това министерство трябва да се разпусне а петербурски да се върне към предишното си занимание - търговия с шевни машини 3-4 употреба!

128

Анонимен

преди 6 години

Те ги прехвърлят между държавата и частни фирми много пъти, все заради корупция.

127

Ко

преди 6 години

Този и славейка андреевич са виновни. Този да каже, той колко рпибра, че и двата му последни мандата му изтумбиха изп. дир. на агенцията. И двамата бяха негови хора. И не са ли прибирали пари за него? И това ***.е журналисти го крият. Какво стана с Вальо Божков. Да кажат къде е той!

126

Nona

преди 6 години

Всички с шофьорски книжки след 1990 г на провероченизпит!А за "специалните"български граждани и изпит по четене!!!Не,че книжката кара колата,но все пак.

125

Анонимен

преди 6 години

По комунистическо При "стабилният" лев $1 се разменяше за 4 лева, при заплати от 250 лв., значи заплатата е била $60. А пенсиите започваха от 35 лв. Баба ми взимаше 50 лв. пенсия, значи $12. Такова беше "благоденствието" тогава.

124

Анонимен

преди 6 години

Е Т.Ж. навремето подарява българският държавен резерв на СССР. При положение, че този злетен резерв не комунистите са го събирали, а е събиран от Царство България.Има 3 фалита НРБ, като последният беше отлаган нарочно и се случи едва при Луканов.Кога комунист на власт е значело нещо добро?Виденов ограби спестяванията на хората и $1 се продаваше за 3000 лв.

123

Анонимен

преди 6 години

Комунисти да не говорят за Бог, че взривяваха църкви.

122

Анонимен

преди 6 години

Корупция винаги е имало, но при ГЕРБ тя достигна недиждани висоти.Както и контрабандата. За краденето на пари от Бюджета пък просто не ми се говори.

121

Джигит

преди 6 години

До до ДжигитАма ако имаш пари за Порше или Ламбургини, се предполага, че имаш 5 бона за специално обучение. Не съм фен на "тошовото" време но тогава каквото и да е товарна кола се караше с "С" категория.

120

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Абе, кажи ми,вие димукратите коя рабаота до сега сте свършили кякто трябва, та и тази ли с книшките не е усрахте. БОГ ДА ПРОСТИ УБИТИТЕ ПО ПЪГИЩАГА, А ГРЕХЪТ сВ. ПЕТЪР ДА ГО ПИШЕ НА ВАШАТА НЕЧИСТА СЪВЕСТ ЕИ ДАВИ ПРАЩА НАПРАВО В 9 КРЪГ НА аДА!

119

Анонимен

преди 6 години

Лева тогава беше стабилен като франка....Да, да, затова преживяхме няколко смени на парите.

118

Анонимен

преди 6 години

Абревиатурата ДАИ не значи ли "Държавна автомобилна инспекция"? Тоест до сега пак държавата е провеждала изпитите.

117

до Джигит

преди 6 години

Пускаш се в дълбокото сам и с умения стигащи до нула.Трябва да е професионална подготовката ,но всички ще ревнат ,че 5000 лв за книжка са много.За 1000 лв толкова ,късмет на оцелелите!Ако си свестен ще си вземеш сам опреснителни,ако не газ и бог с теб.Това с Буса и колите над 200 коня вярно е парадокс,но ЕС законите са такива.

116

Анонимен

преди 6 години

Който купил - купил. Радвайте се, куви, държавата черпи. Сигурно е много приятно да знаеш, че шоферските ти умения струват точно толкова, колкото на един недъгав *** ром от Козлодуй, платил точната цена. Много е забавно да си шофьор.

115

проктолог

преди 6 години

Край с купуването на книжки, корумпираната държава ще провежда изпитите.

114

Анонимен

преди 6 години

Че то и досега държавата провежда изпитите. Само инструкторите са частни.

113

Джигит

преди 6 години

И без корупция системата за придобиване на СУМПС е нелепа. Зазубряш листовки. Това не значи, че си овладял/осъзнал правилата за движение. Кормуваш на учебна кола - 1100 кг. и 65 кс.След това с легално придобитата "В" категория имаш право да управляваш спортна кола, бус или джип.Това няма нищо общо с листовките или "въшката" на която си се учил да караш и си държал изпит.

112

Анонимен

преди 6 години

Време е червените да спрат да лъжат, че сме демокрация.Има ли убити червени? Няма. Има ли Лустрация? Няма. Колко са антикомунистическите партии в България? Нито една. Забранена ли е БКП? Не.