23

Обзървър!!!

преди 6 години

До некакъв анонимен *** под мен!!1 Сейф ал Ислам означава МЕЧА НА ИСЛЯМА и няма нищо общо със Save бре! Впрочем медицински факт е че тъпотията ходи не по гората-щото там бачкане тя няма бре!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Ей точно тоя правеше мръсотийте с БГ медиците. И като свалиха баща му много се заканване. Сега ще го думнат.

21

Анонимен

преди 6 години

Стига сте ревали за Пиночет,Че и други диванета.Когато Кадафито си правеше гаргара с медсестри гледахте умно ,а?

20

алоооууу, Сорос!

преди 6 години

Грантаджийските НПО-та, медии и гурута да кажат нещо за "пролетта"!?

19

Аааааа

преди 6 години

Кадафи ви осигуряваше еврослуги срещу петрола, а сега от "демокрацията" по американски май сами ще сте слуги, в собствената ви "страна".

18

Анонимен

преди 6 години

А за тия, които съсипаха Либия ще има ли съд?Пряко отговорни са САЩ, Англия и Франция.

17

Ангел

преди 6 години

Не очаквах че ще излезе жив от затвора .Новината ме изненада.Явно всички в Либия съжаляват за това в което им се превърна страната след свалянето на Кадафи!

16

Анонимен

преди 6 години

Интересна демокрация от племенно-пустинен тип цари там. А Муамър подтискаше този ренесанс и го отстраниха. Сега най-престижната професия в Либия е оператор на халал гилотина. Само изборът на правилните животни за обезглавяване е проблем, но аз съм сигурен, че демокрацията винаги побеждава.

15

Анонимен

преди 6 години

Айде и тоя с нацистки поздрав! Фен на Хитлер?Боко ще го направи ли министър в България?

14

Анонимен

преди 6 години

Що така изненадващата демокрация, бунтовете и превратите се почвяват само в страни с много природни ресурси? Демокрацията само по природни ресурси ли ходи?

13

Анонимен

преди 6 години

Синът на БИН ЛАДЕНПАРТИЯ КАДАФИ ЩЕ ПОКАЖЕ СВОЯ ПЪРВИ КАНДИДАТ МИНИСТЪР - сина на Бин Ладен.НЕГОВАТА ГЛАВНА И ПЪРВА ЗАДАЧА ЩЕ БЪДЕ И ОСНОВНА ПОЛИТ ТЕМА:"ВРЪЗКАТА НА ГИЛОТИНАТА С СЪВРЕМЕНИЯ ГЕРБАДЖИЯ, ДЕМОКРАТ И МИЛИОНЕР-СОЦИАЛИСТ".Синовете на Бин Ладен и Кадафи ще са членовете на НАЙ-НОВАТА БГ ПАРТИЯ.Утре в 10:00 пред жълтите павета се събираме.

12

Анонимен

преди 6 години

КАДАФИ - БГ ДИКТАТОР!!!Кадафи - унищожителя на ЗЛОТО.КАДАФИ - новата бг партия.Да живее комунизма и новия бг диктатор КАДАФИ. АКО СЕ СЪБЕРЕМ 10 000 ДУШИ УТРЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА МОЖЕ ДА БУТНЕМ БЪРЗО С@!*#!@Изпращаме бг нинджи , отвличаме го и прави Кадафи Младши БГ диктатор.Ох, само мога да си представя как ще *** нанумряло ЕВРЕИТЕ И МАСОНИТЕ

11

Кадафи

преди 6 години

Хора ще се съберем 100 човекаутре пред жълтите павета. Ще учредим ПАРТИЯ КАДАФИ МЛАДШИ, А СЛЕД КАТО СПЕЧЕЛИМ ИЗБОРИТЕ ЩЕ ДАДЕМ УБЕЖИЩЕ НА КАДАФИ И ЩЕ ГО НАПРАВИМ ДИКТАТОР.РАЗБЕРЕТЕ, Кадафи вече е усетил миризмата на смъртта. Само гледайте какво ще се случи в БГ.Може да не е като при бай Тошо, но поне ще мирише на ПОЛИТИЧЕСКИ КРЪВ.

10

Коце кмета

преди 6 години

Колко хубаво, каква чиста демокрация! Преди ФАЩ да се заемат с "освобождението", в света имаше само една държава-територия без правителство - Сомалия. Сега след великата демокрация без централна власт са всички новодемократизирани територии - Либия, част от Сирия, част от Ирак, част от Афганистан, Източна Украйна, отчасти Йемен...

9

Кадафи

преди 6 години

Утре всички са поканени на жълтите павета от 10:00Събираме се и учредяваме нова бг партия - КАДАФИ МЛАДШИ - ПРОГРЕС И ДИКТАТУРА. МОТО НА КАМПАНИЯТА:"ДА ИЗМЕТЕМ ***(ГРОБАДЖИИ, ДЕМОКРАТИ И МИЛИОНЕР-СОЦИАЛИСТИ).

8

Анонимен

преди 6 години

Кадафи Младши - НОВИЯ БГ ДИКТАТОР.ДА НИ УПРАВЛЯВА ДВА ПЪТИ ПО-ДЪЛГО ОТ БАЙ ТОШИ. БЕЛКЕМ СИ СПОМНИМ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И ФИНАНСИТЕ КОИТО ИМАХМЕ

7

Анонимен

преди 6 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА ИЗПРАТИМ ДЪРЖАВНА НОТА И ДА ГО ПОКАНИМ , ЗА ДА ПОЛУЧИ БЕЗПЛАТНО БГ ГРАЖДАНСТВО И КАНДИДАТИРА ЗА БГ ПОЛИТИК.АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО

6

Анонимен

преди 6 години

Във България Ал Сидура ибн патриот е на път да освободи цялото правителство

5

Анонимен

преди 6 години

Браво бе,и нашата терористична групировка Ал съд ин *** вчера освободи шведа обвинен ,че е ритнал камариерка

4

Анонимен

преди 6 години

освен да изхарчи скритите пари на баща си друго едва ли ще последва, една птичка пролет не прави