14

ЗапененСополивПубер

преди 6 години

Рокфелер и Сорос - туморите на Земята !

13

Пешо

преди 6 години

Няма ли някой *** от ИД да им резне една бомбичка?

12

Петьо

преди 6 години

Бях там предисловие един месец със дедето страшна работа мъже на по 40 се лижат на плажа по улиците ходят начервени във женски дрегхи момчета отвратителна работа

11

Хм

преди 6 години

Когато извратеното стане нормално и пси.хичните отклонения се рекламират шумно....следва Содом и Гомор.То верно,покрай сухото гори и мокрото,ама нейсе!

10

Анонимен

преди 6 години

Най-лесно е да мразиш. Не съм убеден дали трябва да има чак паради на гейовете, защото сексуалната ориентация хетеро-, хомо- или би- не е повод за гордост. Но ако има шествия против насилието срещу гейове, аз съм за.

9

ВДВ 98 дивизия

преди 6 години

ДОЛУ БОКО ТИКВАТА. ДОЛУ ГЕРП.ГЕРП Е АНТИ БЪЛГАРСКА СИСТЕМНА КРИМИНАЛНА ПОЛИТИЧКА ОРГАНИЗАЦИА .

8

до 12

преди 6 години

Къв бог и божии закони бе камилар.Взимай си камилата и бягай се скрий в някоя пещера и говори с бог на воля.Писна ми вече от релегиозни фанатици и откачалки.Такива психопати като тебе дето чуват божии гласове се взривяват по площади и газят с камиони.Примитивни откачалки.Ши налагате вериати,църкви,догми,папи,ходжи,и кви ли не кърлежи.Такива като теб трябва са в лудницата.

7

Няма страшно бе

преди 6 години

Това са ценностите на ЕС.Маса посолства са ни изпратили официални писма да подкрепим извратенията......Все повече и повече да толерираме извратеняците и да погазваме Божиите закони.Все повече политици забравят Бога, но Той няма да забрави да накаже за ужасиите и гаврата с всичко свято.

6

Сталин

преди 6 години

Шабесите обожават изкривени сексуални похвати.Шабесите са изкривени генетично а най много обичат да правят лява ръка десен джоб.Докато Бях жив и на власт доста от тях унищожих но мойте наследници се оказаха предатели.Я гражданин Советсгого Союза клинус уничтожат п редателей и вся осталная свололоч.

5

Трол

преди 6 години

Ционистите са сатанисти, а сатанистите подстрекават и разпространяват гейството, защото е сатанистко. Напълно в разрез с християнството и човешките ценности- семейство и деца. Наопаки на Библията, където пише, че хората трябва да се множат и че ако мъж си ляга с мъж или жена с жена, трябва да бъдат предадени на смърт. Но всички знаем, че Израел е най- ционистката държава в Света.

4

Абе,

преди 6 години

Малко му остава на този свят.

3

Я

преди 6 години

Иврит ска му работа! Така де по-нежно за да не ги убида.

2

Тъпанар

преди 6 години

Оппааа. И ко стана със Стария завет? Там е него тия неща не вървят. А и нали поради Стария завет, им дали тази територия да си направят държавичка - там в Палестина с парите от репарациите от Германия през 47-***, заради Холокоста, който май не е бил в тия мащаби в които го знаем...

1

Анонимен

преди 6 години

Нали там някъде беше Содом и Гомор 2