11

до 13

преди 6 години

От къде знаеш, че нямат производставо в други сфери ?. Черпиш сведения от евроатлантическата пропаганда. Дори ЦРУ няма информация какво има в Северна Корея защото тя е затворена страна и каквото пусне тя навън тива се знае. Всичко друго е лъжа.

10

Анонимен

преди 6 години

Война не се води с 5 ракети. Трябва логистика, твхнологии, хиляди бомби , суровини , тактика , опит , партньори ..... Много неща които СК нямат. Много по-добре щеше да бъде , ако правят технологии за бита вместо да създават военни конфликти. Но идеология. ...

9

Анонимен

преди 6 години

Четвърти самолетоносач ще пращат ли? Ун е един самолетоносачосъбирач.

8

А ние?

преди 6 години

Що ги не можем тия работи?А тая никуму не нужа (освен на медиите) треторазрядна , умряла от глад страна скоро може и космическа станция да изкара!

7

до 6 ss

преди 6 години

Абе има нещо гнило в евроатлантическата пропаганда.

6

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея е върхът ...

5

SS

преди 6 години

Хайде сега да ми кажете при положение , че тези ракети нормално са доста скъпи съоръжения, значи , че корейците или ги правят от бамбук, или наще медии яко ни лъжат за това, че в северна Корея е глад и въшки.Мойта сметка може да е проста *** път е вярна. Как така едни хора дето нямат какво да ядът правят ракети, ядрени оръжия и изстрелват спътници, а ние горди членове на ЕС не можем да се оправим да сътворим и едни ***.Има нещо ФЕЙК в цялата ни система.

4

PD

преди 6 години

Имат си държава, в която организирано с азиатско усърдие си проектират, строят и изстрелват ракети. И не само. А и консумират толкоз, и каквото си произведат.Ако подобна идея завладее света, що ще правят държавите празити?

3

Анонимен

преди 6 години

Тоя филм го знаем, Ким прави ракети, а краварите плачат. И поднасят меченца пред съвета за ООН, НАТО, папата, вселенския патриарх Далай Лама и Канцлера на европистан Г-7, Г-20 и други.

2

Анонимен

преди 6 години

Ръкетоделието е просто хоби! Лидера им е човек с възможности и е развил любовта си до профи ниво. Преди година, две имаше световно край Шумен, що никой не пропищя???

1

Анонимен

преди 6 години

Rejima ke padne