67

Курнелия нагла

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

66

бг

преди 6 години

Вместо парламентарни дебати за бъдещето на страната и добруването на народа слушаме боричкания и надприказвания между различните кланове в БКП. Българино......!!!

65

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

64

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

63

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

62

Анонимен

преди 6 години

ВЕЛИКИЯТ ТЕНИСИСТ БИЛ ДЪРЖАВНИК. ХА-ХА-ХАВ КЕЙМБРИДЖ ЛИ Е УЧИЛ ИЛИ В ОКСФОРД.Излиза, че в пожарникарското училище се обучават за държавници, както в Библиотекарския институт.

61

Анонимен

преди 6 години

В ГЕРБ камък да хвърлиш, комунист ще удариш.

60

Анонимен

преди 6 години

Остава и Доган и Местан да почнат да се обиждат на турци и цирка ще е пълен :)

59

БОРИСОВ Е КОМУНИСТ

преди 6 години

ЦЕЦКА И ОЩЕ МНОГО СА КОМУНИСТИ. К`ВО ИМА ДА СЕ СПОРИ.ТО В БСП КОМУНИСТИ НЕ ОСТАНАХА, ВСИЧКИТЕ МИНАХА В ГЕРБ.

58

Ачо

преди 6 години

До анонименЗащото показва,че е държавник бе,льльо! А Корнелия показва,че е кокошка - рови в лай.ата и се кипри.

57

Анонимен

преди 6 години

едни комунисти, обиждат други комунисти на комунист :))) абе я огледайте хубаво всичките 240 депутати, ако от тях може да ми извадите 5, които не са свързани с БКП по някакъв начин, аз ще стана трамвай :) това е проблема в България, че всички партии са проектирани в БКП и ДС, ако при нас имаше лустрация такава като в Чехия например, ямаше и да сме чули днес за Бойко, Доган, Лютфи и т.н. и т.н.

56

Анонимен

преди 6 години

До анонимен Минйстър -председателите плащали 50 000 х. на отрязана глава ,убивали деца ,старци ,горили къщи . Избили за 20 години над 50 хиляди българи .ОБЯВИЛИ ВОЙНА НА САЩ и ВЕЛИОБРИТАНИЯИ Я ПОДДЪРЖАЛИ . НЕМА ПРОШКА ЗА ТЕЗИ . ДА ОБЯВЯТ ВОЙНА НА САЩ ????????? НЕ Е Е ! НЕМА ПРОШКА .

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ГРАБльовците реват натикани в ъгала като партизани в засада заради Партиините си билети скрити под мишница . сСга следват тръшкания ,рев и разбира се кръгова отбрана на ГРАБ от Пеевските медии.БКСП= ГРАБ

54

Anti

преди 6 години

Как така стянахме платени! Ми платете ми нищо не съм видял!

53

Анонимен

преди 6 години

Вярно е . Червените русофилски комунисти построиха сумати концентрационнни лагери и изтрепаха и инквизираха толкова хора , колкото никой друг.

52

анонимен

преди 6 години

Кой кла мин председателите на България -комунистите ли? Кой кла Стамболов,кой кла Стамболийски ? На парчета ги колеха,но наследниците им сега са най върлите демократи.

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен80 Ти майка си ли чукаш или баща си ,че плачеш за герп....Мамка ти нетрамотна и пидуфилска .

50

Още един вик:

преди 6 години

Нинова - в Крушовица!

49

1

преди 6 години

До Анонимен-62,твоята любима банкянска тиква влиза ли ,сред тези ,които трябва да бъдат избити,защото и той е бкп-функционер.

48

Анонимен

преди 6 години

Кутевската измеет се е актиивирала. Давайте другареее, ревете...власт искате ама нямааааа...Боли ли ви, че пак сте натикани в ъгъла и гаврата с вас продължава :))))