15

до 14 бай ганьо

преди 7 години

ненам кво кой е свикнал, ама ти плащаш ли за нещо, което не ползваш\притежаваш?нямам повече въпроси

14

Анонимен

преди 7 години

Е нали тиквата направи същото с Южен Поток. Щото ние бяхме първите, демек на долния етаж. И ако в блока забранят да преминават тръбите на парното през имота им,не можете да им кажете копче!

13

Анонимен

преди 7 години

Ми плащай ба, кой та спира

12

анонимен

преди 7 години

Живея на партер, не използвам парно и топла вода, топлофикация трябва да ми плаща наем за преминаващите й съоражения през частния ми имот. Като не искат, ще ги премахна и да си търсят алтернативен вариант за доставка до апартаментите над мен. Няма да спонсорирам нито съседите ,нито топлофикация

11

Активист на БКП

преди 7 години

Ама що я слушате тая ,бе !!! Нали от март нямаше да има ЧСИ ??? Няма, ама ИМА ...

10

Даскал с тояга

преди 7 години

На кривата ... Мая оммм съда и крив. И закона. Тази овца забрави ли вече колко години беше депутатка, какви закони писа и с какво точно е уплътнила престоя си в парламента?

9

до 7

преди 7 години

е ти кво искаш, неползващите да плащат също ли...който ползва - плаща...тва с общите части да го разправяте на друг...нито стълби, нито площадки се отопляват, а това, че тръбите минават през апартамените на неползващи си е ваш и на топлофикация проблем - изолирайте си ги, или ги махайте и ди ги прокарвайте от где щете!

8

анонимен

преди 7 години

Колективен иск в Страсбург, а не доузаконяване(пладнешки обир) на закон който противоречи на европейския

7

Анонимен

преди 7 години

Аман от популизма и демагогията на Мая. "Такса" сградна инсталация не е такса, а енергия, която се вади от отчетеното от общия топломер, премахването й ще натовари ползващите парно.

6

Анонимен

преди 7 години

Що не предложи направо да закрият ТЕЦ-а и всички да минават на дърва и въглища..Аман от популизъм. Нека провери на запад как е-щом си в апартаменти плащаш като поп, няма не искам. Който не иска е аут. Проблемът у нас не е закона, а фирмите за топлинно счетоводство , които лъжат и надписват сметки

5

Анонимен

преди 7 години

Нужна е технология с която да се изолират тръбите и да няма загуба на енергия. Ако някой не желае да си разбутва стените, да си плаща сградна инсталация. Физичен закон е, че топлината преминава от топлото към студеното тяло, в случая от топлата тръба към студеният бетон и нищо не я спира. Сигурно някой има интерес да тлее проблем с парното.

4

Анонимен

преди 7 години

Обжалвайте в ЕС няма задължително, принудително и подобни варианти никъде в цял свят ВКС са нелигитимни докато не се направи съдебна реформа.

3

Анонимен

преди 7 години

тази въобще няква работа върши ли? Имали смисъл от нея, май само се скатава.

2

Анонимен

преди 7 години

Глупости, това е робство и рекет и обир хората трябва да имат въможност да се откажат от услугите на топлофикациите. Вижте следната сутуация даден бок има 3-4 апартамента искат парно ама другите не искат и како правим 30 апартамента плащат тръби за 3 апартамента Топлофикация е незаконно дружество робството е забранено.

1

Боже

преди 7 години

От таз пръдлъ, само глупости. Когато инсталацията е обща, плащат всички общо. Когато е разделена чрез собствени топломери, като в новите сгради, всеки плаща или не плаща както пожелае. Просто е, само за таз паткъ е неясно.