158

слава богу

преди 6 години

мюслетата ще се оправат, когато започнат да влизат в църкви (православни, а не католически измишьотини) и да се кръстят.

157

Анонимен

преди 6 години

Това е такия (китман), докога ще им вярвате? Не може да има нарушение на заповяданото в корана, а там е заповядан терорът. Може би ще намалят по тактически причини, защото усещат, че са прекалили, за да имат време да се размножат.

156

Симеон Хасан

преди 6 години

Големият проблем не е религията им, а парите от петрол, видяха се с много пари и се чудат ква простотия да измислят, преди една седмица купиха оръжия от САЩ, влагат милиони в джамии в чужбина вкл и у нас и когато всички станат мюсюлмани какво правим? Ще почнат да се избиват помежду си-има един лаф: дай на *** влас и ще убие баща си и тяхната е същата, прости хора с много пари-това е резултата!

155

Dies Irae

преди 6 години

До до всички ристияниТи луд ли си? Християнството започнало робството?Робство е имало още от Шумерската и Египетската цивилизация който са с по 5000 години преди първата мисъл за християнство! Като коментираш поне първо прочети някоя книга (корана не се брой!).

154

Трол

преди 6 години

До до всички ристияниАхаа...прав си,но по времето на тези събития,точно по това време султаните са правели същото тук и на изток.Робите,които са взели от тези земи да не са химера??!Вземи се образовай и тогава плямпай,коя религия е най-кървава!!!Май няма разлика между двете,нали???

153

До 214

преди 6 години

Да бе, на колко години ли се е "бил", като сега е на 22? Голям "боец" трябва да е бил на 15-16 години.

152

Чети

преди 6 години

При последната атака в Мюнхен кредитната карта на терориста е намерена след като той се самовзривява, но картата оцелява. Всички тези невероятно щастливи съвпадения (не само тези два примера) ме карат да мисля че има друга ръка зад тези атаки и нещата не са чак толкова повърхностни и простички както на нас ни ги продават.

151

Чети

преди 6 години

Вчера прочетох статия с хронолргично наблюдение на обшите знаци или доказаталства ако щете на всички големи терорестични атаки, като се започне от 11 Септ. та до сега. Общото между всички тези атентати е че въпреки огромните температури които стопиха стоманени колони и направиха на прах два небостъргача в НЮ например, паспортите на терористите много удобно някакси бяха намерени в прахоляка. За мен това реално да стане е невъзможно.

150

коминтерн

преди 6 години

До преди десетина години тази религия вървеше към пълен разпад, само че евреите ловко спретнаха арабската пролет. Разбирха светски държави, като Ирак, Египет и Либия. Сега продължават със Сирия и гледат към Иран. Защо? Защото те пряко няма да излязат срещу християнска Европа и им е нужен някой който да се представя за фанатик. Юдеите обичат като *** да се крият на тъмно и влажно. Напомпаха пари и оръжие в разбойниците и сега ни гледат сеира, а слабите и подкупни "лидери" като РазБойко ...

149

до всички ристияни

преди 6 години

Християнството е най кървавата религия която човечеството е запомнило до днес. Като се почне от прословутите кръстоносни походи , испанските касаплъци в Ю. Америка , изгарянето на вещици ..... и се стигне до двете войни в Ирак ! РОБОВЛАДЕЛСТВОТО СЪЩО Е ВЪЗНИКНАЛО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО !!!Никога дотогава не е имало роби....християните да го запомнят добре. За педофилията да не говорим.....мъже с мъже се женят днес !

148

Анонимен

преди 6 години

Сега ли чак разбраха , че тая религия призовава към терор за "неверниците". И завоевания.

147

Анонимен

преди 6 години

Абе религия ли е, не ми я хвали! За едно бяха прави комунистите - религията е опиум за народите. Не ме разбирайте погрешно - комунизмът е същата *** дрога.

146

българина

преди 6 години

След 2000г имат съмнения!? След още 2000 г ще разберат че трябва да станат будисти, тюрбаните не са хора.

145

Анонимен

преди 6 години

По делата на пророците ще разберете същността на религиите. Христос, лекува болни, проповядва любов и опрощение на греховете дори за мъчителите му. Мохамед води завоевателни войни и проповядва избиване на неверниците ако не приемат религията му. Нормално е искрено вярващия да следва делата на пророка си. Преди с мечове, сега с бомби! Ай, честито на гостоприемните дето смятат, че всички религии са добри.

144

бай ганю

преди 6 години

нищо не са разбрали че не е наред,просто са се оставили религията да бъде преуритет и ръководи живота им вместо да се интегрират в в силата на демократичните ценности като преоритет като модернизираните западни общества които те ненавиждат щото са неверници и са прекалено прости да разберат как всъщност функционира този далеч по развит от тях свят в който религията отдавна е занемарена и други ценности са по важни

143

Анонимен

преди 6 години

До Обективен наблюдателХристиянството не е било наложено с меч и нож. Друг е въпроса за темплиерския поход.

142

Анонимен

преди 6 години

Религията (всички разновидности) е най-голямото зло на човечеството. В името на герои от приказките са умирали милиони хора. И колкото по-скоро светът се оттърве от това, толкова по-скоро ще се обединят всички хора, за по-доброто бъдеще на хората. Религията е измислена за контрол на масите и нищо повече.

141

Анонимен

преди 6 години

Исляма е закон който седи над всички закони и не може да се редактира. Може само да се забрани. Като махнете педофилията, робството и несъвместимите със здравият разум и научни достижения, свободни съчинения какво ще остане.

140

Божката

преди 6 години

Това не е религия, а политическа доктрина, която проповядва насилие и цели шериат. Колко години ще им трябват на западняците да го схванат най-накрая. Трябва да се забрани със закон в цяла европа и северна америка, по примера на Япония.

139

Анонимен

преди 6 години

Световна забрана на всички религии. Имами, попове и всички подобни твари да се запишат на задължителен курс по физика и биология...и светът ще стане едно много по-добро място за живеене.