211

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

до долния плъхКои сте вие, които ще го освиркате бе, *** ?Асан Генов, Иво Минджев и още няколко *** ли ?! :)Хиляди ще посрещнем Путин в България !Няма да смеете носа да си покажете на улицата.Няма кой да покани Пугин в България обаче, защото управниците ни са продажни *** като вас. Слуги сте на Запада. Факт !

210

Анонимен

преди 7 години

Оака си Путин желаната визита за 3-ти Март 2018г. Ще го освиркаме, само да дойде.

209

Харит

преди 7 години

От утре Пловдив ще се казва Турция и никои от българите няма да има против

208

Харит

преди 7 години

От утре Пловдив ще се казва Турция и никои от българите няма да има против

207

Обяснението е !!!

преди 7 години

Путин не е виновен.Просто алцхаймера е започнала да дава отражение!Вижте как се хили като синилен старец. Тъжна гледка !

206

Ей стига бе !!!

преди 7 години

Какво казал Путин -- виж му името па му скрой шапка.Това ниско комплексирано човече, се мъчи да кооптира Македония да не влезе в ЕС.Господин Путин -- вижте, че средната продължителност на живота на мъжете в Русия е 59 години и се замислете на каква скотска страна сте президент.А, това, че ще свършите дните си в Хага пред международния съд за престъпления срещу човечеството не е тайна -- чака Ви съдбата на Милошевич!***!ПП Сега чакам отговорите от тролчетатат от руското Посолство

205

превел книгите?

преди 7 години

Факт. Ама кои книги? Библията и най важните църковни служби. А после?Тоя Черноризец Храбър какъв е бил. Де е живял и работил?. И на какъв език.И това дето ми го цитираш не е ли доста късен препис. Московски.А как ли е било в оригиналите. Унищожени от турци и гърци. А де е българския оригинал от който са преписвали московците? За славяни ли е писало в него или за българи. Щото държавата е България.

204

Анонимен

преди 7 години

ми то всичко се връща бе господин Путин от вашето фалшифициране на историята накрая ще има Украинска църква а не Руска !!!

203

Черноризец Храбър

преди 7 години

СКАЗАНИЕ О ПИСМЕНЕХОбаче ако запиташ славянските азбукарчета, като речеш: Кой ви е създал азбуката или превел книгите?, всички знаят и в отговор ще рекат: Св. Константин Философ, наречен Кирил, той ни създаде азбуката и преведе книгите и брат му Методий.

202

един там

преди 7 години

До ами нема, То не само азбуката в Москва е дошла от Киев, ами и голяма част от населението след разпада на Киевска Русия! То и за руснаците украинските земи всъщност са руски, както за нас македонските такива всъщност са български, ама ние не признаваме това! След това пак Путин ти е виновен!

201

Щирлиц

преди 7 години

До Ястреб ОсманлиятаМакедонците са продукт на коминтерновската политика на БКП.Срам не срам,това е положението.А ти вземи да прочетеш малко история,че и да помислиш върху прочетеното.

200

ами нема

преди 7 години

Как да нарека москалите руснаци като са само славянизирани фино угри. Руснаците са в днешните украйна и беларус.И никакво уважение не заслужава господаря на троловете Путин, щом като на 24. Национален празник на България и българската писменност и книжовност. Зе да ми обяснява че азбуката при москалите дошла от македонските земи.Азбуката в масква е дошла от КиевКиевска Рус получава книги на Български.Не масква която я нема тогаваИ това нагло изказване нема да му бъде простено

199

един там

преди 7 години

Късно е, обаче за подобно обединение вече! Албанците в Македония са близо 40% от населението на страната! За това може да благодарите и на новите братя оттатък океана, които спомогнаха за засилената миграция на албанци от Косово към Македония!

198

един там

преди 7 години

До демек,Е, ама като вземете да ги пишете едни такива-"главния москал Путин. Реши да ни земе азбуката и да я даде на бюрманците." Това как го заключи, Путин каза единствено, че азбуката идва от македонските земи, в което твърдение има и доза истина, понеже Климент е живял и творял основно в Охрид! Да наблегнем- "македонските земи" на казва от Македония например или от БРЮМ! Наш проблем си е, че откакто стана Македония независима държава, не нанерихме общ език и не се обединихме!

197

Анонимен

преди 7 години

С една думичка Владимир Владимирович изпържи пpoдажните бyгapи!Аре, вентилиpaйте, мишоци!Мyахахахахахахаха!Пюдюpaзин нeдоклатен, ако пак ме изтриеш, ша ти *** мaйkaта. Анадънмy?

196

ма кой е рекъл

преди 7 години

Че македонците са българи? Те македонците са измрели доста отдавна. При християнизацията на Римската Империя , траките се споменават. И гърците и илирите. Но македонци никъде нема.Под земята ли се криха до1949. Или на луната?На бюрманци най близките роднини са им пакистанците. От племето хунза.Сами се хвалят с това. Толко им е акъла.Кви антични македони. Кви славяни

195

Rabotnik

преди 7 години

Антихриста изглежда добре за възрастта си

194

един там

преди 7 години

До ястреба,Когато Аспарух е дошъл на Балканите, никой дори и не е чувал за турците, а македонски племена на същото това място е нямало! От по-древните племена са били останали само много мали групи траки!

193

Анонимен

преди 7 години

До Ястреб Османлията 225 Я се разкарай,с тъпите си заключения!

192

демек

преди 7 години

Понеже вече не сме послушни московски васали, господаря на троловете, главния москал Путин. Реши да ни земе азбуката и да я даде на бюрманците.ЛелеВерваш ли си че историята може така да се пренаписваСвета не почва и не свършва с масква