9

Анонимен

преди 6 години

Боже господи, как може някой да вярва, че всяка жена би си сложила силикон? Първо, че не искам да имам такива гърди за нищо на света, и второ, това са операции като всички други. С болки, шевове, усложнения, риск за живота. Да не говорим, че тези с огромните след това развиват хронични болки в гърба, защото тежат, не могат да спят в нормална поза, защото болят, и никой размер дрехи не им става, защото тялото им е несъразмерно.

8

До незнаещия №8

преди 6 години

Чилик си е нашенска игра,но ти явно си мапък нито си играл,нито даже си я чул А на времето като ни омръзнеше да си садиме,зарязвахме абетата и гудите и започвахме чилика.

7

Петър

преди 6 години

Мика е номер едно, другите са крави.

6

Анонимен

преди 6 години

И какво като има силиконВсяка жена която има пари би си сложила силикон

5

Неа

преди 6 години

Със силиконовата теоложка Мон съвсем ще удари дъното ...

4

таѕи rubrica

преди 6 години

голяма простотия...Сигурно А.Попов е интелигентно момче, но кой ще разбере иронията... ще мислят, че посочените имена и факти са ЗА ПРИМЕР..( както във Варна- измислили Фестивал на игрите и го кръстили ЧЕЛИК?!!.. толкова ли нямаше една БЪЛГАРСКА дума, а взели турската...отново "мозъци без хоризонт и интелигентност.."отворете пресата....)

3

М, да ...

преди 6 години

Кич, пошлост,вулгарско, грозота на тукашните снимките и модели!пп. иначе ставаме все по взискателни към красивата Мелания от съседната стая, де! :)) Няма лашо!

2

Анонимен

преди 6 години

Кто во что горазд.

1

Анонимен

преди 6 години

Семейство Тигрови са най-интелигентното семейство - имат IQ 120.Общо.