23

Азис

преди 7 години

Вярно е, че не подбирам.Моя известен адаш има много почитатели в бг

22

Бау

преди 7 години

Това няма да свърши добре. Ще има протести в тези общини. Мигрантите трябва да са извън градовете в ненаселени места. Ако не им харесва да си тръгват обратно. Все пак 'бягат от война'. Ние предлагаме мирно място да изчакат. Само дето истината на идването им е по-различна.

21

TPE3BEH

преди 7 години

Несебър, Приморско, Варна и в други малко градове се строят жилищни блокове с руски пари и се настаняват руснаци.Руските спец служби организират пара-военни организации в България, които уж искат да ходят на лов за бежанци, но междувременно се обучават как да боравят с оръжие, как да организират безредици и ефективно да се противопоставят на полицията.Очаквайте скоро референдум под дулата на учтиви зелени човечета...

20

Ауслендър

преди 7 години

Не знам как са в Б-я, но в Г-я вчера ги наблюдавах... и от всеки осем *** 6 са бременни! При тоя прираст, който ще настане, след 15 години може да се очакват големи бунтове!

19

TPE3BEH

преди 7 години

*** как бе, заляли са ни! Не е верно това! Фалшива новина!Докато путин бомбандира сирийските градове и праща бежанска вълна да дестабилизира Европа, а неговите медии тръбят колко са лоши бежанците и как се ислямизира стария континент,По нашето черноморие с троят руски колонии и се нанасят цели семейства руснаци.Свети Влас и кварталите около него вече е руска колония. Руснаците си имат частно пристанище, което не подлежи на митнически контрол управлявано от лукойл. Несебър, Приморско, Варна

18

Хех

преди 7 години

Какви "центрове от затворен тип", какво "санкциониране"! Силен шут по задната броня с цел "придобиване на първоначална скорост" и - Ресто към уютната пещера където го чака красива козичка и неотразимо сексапилно магаренце.

17

До 15

преди 7 години

Да наистина съм кръгъл и диот но го осъзнах, когато се запитах с какъв акъл съм дошъл в тази изпростяла страна.Единствения плюс е че българките са зажаднели за секс.

16

МОЯТА БОРБА

преди 7 години

Една кристална нощ и повече няма да има мигранти и в София, Хасково и Сливен!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Да се натирят до един в Банкя. При онзи главочестия крадлив тъпан.

14

Bankauni

преди 7 години

V bankia po-dobre...ima mineralni topli zdravoslovni bani ...eftina bg darjavna ohrana...boyana i oboriste sa nablizo...boianski livadi, ovcha kupel, krasno selo...rozi, peruniki, bojuri, margaritki, zeleni moravi, azalei, geraniumi...romantika...lavov most...orlov most...petunii...oleandri...chista reka...pluvane...lodki...

13

байхейс

преди 7 години

До Capitalа вие какжо ги гледате !?Бийте Американските гадове !Нали ужким бяхте града на 100 воеводи

12

Capital

преди 7 години

До 1Как ги решаваш тези работи ?Свидетел съм как американските ренджъри се разкарват като освободители из градът ни !А на теб даже и виза за УСА няма да ти дадът (от опит го казвам)Успех !

11

Ники

преди 7 години

малко ли ни са ,,черноликите,, братя ми сега и бурки

10

Анонимен

преди 7 години

В Сливен под Хаман Баир има подземно противоатомно убежище за целия град. Да ги набутат там и да заключат вратите. Вратата тежи 2 тона.

9

Пустиняк

преди 7 години

Ахаха. Сега след като към мутро-милиционерската шайка на трите шкембета се прилепиха и фашизоидните *** патрЕоти, след всяко престъпно и дивашко назначение на поредната престъпна *** като новият областен управител, ще трябва да се нищят мигрантите, бурките и още много изкуствено раздути в съзнанието на слабоумното общество проблемчета. Но на просто население - прости, но хитри управници.

8

Неа

преди 7 години

Ами...аз незнаех че има мигранти в Сливен ? Този град ли приеха за обезлюден ? Мхм

7

Анонимен

преди 7 години

Сливен е смотан град, там може.

6

Анонимен

преди 7 години

Забрана да излизат от София-град, после отделна забрана да доближават сръбската граница... Може и сто припокриващи се забрани да сложат, все тая. Една е достатъчна, стига да има контрол и да се спазва.

5

азис

преди 7 години

Бг има нужда от мигранти, за да попълни изчезващото си население.И без това в страната са оатанали само комплексирани и диоти.

4

Анонимен

преди 7 години

Всички мигранти в софия, там ще се чувстват обичани от женственните евроатлантици. Може да вземат участие и в гей парада ..