87

Анонимен

преди 7 години

Руските ***, приятелю, са в болното ти въображение. Аз не защитавам никого. Казвам факти. Ако не можеш да го различиш от пропаганда и лъжа значи и интелект не ти достига, не само здрава нервна система. За такива като тебе вече казах - биеща дрелка и акумулатот, та да не спре тока ;)

86

Анонимен

преди 7 години

Украйна и впечатление не произвежда. Също като нас българите ;)30 години евроинтеграция и още не можем да достигнем 1/4 от производството от 88 година. Смятай за какво става дума. А като се вземе под внимание и това, че 80% от постъпленията в бюджета идват от предприятия, строени преди повече от 30 годнини, смятай какво "бурно" развитие има демократична България ;)Имахме 300 бойни самолета и 2300 танка. Сега какво имаме? Охраната на бай Тошо и агенти на службите и техните деца ни управляват.

85

Ха-ха-ха

преди 7 години

Някакъв ***, най-вероятно руски *** защитава позициите на руската ***! Използвайки език, отразяващ "великата" руска култура и православен морал!

84

Анонимен

преди 7 години

Украинци в украйна 88 година имаше само по най - малките села. Другите се водеха руснаци ;)Изведнъж в Украйна де що укропитек има се извъди украинец - като наще македонци ;) Само че по - пресни ;)Стана модерно да си украинец, както у нас стана модерно да си мутраили мутреса. Долу горе по същото време стана модерно ;)

83

Анонимен

преди 7 години

Русия произвежда впечатление, че е велика държава, но повече от това нищо друго не произвежда!

82

Анонимен

преди 7 години

88 година ми прислугваха като на султан. Даже и млади студентки ми предлагаха. Ама бях с жената. Как да ме обидят, като бях с придружител, назначен от ЦК на КПСС ;)Не можеш да си представиш какви предимства има това. Нищо не плащаш почти никъде, а каквото плащаш го плащаш на държавни цени - тоест, като за партиен член ;)Малки сте и не знаете много неща ;)А аз бях само млад комсомолец, също като *** и всичките ви сегашни управляващи ;)Като разбраха, че харесвам Плацьинта все него ми носеха

81

Анонимен

преди 7 години

Защо е тая истерия, господа евро - украинци? Свършиха биещите дрелки или пак си купихте от немските сникерси за източноевропейския пазар? Или тока за дрелките спря, че европейските електрически автобуси в София черпят много ток, а АЕЦ козлодуй го затвориха проевропейски ориентирани истерички? А новия АЕЦ го спряха еврогeйски настъроени Бойко - Костовисти? С ветрен ток идало по - скъпо отколкото с дизел? :)Тежка е съдбата на источноевропейския укропитекантроп ;)Истерички нещастни ;)

80

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен............17 век украински език е нямало. 88 година ходих в Украйна..Сигурно през 88-а са те обидили жестоко украинците, та затова ги мразиш толкова. А неграмотността е отличителна русофилска черта, така, че няма да ти обяснявам кой е Венелин и какво пише за руския език. Савмо ще ти кажа, че 55% от неговия ручников фонд е бил български! И това не го казват разни "шороши" а руснаци като акад. Лихачов и др-.

79

Анонимен

преди 7 години

Шизофреноидните евроатлантически укропитекантропи пак крякат като незадоволени баби. Няма и да ва задоволят, бабета смачкани ;)Купувайте си по една биеща дрелка и газ на вибрациите ;)Нещо пак истерясвате ;)истерията се лекува с ... биеща дрелка ;)Това само за гееподобните укропитекантропи де ;)

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...........Руснаците са нямали роби................Те са роби и досега бе умник! А робите на робите са най-презрените същества. Мало-умник!

77

Анонимен

преди 7 години

То ако става думаи Тексас беше мексикански. Беше ;)

76

Анонимен

преди 7 години

Сибир бил китайски... Китай, приятелю, до скоро беше японски. Добре, че руснаците им го върнаха втората световна ;)

75

Анонимен

преди 7 години

Пак си чел уикиту по диагонал... И бързаш да ни образоваш.

74

Анонимен

преди 7 години

17 век украински език е нямало. 88 година ходих в Украйна. И тогава нямаше. По селата говореха на някакъв селски диалект. Както у нас по селата. Това е историята на украинския език ;)Особено на частта с украински език от 18 век ;)

73

Четиво за Русофили

преди 7 години

Русия официално започва да се нарича така при Петър I /от 1 октомври 1751 г/. Допреди това се е наричала Московия. Петър I не само насила бръкнел руснаците, но и забранил на жените да носят чадри /фереджета/., както и харемите /тюреми/, в които жените били държани под ключ. До 17 век никой не възприемал езика на Московията като руски, а го наричали московитски. руски наричали само и единствено УКРАИНСКИЯ език. Знанието е сила! Четете, за да се освободите от руско робство, русофилчета!

72

Анонимен

преди 7 години

До #102За да разбереш, трябва да почнеш да четеш... От разни клипчета в ютуб няма как да разбереш

71

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.................Русия е велика държава с велика култура..И какво и е толкова великото? Освен гадостите и мpъсотиите, които е правила от началото на своето създаване досега.

70

Анонимен

преди 7 години

Невежи тъпани на Дьорт....

69

Анонимен

преди 7 години

Каца без дъно са колега... От френски дъб, но си остоват евроатлантическа каца без дъно... Напразно им наливаш знания.

68

Анонимен

преди 7 години

До ****...........Че кога сибир е бил китайски,че да си го върнат бе пъпеш,................Знам, че невежеството е характерна русофилска черта, но е много дълго да ти обяснявам, а и едва ли ще разбереш. А сега е ред на руските алкаши да сърбат попарата. Но я сърбат на час по лъжичка , без да се го усетили още, защото са т.ъпи. А като се усетят ще бъде фатално късно.