8

Ястреб Османлията

преди 7 години

До дядо ПенсДядо, първо ще си платите за истинските зверства и диващината ви от времето на "възродителния процес", и след това може да седнем да обсъдим фантасмагоричните ви претенции върху земи в Тюркийе, Китай, Луната и планетата Ксзорг!

7

Анонимен

преди 7 години

До дядо ПенсА убитите през 20 век 1984-89 в мирно време убихте хиляди не винни БГ граждани от мюслюански произход,вместо да мълчите се правите на интересни.А изгонените през 1989 и след това,какво ще стане с техните работени толкова години за БГ а след това мизерия в др. държава,какво ще стане с техните къщи имущество земя и т.н и т.н

6

Калина

преди 7 години

ББ отива да увери господаря, че харизването на държавата ни продължава по план. Турци ще вземат летището в София (обект със стратегическа за сигурността на България значимост) на концесия. Комисионните са прибрани от *** Транспортно министърче, "патриотите" патриотично мълчат.Хора, събудете се!

5

Анонимен

преди 7 години

Наистина е срамно и обидно да ни управлява този човек, дори унизително! И една малка част които са гласували за него, на други е платено, трябва да се срамуват от "избора" си. Той е във властта от 15 години и нищо съществено не е направено България да има авторитет и уважение, нито във вътрешен нито във външен аспект.Поне едно нещо да беше направил, българинът да се почувства достоен и уважаван.Само пъчене, крадене и окопаване във властта.Той разруши най-ценното, вярата ни в един нормален живот!

4

Борисов пишколап

преди 7 години

Привикват си го! За актуализация и напътствия! Предател голям! Има възмездие и баланс - колкото е по-късно, толкова повече боли!

3

Ястреб Османлията

преди 7 години

До дядо ПенсДядо, защо *** и българите си мислят че винаги всеки им дължи нещо?

2

дядо Пенс

преди 7 години

А имотите на прогонените през 1912-13 година КОГА ???

1

Анонимен

преди 7 години

Нашият шубелия бърза да полегне на тур///чулята, тресе го шубето много! Да не мислите, че го интересува България и българите? Страхува се за дебелия си г-з, да не посегне на страната откачения турчин Ердоган. Щото няма да има пълна власт, и ако цункал и смучкал добре вувузелките на турските сатрапи, най-много валия на някоя област да го направят. Ако не, ще трябва да бяга някъде с ограбеното от нас. Не може да бъде пълководец защото омразата към него е огромна. Народа ще му види сметката.