18

бай Иван

преди 7 години

"От години сбирал инсталациите от стените и ги предавал за старо желязо".Да разбираме ли,че ел.инсталациите са били от арматурно желязо,а не от меден проводник?А що се отнася до присъдата,няма да издържи след обжалване,защото доказателствата са субективни.След като е живеел на последният етаж,и пода ако е бил с гредоред и е пропаднал от пожара,тогава не може да се определи огнището т.е.първоначалният огън.Мотив за палеж могат да имат само собствениците на сградата.

17

1221

преди 7 години

БЛАЖЕНИ БЕДНИТЕ ДУХОМ, ЗАЩОТО ТЯХНО Е ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО.

16

мунчо

преди 7 години

значи ако претрепеш човек на пешеходна пътека-3 години условно/естествено ако го направиш с джип/,а ако те обвинят че си "подпалил" НЕВОЛНО с цигара некаквипорутени сгради ПУСТЕЕЩИ И БЕЗ НАДЗОР - 4 години!!!!!!!!***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15

Бутафория

преди 7 години

Сещате ли се за случая в Хитрино - АБСОЛЮТНО АНАЛОГИЧЕН!Там осъдиха машинистите! Е**си, следователите, е**си прокуратурата, е**си съда... Е**си държавата...

14

кога?

преди 7 години

Оставете го Любчо , Цацата кога ще бутнете в затвора ?

13

Гробокопач

преди 7 години

Мама Роза и Мамин Ваньо намериха изкупителната жертва и решиха проблема с клошарите в Пловдив. Защото, ако трябва да говорим за "фашизъм" или "нацизъм", ето това решение на съда е "фашизъм". При все, че Любчо в показанията си ясно описва абсолютната безстопанственост на сградата, която става негов дом, защото той няма дом, което е своего рода нарушение на неговите човешки права, но в България, кой ти гледа правата? Кой? Да, сега осигуриха дом за Любчо за 4 години, а Мама Роза и Мамин Ваньо ще...

12

дядо Пенс

преди 7 години

И тоя стана курбан на чорбаджиите !

11

Анонимен

преди 7 години

Ега ти е тутуневия склад - 4 години ще отнемат от живота на един човек. Това е лудост.

10

Бутафория

преди 7 години

У БГ-то е така - за всяко престъпление, може да се намери подходящ виновник!

9

Бутафория

преди 7 години

Е**ти цинизма - държавните мафиотски структури вече безчинстват най-нагло и нелепо... законодателна власт, изпълнителна, прокуратура, съд... всичко се ръководи от мутрата и компания - всичко да зависи от властта - такава е ГРОБарската система...Как може сграда с такава площ и с такъв мащаб да гори отвсякъде запалена от една цигара?!Това само пожарникаря на републиката може да го обясни...

8

Анонимен

преди 7 години

"От години събирал от стените на сградата инсталацията и предавал метала за старо желязо"значи и само е щяло да падне след време... много ревем сега за сградата че изгоряла, ама щом там си живеел човека, събирали са се наркомани, то КОЙ не си е свършил работата по стопанисването??

7

Теди

преди 7 години

Поне в затвора ще се храни 3 пъти на ден и ще е на топло зимата. Даже така е по-добре за него.

6

Анонимен

преди 7 години

Тоя навремето и Райхстага запали.

5

Анонимен

преди 7 години

До Президент РадевЗа милиони няма закони,за кокошка няма прошка---За съжаление с такова впечатление оставам и аз. За адвоката, който го защитава pro bono, браво!

4

от една страна

преди 7 години

Ще се храни три пъти на ден. Но той не е виновен за палежа. Като утихне случая, виновникът сам ще се издаде - ще започне строежа. Дано тогава понесе отговорността си.

3

Анонимен

преди 7 години

Това, че сградата е била занемарена има ли значение или то не е важно?

2

Башка Луд

преди 7 години

И за гладът в Африка да го бяха осъдили!Намериха си беззащитна изкупителна жертва!

1

Президент Радев

преди 7 години

За милиони няма закони,за кокошка няма прошка