6

Анонимен

преди 7 години

До ПенчоОт чисто любопитство ти колко деца имаш? 3, 4? Или нито едно? Защото най-честно най-големи усти отварят точно тези, които нямат нито едно, обаче страшно си вярват, че ги разбират нещата.

5

Анонимен

преди 7 години

До ПенчоЛесно е да съдиш, нали? А да ти е хрумвало, че понякога една двойка няма деца защото на него не му се занимава? Познавам такива. Жената умира за бебе, обаче той не иска и да чуе "да си развалял кефа заради някакво си бебе!" Е, какво правим тогава?

4

Кой е писал по-долу!

преди 7 години

Само мъже.С изключение на 4, никой от тях не вижда една очевадна причина. Измамени след дълга връзка СВЕСТНИ жени, които не сменят мъжете като салфетки. Измамникът най-често е от вида "перспективно момче от добро семейство"-мамино синче, свикнало да го обгрижват. За него приятелката му не е нещо друго, освен предмет, който му служи. Щом тя поиска от него ангажимент, край на връзката. Ако не е хитра и меркантилна, тя почва да подсеща за брак наистина чак когато наближи 30 г. И той бяга!

3

Анонимен

преди 7 години

Мдаааа, друго си е да родиш на 18 от първия срещнат, и на 22 вече да си самотна майка, даже не с едно, ами и с две деца! Направо страхотно! Ама пък за сметка на това ужасно горда, че си си изпълнила мисията в живота. Е, вярно, разчиташ на вашите да ви хранят, че така и не си намери работа, ама няма значение.

2

До Таню

преди 7 години

Ти кажи това на тарикатите,които търсят хубави, но наивни и свестни жени за гаджета и след време се измъкват,защото не им се ангажира със семейство и деца.Като се види 30-годишна и изоставена след 7-8-годишна връзка,тя година-две не може да влезе в релси, чуди се къде е сгрешил. После се оказва, че няма с кого да излезе и да се запознае с необвързани, защото приятелките й вече са семейни с деца. Следват 2-3 случайни запознанства с неподходящи,които дебнат самотни жени.И ето ти я сама на 40 г.

1

Таню

преди 7 години

Да бе, ама като ги гледам наборчетата и какчетата, как масово духат по 40 свещици и си пазят катеричките, не знам накъде отиват... След 5-6 години като се събудят една ранна утрин сами със затихващите си функции, ще е страшно да си наоколо...