31

Анонимен

преди 7 години

Ако имате мечти, планове, носталгия забравете!Акоимате здраве ще ви го вземат.Ако имате пари ще ви оберат, възможно е и да ви убият.Ако имате носталгия вече не е същото, и никога няма да бъде.Ако имате надежди ще ви ги пречупят.Ако сте оптимисти ще станете депресирани песимисти.Ако имате здрави нерви ще станете доста бързо шизофреници.Ако имате талант-ще го смачкат и прегазят.Забравете химерите! България е, и ще си остане, държавата на хитреците, тарикатите, безделниците

30

див селски рейнджър

преди 7 години

Пренаселване на Земята няма. Тва се тиражира от Римския клуб умишлено още от края на 60-те години.

29

1

преди 7 години

Първо беше "глобално затопляне" Оказа се, че такова няма. Сега са "климатични промени". Климат съществува безспорно ! Климата се променя от милиарди години. И това е безспорно. До колко обаче човека помага за това е спорно !!Уж ледовете на северният полюс се топяха безвъзвратно а се оказа, че не е така !Освен това не ви казват за ледовете на южният полюс !Марксистката пасмина е способна на какво ли не само да си прокара безмислените идеи. Даже и да използва Хокинс !!!

28

Анонимен

преди 7 години

Абе ако и на Марс занесат капсулата с комунизъма, тежко им горко и там.

27

Анонимен

преди 7 години

Сега няма да мисля к`во ше стане след 100 години. Като дойде, ще видим!

26

Анонимен

преди 7 години

До 36ти сигурно и синоптиците мразиш и си мислиш че се правят на врачки, защото само бог знаел кога ще вали?

25

Анонимен

преди 7 години

Само ГОСПОД знае кога ще е края на света и никой и никого няма право да се прави на врачка и да предсказва така

24

пфф

преди 7 години

Гледах научно популярен филм където един тип имаше имплантиран чип в ръката. Щом си мърдаше ръката, и една роботизирана ръка копираше движението. Въпрос на време е тия чипове да ги "вържат" директно към мозъка и така човек ще командва роботизирано тяло, докато нговото е в "кафез" все едно е в матрицата...

23

Анонимен

преди 7 години

Припомнете си "Марсиански хроники" на Бредбъри. Особено главата с дърветата.

22

Анонимен

преди 7 години

Това което казва този физик едва ли е вярно. Ще ви кажа защо така мисля. В момента в София се строят високи бизнес сгради и декари прилежаща инфраструктура от чифтути , със заложен в проекта срок на експлоатация двеста и петдесет години. Тоест, според физика, излиза че ще има прецакан чифтут ,а аз за такова нещо досега не съм чул. Или го правят за да смучат и от последния оцелял.

21

Балиго

преди 7 години

Само дано и там да няма рибари!

20

Анонимен

преди 7 години

Не вярвам. Човека днес може да не оцелее продължително в космоса, но това не значи че "човека" утре няма да може. Въпрос на време е технологията да напредне до толкова че да могат да ти подменят всичко без мозъка и гръбнака, с искуствени заместители, които да са по-подходящи. Вече доказаха че мозъка ни е способен да обработва видяното от повече от 2-те ни очи, така че като нищо хората в бъдещето да си слагат по 4 очи и 4 ръце плюс памет-комшютър в мозъка

19

Анонимен

преди 7 години

Ако ни остават само стотина години на Земята, значи сме обречени на гибел. Всички тия описани проблеми могат да се преодолеят само с еволюция, но тя отнема стотици хиляди години, няма време.

18

Gaskoing

преди 7 години

Първо всичко зависи от нас хората докато има алчни за пари и земя така ще е, изхода да избягаме ама те пак ще дойдат и пак ще е същото.

17

ELEKTRON ELEKTROS

преди 7 години

ЧОВЕКА Е МНОГО ПО-БЛИЗО ДО ЗМИЯТА И РЕПТИЛА..СТУДА Е ЗЛО.РОССИЯ Е ЗЛО.ОРИГИНАЛНОТО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА КОНТИНЕНТАЛНИТЕ ПЛОЧИ НА ЗЕМЯТА Е БИЛО КОРЕННО ДРУГО. ИЗМЕНЕНА Е ПРЕДИ 800 МЛН. ГОДИНИ СЛЕД УДАР С ОГРОМЕН ОБЕКТ--ПЛАНЕТАТА ТИАМАТ....ОРИГИНАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ И ДРЕИФ-ТЕКТОНИЧНИТЕ ПЛОЧИ Е БИЛА - В ЪГЪЛ 45 '' ОТ ДНЕШНИТЕ КОНТИНЕНТАЛНИ ПЛОЧИ..ТОЕСТ ОБЪРНЕТЕ СВЕТОВНАТА КАРТА В 45 ГРАДУС ЪГЪЛ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ОТКЪМ АРКТИКА ИЛИ АНТИАРКТИКА !!

16

а защо...

преди 7 години

а защо да търсим друга планета - и нея ли да екслоатираме варварски и да я доведем до унищожение..............

15

до 13

преди 7 години

А защо ходиш на запад да работиш сега за да си купиш тез банани и тоалетни хартии ?

14

Анонимен

преди 7 години

При комунизма държавата се грижеше за нашето здраве, храна, работа, възпитание, дори почивки и потребности, а сега в ЕС при демокрацията хората трябеа да се грижат за тези неща.

13

до 1

преди 7 години

Ако изпратим тъй наречените демократи, плутократи, либерасти и подобни секти на Луната вече никой няма да разваля хубавата ни планета и ще си седиме тука.25год. демокрация и капитълизъм и планетата стана негодна за живеено, що тъй ? Ресурсите ли изядохте за пари?

12

Анонимен

преди 7 години

При комунизма нямахме свобода, тоалетна хартия и банани и живеехме зле, а сега в ЕС при демокрацията имаме банани и тоалетна хартия и имаме свобода и можем да пътуваме на запад.