11

В

преди 7 години

Наистина прекрасен автор и тема. Въпреки, че завърших преди точно 20 години, от време на време препрочитам Йовков, Елин Пелин и Димитър Талев.

10

Халиф Мезути

преди 7 години

Не можеш да напишеш "падар" и да се водиш за грамотен, друже мой безценни.

9

Цецо

преди 7 години

До Анонимен 10Личи си, че си грамотен и образован човек, но мисля, че доста крайно се изказа за децата. Я си спомни какви са били твоите съученици, всички ли са преливали от любов към учението и са стояли тихо и кротко по чиновете? Добри са ни децата, пожелавам им да изкарат на матурите хубави оценки и да започнат да си градят живота, както пожелаят! :)

8

Абориген

преди 7 години

Любимият ми български автор !!! Жалко че 99% от държащите матурата дори не са го чели ...

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Ти си дете на "мил родител". За съжаление ти си продукт на същата генерация неграмотни деца. "ПЪдари" не "пАдари". Явно и ти си бил мързелив, и си останал неграмотен!

6

До 1

преди 7 години

айде по-полека, просто излязоха ученици от залите. Тия дето искат само да изкарат просто са си тъгнали вече. Аз стоя пред училището на детето и разбрах от отказали се ученици

5

Анонимен

преди 7 години

Прекрасна тема, прекрасен автор! Разказите на Йовков остават в сърцето, късмет на децата!

4

до 3

преди 7 години

А не можаха ли да пояснят, че става въпрос за другия изпит.Някак новината се отнася за това какво се е паднало на зрелостниците и "Пляс, да споменем, че не се е явил на тегленето за 7.клас".

3

до учудена

преди 7 години

днес се явяват и 12, и 7 клас.

2

Учудена...

преди 7 години

"Образователният министър Красимир Вълчев не присъства на тегленето на изпитния вариант за 7 клас, като обяснението беше, че имал по-важен ангажимент."Аз разбрах, че на матура се явяват зрелостниците, пък изведнъж теглили изпитен вариант за 7. клас.Аз ли не съм в час, вие ли нямате редактор в тоя сайт?!

1

Анонимен

преди 7 години

Ако в нашата държава има полиция и следствие, до 1 час след излизането на новината, собственикът на медията трябва да даде показания пред следовател от кого негов журналист е научил коя е темата и поради каква причина я публикува. После - по каналния ред до присъдата!