74

миста

преди 7 години

много директно е действал, трябвало е да ги отвлече и да ги бетонира в основите на някоя кооперация, да ходят да ги търсят каде са .... така или иначе пари няма да види поне да си поиграе малко

73

Анонимен

преди 7 години

а името на третия избягал е Дмитро Кypoпаткин ,

72

до 78

преди 7 години

........АКО ТРЪГНЕ ДА ГО СЪДИ ЩЕ ВЗЕМЕ 0, СЛЕД 10 ГОДИНИ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Това е основният проблем, ако имаш забравена сметка примерно за GSM за 20ст., след 2 години вече ще имат изпълнителен лист за 1000.20лв / за делото и събирачите/, ЩОТО ищецът е "Голяма работа". А гражданите....... да "имат да вземат"Естествено не оправдавам стила уестърн.

71

Анонимен

преди 7 години

ЗАТОВА СТРОИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА ВЗИМАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЕДНА СУМА!ИМАШЕ ЕДИН БАЦИЛА И ТОЙ НЕ ИСКАЛ ДА ПЛАТИ ЗА ИЗВЪРШЕНАТА РАБОТА И НАБИЛ СТРОИТЕЛЯ И СЕГА Е ОСЪДЕН И Е ИЗБЯГАЛ В АФРИКАНСКА СТРАНА ДА СЕ КРИЕ ДА НЕ ГО НАТИКАТ В ЗАТВОРА ТУК!

70

Анонимен

преди 7 години

***(мотният автор не може да пише на Български, но пък е използвал "килър".Жалък недоносляк!

69

Анонимен

преди 7 години

Човекът се е отчаял - взел правосъдието в свои ръце. Измамниците да си опичат акъла, докато не е станало късно.

68

Ivan Petrov

преди 7 години

Имай впредвид че това са журналисти , не правят разлика между мозък и ***

67

Джъстиса

преди 7 години

Всичко е по американскинали скачаха 1 милионе наскачаха се

66

реален

преди 7 години

На този човек трябва да му дадат Орден Стара планина. Той го заслужава повече от всички, които са го получавали досега.Това е Левски на новото време!Човекът се бори за свобода от мутрите и справедливост.

65

Българин

преди 7 години

Не го оправдавам, но го разбирам. Бизнесът в България е на такова ниво, че ако не случиш на правилните хора, могат да ти съсипят финансово живота. Най-вероятно и убитите са имали финансови проблеми.

64

Анонимен

преди 7 години

АКО ПРИЕМЕМ ИСТОРИЯТА ЗА ВЯРНА!!!ЩОМ ТАКА Е ПОСТЪПИЛ ЗНАЧИ НЕ Е ИМАЛО ДОКУМЕНТАЦИЯ ИЛИ Е РАБОТЕЛ С НЯКОЕ ООД ДЕТО АКО ТРЪГНЕ ДА ГО СЪДИ ЩЕ ВЗЕМЕ 0, СЛЕД 10 ГОДИНИ, ЧЕ ЩЕ СЕ И НАБУТА С РАЗХОДИТЕ ПО СЪДА И АДВОКАТА ЩОТО И ДА ГИ ОСЪДИ ОТ ФИРМАТА ООД ЩЕ ВЗЕМЕ 0!!! ИЗПОКАРАЛИ СА СЕ ТОВА Е ЯСНО!!! НАРИЧА СЕ СЪСТОЯНИЕ НА АФЕКТ И ГНЯВ ВЕРОЯТНО Е ЯРОСТ ТОГАВА СИ КАТО ВЪВ ВИДЕО ИГРА МИШЕНИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОТСТРЕЛЯНИ!

63

Анонимен

преди 7 години

Министърът на финансите Владислав Горанов преди да стане министър от правителството на ГЕРБ имал около 30 000 лв спестени, по негови думи. След като стана министър почна да строи скромна къщичка за около 1,5 милиона лева в Ярема, вилна зона до София. Пита се - откъде за 2 години събра над един милион лева при заплата 4-5 000 ? Горанов, откъде ? Питам, за да събирам и аз от там малко, че да мога да си изплатя кредита за панелката, който изплащам вече 10-та година. А имам още 15 години...

62

mnenie

преди 7 години

DO 70Знаеш ли колко българи получаваха пенсии, имаха достъп до безплатно здравеопазване и образование, имаха работа и защитени права като работници при Цар Борис и при комунистите? Само ако направиш сравнение, ще видиш, че тази държава е построена от комунистите. Всичко се постигна след 1945 година. По царска България беше същия див капитализъм, както сега. Силният има право и скубе нормалния човек... Браво на този човек, че е взел правосъдието в свои ръце. Аман от бизнесмени, които не си плащ

61

Анонимен

преди 7 години

КУРШУМ В МОЗЪКА И ША МИ ПИШЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКО БИЛО НАРЕД!!!!!!!!!

60

Лопатата

преди 7 години

"Първите думи на строителния килър"...Дано това да са последните думи на журналистическия лузър, измислил заглавието.

59

Анонимен

преди 7 години

СМЪРТ НА ДЛЪЖНИЦИТЕ БОГАТИТЕ БИЗНЕСМЕНИ СМЪРТ!АГЕНТ ЙОСИФ МОЙСЕЕВ САЩ ФБР!!!

58

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА ГЕРБ и БСП от къде дойдоха? Кой ги избира? Има ли кой друг да си избере матреяла?

57

Анонимен

преди 7 години

При цар Борис народа живееше добра, а комунистите съсипаха България за 73 години управление и ни докараха до това положение?

56

ник до 4

преди 7 години

Какво значи "институциЙ"?

55

Анонимен

преди 7 години

Шефът на парламентарната група на ГЕРБ - Красимир Велчев като директор на Технотерм караше работниците да му работят на двете къщи в Банкя. Отиваш да работиш във фирма за проектиране и сервизиране на газови инсталации, а бачкаш общат за 500лв. От него материалите, от тях- работата. Фирмата КраВел (Красимир Велчев), която е уж на сина му, но той я захранва с пари строи кооперация в центъра на Банкя. А построите вие със депутатска заплата от 3-4 000 кооперация в центъра на Банкя или в някое село