68

до 73

преди 7 години

Панцер 4 ,двигател Маибах-Цеппелин 300к.с 75 мм оръдит.Аз имам снимки със Дръзки,да оръжия са и двете ,но и двете са участвали в пазенето на моето и твоето бъдеще.Абе я в казармата ,че много *** ми станахте.А тоя танк има много интересна история,показва напълно как се е въртяла политиката в БГ.Накрая ги изваждат от "Крали Марко" за да ги продават.

67

Анонимен

преди 7 години

на такъв народ такива политици,наврете си ги където си искате

66

Георги

преди 7 години

Мутри и фашисти - ето това е управлението на България след 27 години "демократичен преход

65

Анонимен

преди 7 години

За мен не е проблем позата на тялото. Да позираш гордо пред устройство за убиване говори за "странна" ценностна система.

64

Анонимен

преди 7 години

мдааа , май е време обединените патоци начело с валерката , воленчо и русенския македонец да се качват на влакчето за Бухенвалд ... за обща снимка

63

уф

преди 7 години

Ако беше се качил в танка и попуца нямаше да има толкова много отзвук в новините.

62

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

До до 66Прав си. Несравними са.Хитлер садист аматьор сравнение с профисионалиста Сталин.

61

ььььь

преди 7 години

Абе хора, какво прави тази тиква, много почтен е станал или ... а за срщата му с миро аденицата и кокинов и ало ваньо, защо не се самоуволни като е толкова почтен. Срам и позор с таква тиква начело

60

до 66

преди 7 години

Който слага знак за равенство между Хитлер и Сталин - нищо не разбира.

59

Митко

преди 7 години

Не го познавам човека на снимката, но тук нещо много е объркано. Всеки може да направи такъв поздрав на шега и изваден от контекста може да се тълкува лошо. Съвсем друга история е, ако този човек има нациски възгледи и тази снимка е само поредното от много други потвърждения. Ако не е второто, е смешно да се уволнява човек за това...

58

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

Значи може да ходиш с тениски със Сталин, Ленин, Че Гевара прочее саграпи, с петолъчки, сърп и чук с ционистки символи със сатанински изображения, но ако те снимат с вдигната дясна ръка ти таковат мамата. Човека може гимнастика да си е правил. Хитлер е чудовище безспорно. Но, кой го създаде не се коментира. Сравнение с някой другари е направо херувим.

57

88

преди 7 години

Ако някой още не знае, България ще се оправи когато бъде управлявана от хора, поздравяващи се по този начин.

56

AZ22

преди 7 години

Големия брат гледа...

55

реалии

преди 7 години

Сикаджията Бойко е последния мошещ да раздава морални оценки .А ние премиер го направихме пак .........Ех ,Валери и Волене.Махайте се и го оставете да се види колко *** човек е ......

54

до 59

преди 7 години

Ама то това е смехотворното .Значи Хитлер е лош ,а Цезар не .Значи на единия убиец на народи се възхищаваме ,а на другия му забраняваме и тн .Смехотворно .Аз затова предлагах на колегите историята ако не е навършила 100 г да не се изучава,защото става фиаско .Ние едва днес може спокойно да изучим ПСВ,а какво остава за ВСВ.

53

Мишо

преди 7 години

До фАре ся комунисти, стига вече.Извъртате се както ви е изгодно един път комунисти, друг път капиталисти стига вече като фурнаджийски лопати сте.

52

Анонимен

преди 7 години

До фМного се съмнявам че е поздравява Цезър пред танка.

51

Анонимен

преди 7 години

като ония като нее тяхната нема коннтрол борисов пускаи кучето да работят бре

50

Анонимен

преди 7 години

Ми то тогава може направо ги махне всичките особено тия от Батака. Всичките са едни и същи ***.

49

ф

преди 7 години

Поздрава е всъщност Аве Цезаре ..,но да обесняват историята на *** комунисти в ГЕРБ няма и смисъл .Те могат само да санират.