127

Анонимен

преди 7 години

Брееееей ,само на 13 години ученика,а вече знае за Навални .А някаква история за някакво дете в яслите няма ли.Как тригодишното дете иска демокрация ,а лошата -госпожа-другарка го наказва да стои с вдигнати ръце в ъгъла докато заобича Путин .Други глупости няма ли да напишете. Няколко десетки хиляди протестиращи в Русия е все едно в България да протестират стотина човека .

126

Анонимен

преди 7 години

Мирно ...РавниС .....диктатарА говори.Всички против мен - демократично в затвора.

125

Анонимен

преди 7 години

До краварски войДокато има пияни руски *** и т.пи задунайски телета ще има и кравари.

124

Анонимен

преди 7 години

Защо зачерквате името на "работилата" по материала.?

123

Анонимен

преди 7 години

Стига *** статии ***.Стига с поръчкови статии.

122

ранен от инфо война

преди 7 години

Освен храна за *** (про и анти), тази статия има ли някаква реална полза за нашата инормираност?

121

Анонимен

преди 7 години

В Русия се заражда фашизъм! Това е следващата фаза на общество, ръководено от диктатор!

120

До Боби

преди 7 години

Професоре, пак ли раздаваш нещо, което нямаш? Тотално се излагаш!САЩ винаги са били държава с много затворници! Въпросите са дали са осъдени справедливо и колко от тях са политически ?? Що се отнася до техниката: хората непрекъснато обновяват производството и се пускат по-актуални стоки! Въпросът е можеш ли да си ги позволиш?

119

краварски вой

преди 7 години

ревете краварчета, дерете се, само това ви остана

118

Анонимен

преди 7 години

Мирната "Перестройка" на Горбачов е на път да завърши при Путин с нова Октомврийска революция и окончателното разпадане на империята на злото.Тогава всички ще се учудят как не са забелязали толкова много държави, които са били под руско владичество !

117

Анонимен

преди 7 години

Задунайските *** се хвърлят като Матросовци да защитават репресиите на руските властници срещу собственият им народ. Това са потомци на съществата, които хранеха прасетата с българи.

116

новата директива

преди 7 години

Статията е плод на новата директива на НАТО за пропагандната война срещу Русия. В старата директива Русия и народа на Русия се демонизираха. Това не свърши работа на западните политпорнографи. Вместо да намразят Русия, европейците намразиха още повече западната пропаганда. Сега на европейците ще разказват историята не за "лошата Русия", а за "лошата власт в Русия". Акцентът пада върху разрива между управляващите и гражданите на Русия. Доктрината е стара. Още преди 70 години предателят генерал Власов казваше, че обича Русия, но мрази управляващите. (Власов воюваше на страната на фашистка Герман

115

почти журналистика

преди 7 години

Статията е дефктен муницийй от информационната войнаНе си губете времето!

114

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..... иракския петрол.... Ако четеше повече, а не вярваше единствено *** руската пропаганда щеше да знаеш, че САЩ се превърнаха в един от най-големите износители на нефт и втечнен газ. Чети, няма да скъсаш менискус.

113

Анонимен

преди 7 години

а в краварника какво се случва

112

Анонимен

преди 7 години

Така започват диктаторските режими.

111

Анонимен

преди 7 години

Жалко за руснаците. Нямам нищо против тях, но държавата им и елита им са точно като турция.

110

ние тия ги знем

преди 7 години

Незнайно кой, но се споменава име, назнайно къде но се посочва страната(и няма свидетели или някой да потвърди)Разиграваме сценка/сценарий за съпричасностНасочваме емоциите към "правилните" изводи..Социална инженерия...И така ли ще ни работите?!

109

Анонимен

преди 7 години

русия колкото и да е огромна вече е разпарцелирана между олигарсите на Путин...................по-друго би било, ако е "разпарцелирана" между юдо -саксонски корпорации...по-добре звучи някак си в соро соидните ушеница

108

Анонимен

преди 7 години

Лошо пише на Вова "Челиста" !Въпросът е къде ще имигрира - Северна Корея, Иран или Кадиров ще го крие в някоя землянка !?