92

BG

преди 7 години

Тъжното, уважаема публика, е, че под клипа от изпълнението на Кристиан в youtube има само позитивни коментари, пълни с любов от цял свят - от Филипините, през Аржетина, до Гърция. Завистта идва от вътре. Това може да е новото ни мото, скъпи сънародници.

91

до 100

преди 7 години

Понеже не гледам конкурса, но пишете че Австралия е била избор на журито,....Абе от кога Австалия е в Европа?! Та затова ви е проблем да разберете защо съм против песента, ами не е на български, но това в сравнение с Австралие, верно е трудно за забелязване...DD

90

Анонимен

преди 7 години

"първо не можем да спечелим. Шоуто е политическо и там са важни други неща. Да не мислите, че миналата година случайно спечели Украйна?"Разбира се, че не е случайно, но спечели от гласовете на публиката. Победителят на журито беше Австралия. Тази година на тоя принцип песента на Грузия се казваше "Пази вярата" и в клипа имаше стратегическа бурка - еми, даже не се класира. Какво политическо би имало сега да спечелят Португалия или Италия? Това са другите два варианта.

89

Анонимен

преди 7 години

Какво лошо има в това, че песента е на английски? Почти всички останали песни в конкурса са на този език, което е нормално. Все пак песните трябва да се разбират от всички. Обяснявам за плитко*мниците, които се чудят защо Кристиан не пее на български.

88

Анонимен

преди 7 години

Clint Mansell - Death is the Road to Awe

87

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПочти съм убедена, че 90% от коментаторите във форума слушат турбо-чалга и кършат гюбеци, но за сметка на това са и злобни, завистливи и явно много музикално компетентни! Честито ви общество! ============D Ирфан говори ли ти неща?Благодари се на чалгата, за да можеш сега да изпъкнеш, като музиковед))А да не забравя-Two Steps From Heall, Клинт Мансел-Lux AeternaСтига толкова за начало...

86

Анонимен

преди 7 години

"Единствената приятна и запомняща се песен е на Румъния. това е моята прогноза за победител тази година!"Румънците пяха желязно, направиха шоу и събраха много симпатии, но няма да победят. Ще се класират някъде в десятката.

85

Анонимен

преди 7 години

Браво на Кристиян наистина много добро представяне е прекрасно свършена работа на всички.За първи път да не отидат парите на вятъра, както става почти всяка година с разни музикални инвалиди дето ние ги избирахме и не минаваха дори полуфинала. Огромна реклама за България ако спечели . Успех

84

Анонимен

преди 7 години

Определено тази година песните са ужасно *** и незапомнящи се, а България като никога извади песен, съобразена със световните тенденции и звучаща адекватно за 2017- та! Ако и при тази конкуренция не спечелим - не знам. А португалското момче от коя лудница е избягал, сякаш го лазят мравки, докато е на сцената.

83

Анонимен

преди 7 години

Почти съм убедена, че 90% от коментаторите във форума слушат турбо-чалга и кършат гюбеци, но за сметка на това са и злобни, завистливи и явно много музикално компетентни! Честито ви общество!

82

Питам

преди 7 години

До Анонимен 55 Що бе, на теб какво ти пречи английския ? Световен език, долара световна валута , Сащ световен жандарм и т.н.

81

Така е

преди 7 години

До Анонимен 68 Сега е демокрация и всеки може да слуша каквато музика иска, Не е като едно време.Аз съм пенсионер и още слушам метъл музика. И за мен ли ще кажеш същото.Някога не слушах " изкарай Гано ***" по радиоточката , а въртях Вефа да чуя нещо стойностно от Запад. Там е истината.Нали така? Така е ...

80

Анонимен

преди 7 години

Кефи ме на снимката как е застанал - като във филм за възрастни. От онези с червена точка и 18+...

79

Анонимен

преди 7 години

ОТВРоТИТЕЛНООООООО !

78

Анонимен

преди 7 години

До ЗигПовечето хора имат акцент като говорят на Английски. Българите говорят много добре на този език.Виж как говорят испанците и руснаците на Английски и тогава говори за акценти.

77

Гробокопач

преди 7 години

Пожелавма успех на Дания и Румъния! Иначе то всичко, като пее на английски, все е дно слушаш кавър-версия на едина и съща песен от една единствена държава. Датчаните по подразбиране ги подкрепям, макар, че те доста са се глобализира, а в румънксата песен има нестандартност, макар че, мъжът в нея си е бая чаааве;)))

76

Анонимен

преди 7 години

"като чета коментарите се обеждавам, че ние българите си заслужаваме съдбата"Kaто ти гледам правописа, се "ОООО"беждавам, че си прав!

75

Анонимен

преди 7 години

Сетих се тоя конкурс на какво ми прилича на Игрите на глада.

74

Мнение

преди 7 години

Защо се занимаваме с тази Евровизия? Това е конкурс за ***....си и тра...тити и всичко е измама.Винаги печелят Русия , Украйна или Беларус.Харчиме пари за глупусти , а половината пенсионери живеят в ужасна мизерия като в Русия.

73

До Мери

преди 7 години

И на мен Румъния много ми хареса. Но ще си гласувам за нашето момче.