69

Анонимен

преди 7 години

Ние им дадохме азбуката, те ни се отблагодариха с комунизъм.

68

Анонимен

преди 7 години

КомунизЪма и алкохолизЪма не прощават

67

Анонимен

преди 7 години

Ей, що тка дразните мур зилките? Недейте, че са много чувствителни на тема "Мадър Раша" и ще вземат да направят някой удар да ви тежи на съвестта после.

66

Анонимен

преди 7 години

Американците нападат и се месят навсякъде без причина. При тях има цели квартали пусти и пълни с бедняци пияници и наркомани. Защо не публикуват тях а все от Русия. Егати как някой се ду.пят на западняците. И това ми било демокрация...

65

Анонимен

преди 7 години

Мога да ви пусна снимки и от Канада и САЩ от последните 2 седмици. Наводнения до безобразие. Евакуации на цели квартали. Мога да ви пусна видео над 20 часа от няколко мегаполиса в САЩ от ИЗОСТАВЕНИ ЗАПАДНАЛИ КВАРТАЛИ. Като в Берлин 45 година е - кратери, дупки, скелети от няколкоетажни къщи, бездомници и просяци. Там няма алкохолици - просто тамошните алкохолици са наркоманите. Не пият бояршник ли беше, ама нагъват еквивалентен наркотик, което си е далеч над пиенето на бояршник. Неуки сте ;)

64

Анонимен

преди 7 години

Русия е най-великата ...***!!!!

63

Анонимен

преди 7 години

100 г.комунизъм в Русия-100 г мизерия,глад и разсипия.Които ще продължат още 1000 г.

62

ЧЕРИ

преди 7 години

До До ПенчоРусия е на второ място след САЩ по приток на икономически имигранти. Чети!

61

Анонимен

преди 7 години

Преди 10 минути гледах по някаква ТВ(Антон Хекимян) снимки и клипчета от Byлгаpистан - същите затънали коли, дупки, кал...

60

До Пенчо

преди 7 години

Руснаци бягат в ЕС и САЩ..Заселват се дори у нас.Но никой не се заселва в Русия.По разбираеми причини - вижте и снимките ;)

59

Анонимен

преди 7 години

Ей, много се смях на тези снимки, но всъщност работата е много зле...Това е най-голямата и бедна държава в света... странен парадокс.

58

Хелмут Кол

преди 7 години

Абе снимките показват всичко.Факт.

57

Анонимен

преди 7 години

И за коя руска култура и изкуство казваш, че били велики ?!Изкуството да нападаш, окупираш и поробваш съседните си народи ли?!В това Русия е добра, няма спор.Но и затова нямат приятели.

56

Анонимен

преди 7 години

След като копират френската култура, немските порядки, холандските правила в корабоплаването... как другите да им завиждат ?И това е само до 1917 година.Никой не им завижда на руснаците, а цял свят им се смее.

55

Анонимен

преди 7 години

Руснаците винаги са живели в робство.Владели са ги монголците.После са били крепостни роби.После са били комунистически роби.Сега са Путински роби.Кога са били свободни - никога.Путин беше им забранил да ходят на почивка у нас, после в Турция :)))Тези ли са свободните хора?!И досега са вързани за местожителството си и трябва процедура за им разрешат да живеят в друг град.

54

Анонимен

преди 7 години

Един народ който никога не е бил свободен не може да носи свобода.Не може да гради, да създава добри неща.Това е Русия- страна на поробени хора, които още живеят по времето на ВСВ.Те не са забелязали къде се е придвижил света...Те са в изолирания Сибир.Но света не е военни паради и Сталин!Света няма да ги чака да изтрезнеят.Всъщност хората там пият от мъка.

53

В РУСИЯ Е ИСТИНАТА

преди 7 години

Ало оплаквачите на Русия само да ви кажа, че руснаците никога не са били под чуждо робство, а на богатството на руската култура и изкуство биха могли да завидят и французите.Толкова тежко са ви промили мозъците с евроатлантическа пропаганда, че не виждате по-далече от носа си.Нищо не знаете за Русия !

52

Анонимен

преди 7 години

Тези снимки са жалка картина на беднотията в Русия.А иначе празнуват парад на победата.И кои са победените?Кой са благоденстващи?Защо Русия изглежда като във война?Да, тя е във война с народа си, както и с целия свят.

51

Джукър

преди 7 години

Мръсотия, беднотия, мизерия, глад. Все наопаки на света. Трябва да не си с всичкия си да ги харесваш тея алкохолици и да искаш да си като тях

50

Анонимен

преди 7 години

Всичко с което се гордее Русия е от ... преди 1917 година.След това тотално затъват и освен смърт и разрушения нищо друго не произвеждат.И Боярищник.