186

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 7 години

Режимът в Русия не просто се опитва да подмени историческите факти с претоплени и преопаковани комунистически фантасмагории, но доста успешно деградира ценностната система руското общество, превръщайки хората там в зомбита на една сбъркана политическа доктрина. Това повече не е парад на защитниците и освободителите. Това е парад на окупаторите. От вашите танкове вече само ни се гади и нищо повече!

185

хаххаха

преди 7 години

Чебурашката само за война си говори! Едно си знай, едно си бай....

184

обективен

преди 7 години

Според мен войната я спечели НКВД. Щото ако не разстрелваха всеки, който се върне назад днес историята щеше да е друга. Честно казано този ден трябва да е ден на траур, печал и възпоминание. Спомен за извращенията на диктатурата - руска и немска. Спомен за милионите ненужно похарчени човешки животи. Ако ще и молебен все някога на руснаците да им дойде акъла, да обърнат страницата и да забравят сатрапа Сталин.

183

Ruhm und Ehre

преди 7 години

Вечна слава на героичните бойци от Вермахта, водили неравна и ожесточена битка не срешу руснаците, а срещу силите на юдо-болшевишкото зло, до последен дъх, в името на цивилизацията наречена Европа!Поклон вам!Никога няма да ви забравим, никога няма да се поддадем на боклучавата пропаганда и дезинформация!

182

SS

преди 7 години

До Руски смешнициА къде е сега татарския хаганат (в историята), за сметка на това Русия си е тука и притежава огромна част от планетата Земя и не си мисли , че това е станало по случайност.

181

Анонимен

преди 7 години

Добре че Русия е една от малкото нормални държави и е силна и християннска.

180

SS

преди 7 години

До Анонимен 227Ефикасността на тези 47 милярда е стотици пъти по голяма от ефикасността на 600-те.

179

Анонимен

преди 7 години

Хахахахах :)))Русия дава 45 милярда долара за отбрана, а Америка 600 милярда. Та какво казахте Путьооо? :))))))))) Смешници :))))) Научете се да правите печки, телевизори, компютри, телефони, коли и т.н. пък тогава ни обяснявайте колко сте велики :)

178

Руски смешници

преди 7 години

"Путин: Няма, няма и да има сила, способна да пороби Русия!"Същото казваше и Иван Грозни, ама си плащаше данъка на татарския хан и гледаше да не закъснява за да не яде боя.Същото казваше и Петър Първи, но лично ходеше да си плаща данъка на Кримския хан до 1721 година.Същото днес казва и товариш Путин, но чинно си плаща данъка на "победената" Чечня и нейния вожд Кадиров.

177

Учителя

преди 7 години

Московията стана Русия - измислена държава с измислена история...само войни, кръв и оръжие им е в главите...

176

Анонимен

преди 7 години

Щом Путин говори за поробване в 21 век, значи не е изключено в главата му да се въртят мисли за поробване на съседни държави от страна на Русия.

175

ха ха хаааа

преди 7 години

до 220:Той знае в кой век е,ама за теб е спорно!

174

Костов

преди 7 години

Днес е 9-ти Май - Денят на победата над фашистка Германия през Втората Световна Война. Нека се преклоним пред паметта на загиналите, както и на героите от тила. Вечна да бъде паметта им! Дано никога да не се случват подобни неща!

173

Анонимен

преди 7 години

Тоя в кой век живее бе? За какво поробване говори.

172

Анонимен

преди 7 години

Схемата е много проста. Путин казва: абе не е много ясно, но някой иска да ви пороби. Вие обаче не се безпокойте. Аз съм тука и ще ви пазя. Затова ми дайте да ви управлявам докато съм жив. Баламите кълват и гласуват за Путин.

171

Одеколон

преди 7 години

Айде бе, даже и извънземни?

170

Анонимен

преди 7 години

Путин плаши руснаците за да осигури собствената си власт. Това е толкова елементарно че се чудя дали изобщо някой му се вързва.

169

Анонимен

преди 7 години

"Няма, няма и да има сила, способна да пороби Русия!" Ей, че скромен този Путин! Нали ти я пороби, бе диктатор шиб..

168

тръмп

преди 7 години

Поклон пред Червената армия!

167

Вуте

преди 7 години

Парата , парата може да ги пороби - започнала е както се види - що руснаци са вече в САЩ , Англия , сладостта на парите ще ги затрие , както ще затрие всичко читаво по света